Svindelfirma der skifter cvr nummer lige sÃ¥ ofte som vi andre skifter sokker. FÞrst Norge, sÃ¥ Sverige og nu usa. Selv deres fragtfirma er svindel. De lover levering ingen for 2-3 dage, pludselig fÃ¥r m... ãã£ãšèŠã
PowerhusetÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Svindel fra ende til anden! De trÊkker processen i langdrag ved at sende bekrÊftelser og udsÊttelse af levering indtil de til sidst markerer som leveret og kontakt bliver afbrudt. Jo lÊngere proce... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte to sÊt havestole til 999 kr. hver den 24. maj, og jeg har ikke modtaget dem. Hver gang jeg sporer produktet, Êndres datoen fra levering i dag. Hvis jeg gÃ¥r derhen i morgen, er det den akt... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Svindelfirma HOLD JER VÃK
Svindelfirma der skifter cvr nummer lige så ofte som vi andre skifter sokker. FÞrst Norge, så Sverige og nu usa. Selv deres fragtfirma er svindel. De lover levering ingen for 2-3 dage, pludselig får man at vide de skal sende varen fra deres fjernlager i Canada, så det tager 7-9 dage ekstra. Pengene trÊkkes og går ind på en konto i Frankrig. Al kontakt ophÞrer efter ca en uge. Har gemt alle mailkorrespondancer og lavet indsigelse hos banken og vil råde andre til det samme, de skal ikke have lov at slippe afsted med det.
bestilte 2 lÞbebånd d
bestilte 2 lÞbebånd d. 24 maj, venter stadig- fup og svindel
FUP FUP FUP hold jer langt vÊk
FUP FUP FUP hold jer langt vÊk.
TrÊkker pengene.
Varen kommer ALDRIG.
De svarer IKKE på henvendelser.
SÃ¥ det er et stort FUP OG SVINDEL.
Hvis jeg kunne give minus stjerner, så havde jeg gjort det.
De er polit anmeldt.
Svindel - Jeg har bestilt et lÞbebÃ¥nd hosâŠ
Jeg har bestilt et lÞbebånd hos Powerhuset.
Varen er ikke kommet og når jeg tracker får jeg at vide at den er leveret. For hver gang jeg laver samme track Êndres datoen sig bare.
Svindel, lad vÊre med at handle. Du får ikke svar på henvendelser og slet ikke dine penge retur. Hold dig langt vÊk.
Verdensklasse svindel!
Vil på INGEN måder anbefale nogen at kÞbe noget som helst fra dette firma! Hjemmesiden er ekstremt professionel, men man får hverken sin vare, svar på mail eller penge retur! Har talt med banken for at lave indsigelse. Hold Jer langt vÊk fra denne side
Hvis jeg kunne giver jeg 0 stjerner
Hvis jeg kunne giver jeg 0 stjerner
Total fup. De trÊkker leveringen i langdrag og skriver der er lager i DK men traceing viser det kommer fra udlandet.
Varen kommer slet ikke og de svare ikke på mail, kontaktformular efter at de skriver varen er leveret .
Har gjort indsigelse via banken.
Svindel fra ende til anden!
Jo lÊngere processen trÊkkes, jo svÊrere bliver det at gÞre indsigelse mod dem og dermed få sine penge retur. Jeg har nu alligevel, og har netop oprettet min indsigelse via banken.
Og banken har sat pengene ind på min konto.
Hold jer fra dette fup firma.
Svindel fra ende til anden!
Jo lÊngere processen trÊkkes, jo svÊrere bliver det at gÞre indsigelse mod dem og dermed få sine penge retur. Jeg prÞver nu alligevel, og har netop oprettet min indsigelse via banken.
Jeg har den 5.maj bestilt en sofa ogâŠ
Jeg har den 25.maj bestilt en sofa og jeg har betalt 999 Kr men jeg har ikke modtaget det
Jeg har bedt dem at give mig min penge tilbage men de vil ikke
De vil ikke svare mere på min Emil
Snyder snyder snyder hjemside
Det stÞrste fup firma
Det stÞrste fup firma, hold jer langt vÊk
De levere ikke varerne og Beder man om Sine penge retur så holder de op med at svarer på mails
Jeg modtog aldrig mine varer
Minus 1 stjerne !!
Minus 1 stjerne !!
Fup og fidus -tilslutter mig koret af snydte kunder.
trukket penge 3 dage efter bestilling, får svar på mail omkring sporing, som bare holder en i håbet i en måned. Nul vare.
Langt under 1 stjerne!!!
Langt under 1 stjerne!!!
Bestilte en vare, pengene trukket efter 3 dage - nu en måned senere stadig ingen vare modtaget!!!!!!!
Mailen bliver ej heller besvaret!!
TÊnk sig at fuppe folk på den måde - selv når de er e-mÊrket.
FÃJ
Kriminelle
Jeg bestilte to sÊt havestole til 999 kr. hver den 24. maj, og jeg har ikke modtaget dem. Hver gang jeg sporer produktet, Êndres datoen fra levering i dag. Hvis jeg går derhen i morgen, er det den aktuelle dato igen fra leveringsdatoen. Sporingshjemmesiden er sat op og manipuleret. Vi burde indgive en gruppeklage til politiet. Hvorfor eksisterer denne hjemmeside stadig og indsamler flere ofre!
Fup og scam!!!!
Fup - stop handel med power huset. DesvÊrre endnu engang nogen som ingen moral har og ikke kan finde ud af at tjene penge pÃ¥ Êrligvis. Hvor er det trist at de svindler og fupper sig til penge. Skam jerð¡
DET ER FUP!!!!
DET ER FUP!!!!! HOLD JER LANGT VÃK FRA DENNE HJEMMESIDE. I SER ALDRIG JERES VARER, MEN BELÃBET BLIVER HÃVET FRA FRANSK KONTO 3 DAGE EFTER VAREN ER BESTILT!!!!
Fup fup fup
Kan kun tilslutte mig hvad andre har skrevet om dette fupfirma... Hold jer langt vÊk. Vi blev også snydt, og må nok erkende at der er tilbud der er for gode til at vÊre sande. Vi rÞg I med begge ben, og fik måsen under vand.
De svindler også med deres trustpilot rates.
SÃ¥ her er en stor opfordring. HOLD JER VÃK FRA DETTE FIRMAð ð
Det er svindel fra ende til anden
Det er svindel fra ende til anden, der går lang tid fÞr man til sidst får besked på varen er leveret.
Men der er håb, gÞr indsigelse for betalingen i banken, så kan de tilbagefÞre belÞbet, netop fordi der ikke bliver leveret noget.
GÞr nu den indsigelse, også selv om det krÊver lidt tid, og man skal erkende at man er blevet snydt, men for hver krone der bliver tilbagefÞrt, har plattenslagerne fået en krone mindre.
Ja den hoppede jeg desvÊrre ogsÃ¥ pÃ¥âŠ
Ja den hoppede jeg desvÊrre ogsÃ¥ pÃ¥ daybed 999 kr. MÃ¥ske en politi anmeldelse kunne fÃ¥ dem ud af landet , pengene er sendt til Frankrig og dem ser vi ikke igen, de lover det er pÃ¥ vej men man kan desvÊrre ikke fÞlge det link de har sendt. ð¡ð¡ð¡
Mvh Jan fra kÞge
fup firma
har bestilt en vare 22 maj som jeg aldrig har modtaget og har skrevet med deres kundeservice som sagde at varen var på vej men den kom aldrig også selvom deres track and trace sagde varen er levet den 17 juni men hvor ved jeg ikke og nu svare kundeservice ikke lÊngere på mine beskeder og pengene var de hurtige til at trÊkke hvordan de kan vÊre e mÊrket forstår jeg ikke
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ