ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bardzo duÅŒo materiaÅu do przyswojenia, dobre wprowadzenie do tematu, duÅŒe wsparcie lektorskie i techniczne. Platforma ma czytelnÄ strukturÄ. Dla osoby, która wchodzi w grafikÄ, to Åwietne narzÄdzie po... ãã£ãšèŠã
Kus Visual360 pozwala poznaÄ 3ds Max w oparciu o proste lekcje. Poziom zaawansowania wzrasta z kaÅŒda lekcjÄ . Kurs prezentuje szybkie lecz nieintuicyjne sposoby realizacji zadaÅ co zdecydowanie skraca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SERVICES ⢠3D Visualization Courses ⢠Obtaining a new profession - 3D visualizer ⢠Interior 3D Visualization Studio 3D Interior Visualization Training ⢠Practical training from scratch for the profession of a 3D visualizer ⢠Guaranteed job placement ⢠12+ years of experience ⢠13500+ successful graduates ________ USÅUGI ⢠Kursy wizualizacji 3D ⢠Zdobycie nowego zawodu - wizualizatora wnÄtrz 3D ⢠Agencja tworzenia wizualizacji wnÄtrz 3D Kursy wizualizacji 3D wnÄtrz ⢠Praktyczne szkolenie od podstaw zawodu wizualizatora ⢠3D Gwarantujemy zatrudnienie ⢠Ponad 10 lat doÅwiadczenia ⢠Ponad 12000 zadowolonych absolwentów
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bardzo polecam kurs
Bardzo polecam kurs - mnóstwo materiaÅów do nauki. Osoby zaczynajÄ ce od zera ( tak jak ja), sÄ w stanie nauczyÄ siÄ tworzyÄ zaawansowane wizualizacje. Pomoc techniczna stara siÄ pomagaÄ przy kaÅŒdym zgÅoszonym problemie. Zadania domowe sÄ sprawdzane z niezwykÅÄ precyzjÄ , co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyÅo.
Serdecznie polecam kurs !
Polecam! To obszerny i wyczerpujÄ cy kurs, który wyjaÅnia doÅÄ skomplikowany program w naprawdÄ przystÄpny sposób. A jeÅŒeli coÅ pozostanie niejasne, moÅŒna na czacie napisaÄ do Technicznej ObsÅugi, która jest aktywna codziennie w wygodnych dla uÅŒytkownika godzinach!
Åwietny kurs
Åwietny kurs, prowadzony na profesjonalnym programie, przez profesjonalnÄ ekipÄ. NaprawdÄ takiego kursu nie widziaÅam nigdzie. Bardzo bardzo polecam
Recenzja
Witam. Kurs jest Åwietnie zorganizowany, wszytko jest dokÅadnie pokazane i wytÅumaczone. ObsÅuga techniczna w razie problemów sÅuÅŒy pomocÄ i staje na wysokoÅci zadania. Firmie naprawdÄ zaleÅŒy na dokÅadnym wyszkoleniu. Serdecznie polecam
Kurs jest bardzo dobrze skonstruowany iâŠ
Kurs jest bardzo dobrze skonstruowany i pozwala rozwijaÄ swoje umiejÄtnoÅci w wizualizacji 3D. MateriaÅy pozwalajÄ nauczyÄ siÄ od podstaw obsÅugi odpowiednich do tego narzÄdzi i programu. Serdecznie polecam kurs
Jestem zadowolona z kursu
Jestem zadowolona z kursu. Polecam kaŌdemu któremu interesuje go taka dziedzina. DuŌo jest pomocy z mentorów na kaŌdym kroku.
Kurs jest przygotowany bardzo dobrze iâŠ
Kurs jest przygotowany bardzo dobrze i szczegóÅowo. Pomoc techniczna odpowiada szybko. Jestem na koÅcu kursu wiÄc jeszcze nie mogÄ wypowiedzieÄ siÄ na temat zleceÅ i potencjalnych zarobków ...mam jednak nadziejÄ, ÅŒe zaraz po ukoÅczeniu kursu, z pomocÄ visual360, szybko znajdÄ siÄ jakieÅ zlecenia i bÄdÄ mogÅa dalej rozwijaÄ siÄ tworzÄ c piÄkne wizualizacjÄ.
kurs dobry ale jak ktoÅ siÄ nastawi naâŠ
kurs dobry ale jak ktoÅ siÄ nastawi na to ze go ukoÅczy w 3 mies. to siÄ myli ( moÅŒe 1 osoba na 1000), ja jestem uczestnikiem kursu i jestem na module 10 po 3 miesiÄ cach gdzie poÅwiÄcaÅem po 8 godz. i wiÄcej ( sÄ osoby gdzie jeszcze nie doszÅy do moduÅu 10 bo praca i brak czasu ale i tak go robiÄ ) , pierwsze zlecenia po ukoÅczeniu moduÅu 10 wiÄc odradzam nastawianie siÄ na zarobek po 3 miesiÄ cach ( no chyba ÅŒe ktoÅ miaÅ juÅŒ do czynienia z podobnym kursem i jest kumaty ) , co do pomocy technicznej to tam teÅŒ pracujÄ ludzie wiÄc nie zawsze dostaje siÄ podpowiedź od razu nie raz trzeba czekaÄ nawet po 1 godz. na podpowiedź dla tego trzeba oglÄ dnÄ Ä filmiki po 2 razy albo i wiÄcej ( pozdrawiam serduszko ona zawsze ma cierpliwoÅÄ i jest skÅona i cierpliwa do podpowiedzi ) , sÄ teÅŒ "odpowiedzi na pytania " gdzie w poniedziaÅek i Årode jest live czat gdzie instruktorka podpowiada nie zrozumiale kwestie lekcji i je szerzej wyjaÅnia ( polecam oglÄ daÄ od poczÄ tku kursu sÄ tam pokazane jakie mieli problemy inni kursaÅci i wyjaÅnienia ) i naj waÅŒniejsze kurs wykupuje sie na 1 rok ale licencja na 3 ds i render jest na 3 miesiÄ ce po tym czasie trzeba dokupiÄ licencjÄ , kolejnÄ sprawÄ ÅŒe znaleÅÄ 1 zlecenie teÅŒ nie jest Åatwo ( klienci zazwyczaj chcÄ na juÅŒ i jak najtaniej i trzeba siÄ bardzo postaraÄ na zwrócenie na siebie uwagi czyli mieÄ wyróŌniajÄ ce sie port folio. podsumowujÄ c kurs jest dobry duÅŒo rzeczy do przyswojenia i zapamiÄtania ale nie w 3 miesiÄ ce dla kaÅŒdego
Bardzo dobry kurs!
Kurs jest przygotowany bardzo profesjonalnie i jednoczeÅnie w sposób prosty i zrozumiaÅy, obsÅuga techniczna oferuje pomoc przy kaÅŒdym problemie,dostÄpna szybko ,miÅa i profesjonalna. Nie ma ÅŒadnych ukrytych kosztów,a dostÄp doaterialow jest prosty i dostÄpny nawet po ukoÅczeniu kursu. Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru!
Kurs 3Ds Max
Jestem w trakcie kursu 3Ds Max. Moje wraÅŒenia sÄ
bardzo pozytywne. Lekcje pokazujÄ
w przystÄpny sposób funkcje, dziÄki którym moÅŒna tworzyÄ, modyfikowaÄ obiekty. Zdobywanie nowych umiejÄtnoÅci i rozwiÄ
zywanie zadaÅ daje duÅŒo satysfakcji.
Polecam wszystkim zainteresowanym ten kurs.
Caly kurs zostal bardzo dobrzeâŠ
Caly kurs zostal bardzo dobrze zorganizowany. Lekcje stworzone za pomoca krotkich filmow swietnie objasniaja jak obslugiwac program uczac sie go krok po kroku. Profesjonalna pomoc techniczna.
Bardzo podoba mi siÄ kurs
Bardzo podoba mi siÄ kurs. ÅÄ czy praktykÄ z teoriÄ
Kurs Visual 360 bardzo polecam
Kurs Visual 360 jest naprawdÄ Åwietnym narzÄdziem do nauczenia siÄ vizualizacji 3d aranÅŒacji wnÄtrz. W bardzo prosty i przejrzysty sposób pokazano jak realizowaÄ projekty i moÅŒna liczyÄ na wsparcie i pomoc na kaÅŒdym etapie kursu, lekcje sÄ krótkie. PrzekonaÅem siÄ ÅŒe Vizualizacji 3d moÅŒe nauczyÄ siÄ kaÅŒdy. Bardzo polecam ten kurs. ððð
Kurs wizualizacji pozwala na noweâŠ
Kurs wizualizacji pozwala na nowe moÅŒliwoÅci w nowej branÅŒy, oraz na rozwój w dziedzinie kreatywnego tworzenia, bardzo polecam i zachÄcam do jego ukoÅczenia!
A course worth recommending.
Kurs Visual 360 to Åwietna inwestycja! MateriaÅy sÄ bardzo merytoryczne, przejrzyste i prowadzÄ przez tajniki 3ds Max od podstaw, co idealnie sprawdza siÄ nawet dla poczÄ tkujÄ cych. Krótkie lekcje uÅatwiajÄ naukÄ, a szczegóÅowe sprawdzanie zadaÅ domowych pozwala szybko robiÄ postÄpy i budowaÄ profesjonalne portfolio. Polecam!
Visual 360 to game-changer w kontakcieâŠ
Visual 360 to game-changer w kontakcie z klientem. DziÄki wiedzy z kursu moje spacery wirtualne wyglÄ dajÄ profesjonalnie i fotorealistycznie. Inwestorzy sÄ zachwyceni moÅŒliwoÅciÄ 'wejÅcia' do wnÄtrza, co realnie przekÅada siÄ na lepszÄ sprzedaÅŒ projektów.
Kurs bardzo rzeczowy i rozbudowany
Kurs bardzo rzeczowy i rozbudowany. Zadania domowe sprawdzane bardzo szczegóÅowo, przez co moÅŒna wiele siÄ nauczyÄ. Polecam bardzo :)
Nowa zajawka
Kurs Visual360 to moja nowa zajawka. Jestem juz na 10 module. Lekcje sÄ przejrzyste, prowadzone w prosty i logiczny sposób. Zadania domowe motywujÄ do dziaÅania i pozwalajÄ sprawdziÄ nowe umiejÄtnoÅci, a spotkania online pomagajÄ rozwiaÄ bardziej zÅoÅŒone pytania. Polecam! ð
Kurs jest przygotowany w sposób zrozumiaÅy
Lekcje sÄ
krótkie, omawiane szczegóÅowo przez lektora.
Na dole filmiku pokazywane sÄ
skróty/klawisze, którymi siÄ posÅugujemy przy korzystaniu z programu 3dsMaxa, co znacznie utrwala poznawany materiaÅ.
JeÅli sÄ
jakieÅ problemy ze zrozumieniem jakiegoÅ wÄ
tku, to jest pomoc techniczna na którÄ
moÅŒna zawsze liczyÄ, i co waÅŒne odpowiadajÄ
w bardzo krótkim czasie.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹