レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO! KaÅŒdy wyjdzie z tego kursu z dobrą encyklopedią wiedzy i przygotowany na świat projektanta. Podejście Pani Natalii do... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Szkoła online zawodów, w której praktyka kształtuje sukces. Oferujemy szkolenia, które rozwiną Twoje umiejętności i otworzą Ci drzwi do atrakcyjnych moÅŒliwości zawodowych. Innowacyjne podejście, realny rozwój, szansa na więsze zarobki – to wszystko czeka na Ciebie w Practimie.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kurs UX/UI Designer - oceniam na 10/10

Jestem bardzo zadowolona z kursu UX/UI Designer a przede wszystkim z jakości prowadzonych zajęć przez Pana Michała Makowskiego - bardzo kompetentnego, cierpliwego, empatycznego i ÅŒyczliwego prowadzącego, specjalistę w swojej dziedzinie. To on nadawał tak pozytywny flow całemu kursowi, prowadził wszystkich kursantów od początku do końca, odpowiadał na kaÅŒde pytanie, doradzał we wszystkim i pomagał. Dzięki jego zaangaÅŒowaniu i wsparciu czułam się przez cały czas trwania kursu zaopiekowana. Jeśli miałam jakieś wątpliwości, mogłam omówić kaÅŒde zadanie. KaÅŒdy mógł liczyć na słowo wsparcia oraz merytoryczne uwagi. UwaÅŒam, ÅŒe była to bardzo dobra inwestycja i dokonałabym jej ponownie. Dziękuję

2026幎3月20日
5぀星のうち1の評䟡

bardzo słabo

Szkoła na kilka dni przed rozpoczęciem kursu zmieniła dni szkolenia. Człowiek zaplanował sobie tydzień tak, aby móc odbywać kurs w poniedziałki i piątki, a tu nagle, w piątek po godz. 14stej (w poniedziałek miał zacząć się kurs), wiadomość ze szkoły, ÅŒe jednak wtorek i czwartek... masakra. Ponadto uprzedzam, ÅŒe gdy w przypadku wystąpienia powaÅŒnej choroby, nie uda się oddać prac domowych na czas, nie ma moÅŒliwości przedłuÅŒenia terminu. PrzedłuÅŒyli co prawda nieco termin dla wszystkich kursantów, jednak indywidualnie z powodu powaÅŒnej choroby nie ma opcji. Po prostu przepada kilka tysięcy PLN jakie wydało się na kurs. Cena kursu nie zawiera ubezpieczenia na takie przypadki.

2026幎2月28日
5぀星のうち5の評䟡

Kurs dla projektantów wnętrz przerósł

Kurs dla projektantów wnętrz przerósł całkowicie moje oczekiwania. Ogrom wiedzy od specjalistów z branÅŒy, super atmosfera, masa zajęć praktycznych, ale teÅŒ sporo bardzo potrzebnej teorii. Jestem bardzo zadowolona, ÅŒe zdecydowałam się na wybór szkoły Practima. Co waÅŒne, szkoła zawsze pomaga, szybko odpowiada na pytania, zawsze skłania się do róŌnych próśb uczestników, nie zostawia nikogo samemu sobie. Naprawdę polecam! :)

2026幎2月6日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię! Ogromnie się cieszymy, ÅŒe kurs spełnił – a nawet przerósł – Twoje oczekiwania 😊 To dla nas ogromna motywacja, ÅŒe doceniasz zarówno poziom merytoryczny, jak i atmosferę oraz nasze wsparcie na kaÅŒdym etapie nauki. Dziękujemy za zaufanie i polecenie szkoły Practima – ÅŒyczymy Ci wielu sukcesów w świecie projektowania wnętrz! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Brałem udział szkoleniu z datą analityk
practima

Brałem udział szkoleniu z datą analityk z Practima i serdecznie polecam. Program bardzo dobrze przygotowany i wykładowczyń Karolina świetnie go poprowadziła dając mi solidne podstawy do dalszego rozwoju w tym kierunku.

2026幎2月4日

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 📊
Cieszymy się, ÅŒe szkolenie „Data Analityk” spełniło Twoje oczekiwania i ÅŒe program oraz prowadzenie Karoliny dały Ci solidne podstawy do dalszego rozwoju w tej dziedzinie.
Miło nam, ÅŒe czujesz się przygotowany do kolejnych kroków na ścieÅŒce kariery analityka danych. Dziękujemy za zaufanie!

5぀星のうち4の評䟡

Kurs Projektowanie Graficzne

Odbyłam kurs z Graphic Desingu i mogę szczerze polecić tą firmę.

Zaczynając kurs po raz pierwszy korzystałam z programów Adobe, a po jego zakończeniu uwaÅŒam ÅŒe mogę stawiać pierwsze kroki w nowym zawodzie.
Zajęcia są dobrze zbudowane, oparte o realne przykłady i kreatywne. Sama forma zajęć jest bardzo przystępna i prowadzona w miłej atmosferze (zajęcia online z Justyną) a moÅŒliwość odtworzenia nagrań z zajęć nie tylko, pomaga w przypadku braku czasu ale teÅŒ wrócenia do informacji w trakcie tworzenia swoich projektów, prac domowych czy utrwalenia informacji.

Na duÅŒy plus koncepcja kreatywna zajęć, nie są to tylko ,, suche informacje’’ ale oparte informacje o np. Psychologię w projektowaniu czy historię powstawania co dla mnie było duÅŒym plusem. Samo nauczanie programów jest bardzo dokładne i dobrze wyjaśnione, w razie problemów moÅŒna było kontaktować się na dedykowanej grupie czy omówić na zajęciach na ÅŒywo.

Rzeczą do poprawy jest działanie classroomu i feedback do oceny zadań. UwaÅŒam ÅŒe mogłyby być bardziej rozbudowane i dodawane w szybszym czasie. Uwzględniając w tym poprawki projektów, gdzie czekało się długo na np 2 zdaniową odpowiedź. Stąd ocena 4 gwiazdkowa.

Kurs i kontakt z firmą oceniam bardzo pozytywnie. Napewno będę jeszcze korzystać :)

2026幎2月3日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię! 🎚
Cieszymy się, ÅŒe kurs Graphic Design pozwolił Ci postawić pierwsze kroki w nowym zawodzie i ÅŒe doceniłaś przystępną formę zajęć, kreatywne podejście oraz moÅŒliwość odtwarzania nagrań. Miło nam słyszeć, ÅŒe nauka programów Adobe, a takÅŒe wprowadzenie do psychologii projektowania i historii powstawania projektów, okazały się wartościowe i inspirujące.
Dziękujemy takÅŒe za konstruktywną uwagę dotyczącą platformy classroom i feedbacku do zadań. JuÅŒ rozpoczęliśmy pracę nad usprawnieniem i wprowadzeniem nowej platformy, a takÅŒe skróciliśmy czas oczekiwania na feedback, aby doświadczenia kursantów były jeszcze lepsze.
Cieszymy się, ÅŒe oceniłaś kurs i kontakt z naszą firmą pozytywnie i bardzo nas cieszy, ÅŒe planujesz korzystać z naszych kursów w przyszłości! 🌟

Kurs Analiza Danych

Kurs Analiza Danych - super rozwiązanie na początek drogi w tym zawodzie. Elastyczna forma zajęć, która ułatwia nadrobienie treści w dowolnym czasie. Prowadzący w przystępny sposób tłumaczy i pomaga.

2026幎2月3日

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 📊
Cieszymy się, ÅŒe kurs Analiza Danych okazał się dla Ciebie świetnym startem w tym zawodzie oraz ÅŒe elastyczna forma zajęć ułatwiła naukę w dogodnym dla Ciebie czasie.
Miło nam teÅŒ słyszeć, ÅŒe prowadzący tłumaczył materiał w przystępny sposób i był realnym wsparciem.
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy powodzenia na dalszej ścieÅŒce analityka danych! 🚀

Zawód grafika od podstaw

Brałam udział w kursie Zawód grafika od podstaw, bardzo mi się podobało. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy. Szkoła Practima dbała o to, ÅŒeby kaÅŒdy uczestnik był zadowolony i reagowała gdy coś było nie tak. Materiały były udostępniane bez problemów, a sam projekt zdecydowanie pozwolił mi się rozwinąć i przy okazji zyskać pracę do portfolio.

2026幎1月20日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak obszerną i pozytywną opinię! 🎚
Cieszymy się, ÅŒe kurs „Zawód grafika od podstaw” spełnił Twoje oczekiwania i ÅŒe wyniosłaś z niego wiele przydatnych umiejętności.
Miło nam teÅŒ czytać, ÅŒe doceniłaś nasze podejście do kursantów, sprawną organizację oraz dostęp do materiałów. A fakt, ÅŒe projekt pozwolił Ci się rozwinąć i stworzyć pracę do portfolio – to dla nas ogromny powód do dumy! 💌
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy Ci dalszych sukcesów w świecie grafiki!

5぀星のうち5の評䟡

Kurs cyberbezpieczeństwa był dla mnie

Kurs cyberbezpieczeństwa był dla mnie rewelacyjny. Prowadzący bardzo rzetelnie i przejrzyście przedstawiał materiał. Miał równieÅŒ duÅŒo cierpliwości. Zawsze znalazł czas, aby wytłumaczyć zawiłe problemy. POLECAM!!!

2026幎1月23日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną rekomendację!
Cieszymy się, ÅŒe kurs cyberbezpieczeństwa był dla Ciebie rewelacyjnym doświadczeniem i ÅŒe sposób prowadzenia zajęć – rzetelny, przejrzysty i cierpliwy – tak bardzo przypadł Ci do gustu.
To dla nas ogromnie waÅŒne, aby kaÅŒdy uczestnik czuł się zaopiekowany i mógł spokojnie zrozumieć nawet najbardziej zawiłe zagadnienia.
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy wielu sukcesów w świecie cyberbezpieczeństwa! 🛡

Kurs Projektanta Graficznego

Kurs był fajnym przeÅŒyciem, mentorzy byli bardzo pomocni i wspierający, a materiał przystępny do zrozumienia.

2025幎11月4日

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! 😊
Cieszymy się, ÅŒe udział w kursie był dla Ciebie fajnym doświadczeniem i ÅŒe mogłeś liczyć na pomocnych, wspierających mentorów.
To dla nas ogromnie waÅŒne, aby materiał był przystępny i zrozumiały.
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy powodzenia w dalszym rozwoju! 🚀

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona z kursu smm

Jestem bardzo zadowolona z kursu smm, polecam kaÅŒdemu, a wykładowca Kamil cudowny!

2025幎12月5日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! 😊
Cieszymy się, ÅŒe kurs SMM spełnił Twoje oczekiwania i ÅŒe z czystym sercem polecasz go innym.
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy Ci wielu sukcesów w świecie social mediów! 📱

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona z kursu SSM

Jestem bardzo zadowolona z kursu SSM ogrom wiedzy.Kurs profesjonalnie wprowadza do zawodu.Polecam🙂

2025幎8月12日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊
Cieszymy się, ÅŒe kurs spełnił Twoje oczekiwania i dał Ci solidne, profesjonalne wprowadzenie do zawodu.
Dziękujemy za polecenie i ÅŒyczymy wielu sukcesów w dalszym rozwoju! 🚀

Kurs Analityk Danych

Wzielam udział w kursie Analityka Danych, kurs bardzo ciekawie opracowany, podejscie jest indywidualne, daje mozliwość zdobycia cennej wiedzy pozwalajacej operowac danymi i wyciaganiem wnioskow oraz tworzyc dynamiczne wizualizacje - dajace szybkie odpowiedzi na wiele pytan

2025幎6月30日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i wartościową opinię! 🙏
Cieszymy się, ÅŒe kurs Analityka Danych był dla Ciebie ciekawie opracowany i ÅŒe doceniłaś indywidualne podejście oraz praktyczny wymiar nauki pracy z danymi.
To wspaniale słyszeć, ÅŒe zdobyta wiedza pomaga Ci w rozwoju.
Życzymy Ci dalszych sukcesów w świecie analizy danych i dziękujemy za zaufanie!

Polecam kurs analityka danych

Polecam kurs analityka danych. Bardzo dobrze zorganizowane zajęcia, wsparcie przez cały czas trwania kursu i duÅŒa dawka wiedzy potrzebnej do rozpoczęcia swojej drogi analityka danych 😁

2025幎11月28日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za polecenie naszego kursu analityka danych! 🙌
Trzymamy kciuki za Twoją dalszą drogę zawodową – niech dane będą z Tobą! 📊
Dziękujemy za zaufanie i tak pozytywną opinię!

Przygotowanie do zawodu

Przygotowane materiały oraz prowadzenie krok po kroku do zdobycia potrzebnych umiejętności zasługują na 5 gwiazdek

2025幎11月28日

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa! ⭐⭐⭐⭐⭐
Cieszymy się, ÅŒe materiały oraz sposób prowadzenia kursu krok po kroku okazały się dla Ciebie pomocne i wartościowe.
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy powodzenia w dalszym rozwijaniu swoich umiejętności!

5぀星のうち5の評䟡

Jeśli zastanawiasz się czy warto

Jeśli zastanawiasz się czy warto, czy podołasz - śmiało stwierdzam TAK! WARTO!
Podejście Pani Natalii do zajęć i indywidualnie do kaÅŒdej osoby sprawiało, ÅŒe te dwa dni w tygodniu chciało się być na tych zajęciach i dalej chłonąć.
Dziękuje! :)

2025幎11月17日

Practima からの回答

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe i motywujące słowa! 🧡
Ogromnie się cieszymy, ÅŒe kurs spełnił Twoje oczekiwania i dał Ci solidne podstawy do dalszej drogi w świecie projektanta.
Pani Natalia wkłada całe serce w to, co robi, dlatego tym bardziej miło nam czytać, ÅŒe jej podejście i zaangaÅŒowanie zostały tak docenione.
Dziękujemy za zaufanie i ÅŒyczymy Ci wielu sukcesów – niech zdobyta wiedza pracuje na Twoją przyszłość! 🚀

Serdecznie polecam kurs projektowania

Serdecznie polecam kurs projektowania wnętrz z panią Natalią, w bardzo zrozumiały sposób przekazuje wiedzę,a zajęcia przebiegają w miłej atmosferze. DuÅŒo aspektów jest tłumaczonych i wyjaśnianych.

2025幎11月6日

Practima からの回答

Dziękujemy serdecznie za polecenie i miłe słowa! 💛 Cieszymy się, ÅŒe zajęcia z panią Natalią okazały się wartościowe, a sposób przekazywania wiedzy był dla Pani zrozumiały i przyjazny. To dla nas ogromna radość, ÅŒe atmosfera na kursie sprzyjała nauce i rozwijaniu pasji do projektowania wnętrz.

Jestem zachwycona kursem

Jestem zachwycona kursem! Wiedza przekazana w bardzo przystępny sposób, mnóstwo inspiracji i praktycznych wskazówek. Czuć, ÅŒe prowadząca ma ogromne doświadczenie i pasję do projektowania. Dzięki temu kursowi zyskałam pewność siebie w pracy z klientami. Z całego serca polecam!

2025幎6月24日

Practima からの回答

Dziękujemy z całego serca za tak piękną opinię! 💛 Ogromnie cieszy nas, ÅŒe kurs był dla Pani inspirujący i pomógł nabrać pewności siebie w pracy z klientami. To wspaniale słyszeć, ÅŒe pasja i doświadczenie prowadzącej zostały dostrzeÅŒone — to dla nas największa nagroda. Å»yczymy dalszych sukcesów i wielu udanych realizacji! ✹

Ukończyłam kurs projektowania wnętrz

Ukończyłam kurs projektowania wnętrz. Jestem bardzo zadowolona, prowadząca miła i zabawna, wspierająca i nie podcinająca skrzydeł. Rzetelna wiedza bardzo fajnie, obrazowo przekazana, materiały pdf i wideo dostępne do 6msc po kursie, polecam pobrać sobie na dysk bo jest tam sporo informacji, do których moÅŒna wrócić w szybki sposób.

2025幎11月6日

Practima からの回答

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! 🩶 Cieszymy się, ÅŒe kurs spełnił Pani oczekiwania, a sposób przekazania wiedzy i wsparcie prowadzącej pomogły w nauce. To dla nas ogromna satysfakcja, ÅŒe materiały okazały się wartościowe i praktyczne. Å»yczymy wielu sukcesów w dalszym rozwijaniu pasji do projektowania wnętrz! ✹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。