POWER.dk - Slagelse レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi blev mødt af en meget smilende og meget kompetent sælger. Han gav os en rigtig god vejledning og svarede på alle vores spørgsmål. Var der noget han ikke kunne svare på søgte han hjælp hos en kolle... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Blev ikke leveret som aftalt. Ingen melding om at leveringen var udsat. Vognmanden kontaktede mig først dagen efter, hvor vi aftalte et nyt leveringstidspunkt. Dette tidspunkt blev overholdt. Aft... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Det er normalt en fornøjelse at handle hos, og med, POWER. Kundeservice er helt i top og varesortimentet dækker næsten alle behov. Dog er der lidt malurt i bægret når man gerne vil betale med et gave... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Da vi laaangt om længe(fik af vide det var pga sygdom/mangel på fast personale) blev betjent havde vi en god oplevelse.

企業情報

(2,760)

過去12か月のレビュー数: 32,746

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg fik mine penge tilbage

Jeg fik mine penge tilbage. Bad om panserglas på min telefon, men fik filmen på istedet.

2026年8月19日

Hej Kunde Jacob,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Det er dejligt at høre, at du fik dine penge tilbage. Vi tager noter af din oplevelse med panserglas og vil se på, hvordan vi kan blive bedre til at opfylde dine ønsker. Vi håber at se dig igen i POWER Slagelse en anden gang.

God service og fandt

God service og fandt. Det søgte produkt

2026年8月21日

Hej Børge,

Mange tak for din fantastiske vurdering og de venlige ord om din oplevelse i vores Slagelse-butik. Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere leverer god service, og du fandt præcis det produkt, du ledte efter. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

God betjening af faglig dygtige…

God betjening af faglig dygtige medarbejdere.
God tilbage levering ved fejlkøb.

Hej Bente,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du har oplevet god betjening af vores fagligt dygtige medarbejdere i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du også fremhæver en god oplevelse med tilbagelevering ved fejlkøb, da vi altid stræber efter at gøre processen så gnidningsfri som mulig for dig. Det betyder rigtig meget for os at høre, at alt fungerede som det skulle. Vi håber at se dig igen i POWER Slagelse en anden gang.

Hej Gitte,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de venlige ord! Det er altid dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Mit foretrukne sted😁

Hej Thomas,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at Slagelse er dit foretrukne sted. Vi sætter stor pris på din støtte og glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

5つ星のうち2の評価

Måtte rykke for leveringen

Jeg måtte rykke for leveringen flere gange i løbet af en meget lang leveringstid

2026年8月3日

Hej Peter,

Hej Peter,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er rigtig ærgerligt at høre, at du har oplevet en meget lang leveringstid og har skulle rykke flere gange for at få din ordre leveret. 😊

Vi forstår godt, at det er frustrerende at vente længere end forventet, og at manglende opdateringer undervejs gør oplevelsen endnu mere irriterende. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Din feedback om leveringstiden og kommunikationen undervejs er vigtig for os, og vi vil tage den med tilbage internt for at gennemgå vores leveringsrutiner og opfølgningsprocesser. 💬

Vi håber, at du får en bedre oplevelse hos os en anden gang. 🤗

POW, POWERs AI-assistent

5つ星のうち5の評価

Fantastisk købe oplevelse og super…

Fantastisk købe oplevelse og super service minded personale.
Jeg kører gerne fra Vordingborg til Slagelse næste gang jeg skal handle i Power.

Hej Thomas,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en så god oplevelse i vores Slagelse-butik, og at personalet leverede en service i topklasse. Det er altid rart at høre, når noget klikker på alle niveauer.

At du gerne vil køre fra Vordingborg til Slagelse næste gang, du skal handle hos os, er jo det bedste kompliment, vi kan få. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden dag.

God service med det hele

God service med det hele

2026年8月16日

Hej Jan,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at se dig igen snart.

God oplevelse

Alt fungerede og gik som det skulle

Hej Ditte,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre, når alt fungerer som det skal, og oplevelsen har været god fra start til slut. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

5つ星のうち5の評価

Super service, sød og imødekommende ung mand, styr på tingene og så fik vi også rabat😊

2026年8月15日

Hej Pernille,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt at høre, at du fik en super oplevelse i vores Slagelse-butik med venlig og imødekommende betjening. Det altid er dejligt at høre, når vores medarbejdere har styr på tingene og samtidig kan tilbyde en god rabat. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

5つ星のうち5の評価

Skulle hente et reserveret TV….

Skulle hente et reserveret TV, men jeg vil sige at jeg kom hjem med et større og bedre TV til en rigtig god pris. Meget, meget sød, venlig og hjælpsom betjening

2026年8月17日

Hej Anja,

Mange tak for en fantastisk anmeldelse! Det lyder som en rigtig god oplevelse, hvor du endte med at få et endnu bedre TV end forventet, og til en god pris. Det er altid dejligt at høre, når vores medarbejdere i Slagelse leverer en venlig og hjælpsom service, der gør en forskel. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og rar medarbejder

Rigtig god service og rar medarbejder, han hjalp med at bære varen ud til bilen.

2026年8月14日

Hej Steen,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er altid dejligt at høre om en god oplevelse i vores butik, og det lyder som om, du fik rigtig god hjælp af en af vores medarbejdere i Slagelse. Det er netop den form for service, vi stræber efter at levere hver dag, så det er fantastisk at høre, at det blev mærket hos dig. Vi håber, at du får glæd af dit nye produkt, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち1の評価

Skod service i butikken

Skod service i butikken

2026年8月13日

Hej Kristen,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en så dårlig oplevelse med servicen i vores butik. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger, og vi tager din feedback med videre til intern efterretning, så vi fortsat kan have fokus på at give vores kunder en god og imødekommende service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Bent,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik en god betjening og mødte en sød og hjælpsom medarbejder i vores POWER-butik i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os. Sådan feedback gør en stor forskel for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen i butikken en anden gang.

Rigtig god oplevelse

En ung sælger som gav sig tiden til at lytte efter og rådgive selvom det var meget tæt på lukketid faktisk også efter lukketid. Det hører til sjældenhederne i dag så en super fed oplevelse og bestemt ikke sidste gang vi kommer der og handler med ham 😀

2026年8月12日

Hej Christa,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik en så god oplevelse i vores Slagelse-butik. Det kræver virkelig noget særligt at give sig tid til at lytte og rådgive, selv når lukketiden nærmer sig, og vi er utrolig glade for, at vores medarbejder levede op til det. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen i butikken.

5つ星のうち1の評価

Fuldstændig uambitiøs personale man…

Fuldstændig uambitiøs personale man møder her, da jeg først kom til en medarbejder, ender der med at jeg får et helt udueligt produkt jeg ikke havde bedt om (kølefryseskab) det skal så returnere jeg jeg er nød til at ta 2 hele fridage da fragtmand ikke møder op første gang. Jeg havde kontakt med kundeservice i 5 dage i træk hvor jeg bad dem om at en medarbejder fra Slagelse sku ringe mig op, det er åbenbart for svært for dem, ellers er det fordi jeg ik skulle købe noget denne gang. Først fredag aften er der en der kontakter mig, og han aner ik hvad han snakker om, jeg troede det var en joke 🫣 Jeg skal aldrig handle her mere, alt for unge ukompetente medarbejdere der prøver at sælge deres skrald, så de ka få deres provision ??? Jeg er virkelig skuffet, sur og var rasende over dårlig betjening og behandling. Æv æv æv power.

2026年7月13日
自発的なレビュー

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om det meget frustrerende forløb, du har haft med både kølefryseskabet, leveringen og vores kundeservice. Vi forstår godt, at det har været en stor belastning, når du først har fået et produkt, du ikke oplevede at have bedt om, og efterfølgende har skullet bruge hele to fridage på at være hjemme i forbindelse med en afhentning, hvor fragtmanden ikke kom første gang.

Det er samtidig ikke tilfredsstillende, at du gennem fem dage forsøgte at få en medarbejder fra Slagelse til at kontakte dig, uden at det skete før fredag aften, og at den efterfølgende kontakt heller ikke gav dig den afklaring, du havde brug for. Vi beklager den manglende opfølgning og kommunikation.

Vi tager naturligvis også afstand fra en oplevelse, hvor kunden føler sig presset til at købe produkter, der ikke matcher det ønskede behov. Vores medarbejdere skal rådgive ud fra kundens ønsker og behov, og ikke give indtryk af, at salg eller provision kommer før god rådgivning.

Vi håber, at sagen nu er blevet afsluttet, og at returneringen er kommet på plads. Hvis der fortsat er uafklarede forhold, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 33 80 80, så sagen kan undersøges nærmere.

Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du har haft, og takker for din feedback. Den tager vi med videre til intern efterretning, så vi kan have fokus på både rådgivning, opfølgning og leveringsforløb.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

5つ星のうち5の評価

Hurtig klar til afhentning af det jeg…

Hurtig klar til afhentning af det jeg bestilte på clik and collect, samt god service i butikken

2026年8月13日

Hej Dorte,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at din Click & Collect-ordre var hurtig klar til afhentning, og at du oplevede god service i vores butik i Slagelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Jeg fik fin service

2026年8月10日

Hej Charlotte,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du fik god og fin service hos os i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service hver dag. Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen snart.

Flink ung mand hurtig levering

Flink ung mand hurtig levering

Hej Birte,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og fem stjerner! Det er altid dejligt at høre om en god oplevelse med hurtig levering og venlig betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Fantastisk sælger

Fantastisk sælger

Hej Hans,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er altid en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, at vi byder velkommen igen en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。