BestÀllde en rc bil men inget merâŠ
BestÀllde en rc bil men inget mer hÀnder Àn ett mejl med order bekrÀftelse, supporten svarar inte. Köp inget online från dom,
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hoppas dom inte Àr lika trötta i den fysiska butiken som på nÀtet.
BestÀllde 3st artiklar med fri frakt och betalade direkt.
Fick reda på att 1st artikel hade utgått men att dom skickar resterande.
Fick sedan påminna 2gånger om återbetalning. NÀr vÀl återbetalningen kom så hade dom dragit av för frakten. Lite vÀl sunkigt.
8 arbetsdagar tog frakten.
TyvÀrr kan jag inte rekommendera denna webbutik.
Jag lyckas inte att returnera produkter som innehåller ett LiPo batteri.
Perfekta sidan att bestÀlla från om du vill bli lurad på pengar och inte vill ha paketet som du har betalat för. Kombinera detta med deras usla kundservice så får du en av de vÀrsta konsumentupplevelserna någonsin. Scammers...
Leveranstid Àr ett skÀmt. Ingen kontakt eller orderprocess efter en vecka nÀr det står 2-5 dagar. Annullerade ordern via mejl. Rekommenderar Slöjd Detaljer i Skara istÀllet.
BestÀllde ett batteri men dÀr jag såg sen att leveranstiden va lÀngre Àn vad vi hoppats på , annullerade bestÀllningen 2 dagar senare men då sa man att man redan skickat det , men hade då redan köpt annat batteri, företaget har fått batteriet i retur men meddelar inte klarna returen , trots flera försök att få kreditering så sÀger företaget att returen inte kommit tillbaka trots över 2 veckor sedan det gick i retur , ej hjÀlpsamma , vÀlj en annan aktör
Hittade ett RC flygplan en âARFâ modell till mycket bra pris. BestÀllde det utan att kolla upp leverantören. Hittade rÀtt tveksamma recensioner först efterÃ¥t. Men grejerna skickades sÃ¥ fort det bara gick och modellen ser ut som förvÀntat. Ska bli kul att montera ihop och flyga i sommar
BestÀllde från denna sida för det stod att varan skulle finnas i lager och levereras inom 5-8 dagar. En månad har gått och jag har ledsnat meddelade dÀrmed att jag inte ville ha varan lÀngre och att jag ångrar mitt köp, utan att svara på mitt mail så får jag en leveransbekrÀftelse på att varan Àr påvÀg⊠ett riktigt skÀmt och dom får sÀmsta tÀnkbara omdöme från mig. BestÀll inte hÀrifrån!
Lite dyra.
Skyller på mig som kund att jag köpt fel produkt nÀr det Àrderas rekommendation av produkt
Allt jag frågar efter att köpa till eller har synpunkter på Àr mitt fel.
Inget bra bemötande.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã