Svindelfirma der skifter cvr nummer lige sÃ¥ ofte som vi andre skifter sokker. FÞrst Norge, sÃ¥ Sverige og nu usa. Selv deres fragtfirma er svindel. De lover levering ingen for 2-3 dage, pludselig fÃ¥r m... ãã£ãšèŠã
PowerhusetÂ
Svindel fra ende til anden! De trÊkker processen i langdrag ved at sende bekrÊftelser og udsÊttelse af levering indtil de til sidst markerer som leveret og kontakt bliver afbrudt. Jo lÊngere proce... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte to sÊt havestole til 999 kr. hver den 24. maj, og jeg har ikke modtaget dem. Hver gang jeg sporer produktet, Êndres datoen fra levering i dag. Hvis jeg gÃ¥r derhen i morgen, er det den akt... ãã£ãšèŠã
Er ogsÃ¥ faldet i med begge ben ð
Er ogsÃ¥ faldet i med begge ben ð
Min daybed skulle vÊre leveret i dag, men ikke pÃ¥ min adresse i hvert fald ð€·ðŒââïž kun 4 ugers ventetid ð€¬
Jeg bestilte daybed d
Jeg bestilte daybed d. 22/5. Jeg fÃ¥r tracking pÃ¥ varetog kan fÞlge den. Pludselig stÃ¥r der at varen er leveret d. 16/6 kl. 4.45. Jeg har intet modtaget. Power huset fra kriminelle der stjÊler og bedrager folk. FÃJâŠâŠ Skam jer. Hold jer langt vÊk.
Bestilt en vare den 25 maj og fÃ¥râŠ
Bestilt en vare den 25 maj og fÃ¥r traking ,de skriver den er leveret i dag den 20 juni har ikke modtaget noget og de svarer ikke HOLD JER VÃK FRA DET FIRMA
SÃ¥ blev det min tur til at blive tagetâŠ
SÃ¥ blev det min tur til at blive taget ved nÊsenð¥º
ABSOLUT FUPFIRMA!!! Bestilte en lagervare d. 24. Maj, fik en e-mail at varen desvÊrre ikke var pÃ¥ lager alligevel og sÃ¥ et link til en tracking side hvor jeg blev adviseret til at fÞlge min vare. I dag kl. 7:21 stÃ¥r der sÃ¥ âLeveretâ - Þh hvor? Ikke her ihvertfald, ringer til GLS som ikke kender til nogen levering til min adresseð
HOLD JER FRA DETTE FUPFIRMA!!!!
DÃ¥rlig oplevelse
Fup og svindel firma.
Det lyder sÃ¥ lovende det hele men de holder ingen aftaler. Kan kun anbefale at lade vÊre med at bestille noget derðð
Svindel
Jeg har kÞbt en UdendÞrs Nadette daybed til 999 kr for ca 1 måned siden og den er aldrig kommet
Jeg har kontaktet dem for at få mine penge tilbage men de vil ikke svar
Hold jer vÊk fra dem hvis i ikke vil blive snydt
Svindel
En soundbox 4 til 1499 kr.......
Absolut svindel når man tÊnker på hvor dyr sådan en er.......
Og de oplyser ikke afsender, adresse, telefonnummer samt cvr på mail og spÞrger man efter det ...... ja......så oplyser de det ikke alligevel
Er det for godt til og vÊre sandt sÃ¥ erâŠ
Er det for godt til og vÊre sandt så er det nok også flere ting på hjemmesiden skriger til himlen.
fx bare priserne
samt findes ikke i cvr registeret
deres betalingslÞsning er leveret af et ikke eksisterende firma..
derudover refererer de til en super fin trustpilot:
et den er ikke linket til trustpilot
to de er ikke indehaver af en trustpilot konto
Scam!!!!!!!!!
Tydelig skam
Tydelig skam, hahaha.
Jeg kan godt lide energien der er lagt i den. Den er mere veludfÞrt end mange andre skam hjemmesider, det skal de have.
De begår lidt fodfejl
1. De har ikke e-mÊrket, men bruger det på hjemmesiden
2. De har ikke trustpilot anmeldelser, men skriver de har (De har dog ikke kodet det rigtig - dumt)
Hvis noget er for godt til at vÊre sandt, er det nok ikke sandt ;)