レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Snel geleverd maar helaas tijdens transport beschadigd. Na reclamatie binnen een paar dagen een nieuwe in huis. Geïnstalleerd en werkt uitstekend. Zonnepanelen blijven ongehinderd leveren waar ze eers... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kubie volgens afspraak geleverd. aangesloten en hij doet waar wij hem voor gekocht hebben. de spanning in onze woning is omlaag en onze omvormer blijft werken. door aanschaf van meerdere elektrische... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via een buurman op de site van Kubie terecht gekomen. We hadden beide last van uitvallende omvormers. Totaal geen opbrengst tussen 9:00 en 18:00 uur. Mijn buurman had al een Kubie en was zeer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik was al vooraf door alle reviews enthousiast en wist zeker dat Kubie mij zou helpen. Helaas had ik de verkeerde Kubie besteld, (3x25) ipv (1x35) en na kontakt met Henk in overleg de Kubie omgeruild.... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者
  2. ゚ネルギヌ機噚ず゜リュヌション
  3. 倪陜゚ネルギヌ䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Kubie helpt huishoudens en bedrijven om hun zonne-energie optimaal te benutten én hun elektrische installatie te beschermen. In Nederland hebben steeds meer mensen last van te hoge netspanning, waardoor omvormers van zonnepanelen regelmatig uitschakelen. Dat betekent direct opbrengstverlies, vaak precies op de momenten dat de zon het meest schijnt. Kubie verhelpt dit probleem volledig. Door onze slimme spanningsverlaging werken omvormers stabieler, blijft de energieopbrengst constant en gaat er geen kostbare zonne-energie verloren. Maar Kubie doet meer. Een te hoge netspanning kan op de lange termijn schade veroorzaken aan apparatuur in huis, zoals computers, warmtepompen, thuisaccu’s en huishoudelijke apparaten. Kubie zorgt voor een veilige en stabiele spanning in de hele woning, waardoor uw apparatuur beschermd blijft en langer meegaat. Dit is niet alleen goed voor uw investering, maar ook voor uw gemoedsrust. Of u nu een woning heeft met één fase of een bedrijf met een zware drie-fase aansluiting tot 2300A: er is altijd een passende Kubie-oplossing. Wij leveren sinds 2011 spanningsoptimalisatie voor industrie en grootverbruik, en sinds 2018 ook voor particuliere woningen. Inmiddels worden onze oplossingen in heel Nederland toegepast met een bewezen resultaat: hogere opbrengst, lagere belasting op apparatuur en een stabieler elektriciteitsnet. Kubie – maximaal rendement, optimale bescherming en zorgeloos gebruik van zonne-energie en thuisaccu’s.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Geweldig product

Geweldig product, had al jaren last van hoge spanning waardoor mijn zonnepanelen uitvielen.
De begeleiding van het aankoopproces en de installatie was perfect uitgevoerd.
Enigste nadeel beetje prijzig en bromt een beetje.

2024幎6月9日
自発的なレビュヌ

Fantastisch apparaat

Fantastisch apparaat. Onze omvormer van de zonnepanelen slaat niet meer uit en de kubie brengt de spanning zo'n 10-15 volt omlaag.
We hebben nu voor het eerst echt profijt van onze zonnepanelen investering en de kubie zal zichzelf heel snel terugverdienen.

2024幎5月30日
自発的なレビュヌ