レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Nadat ergens anders mijn bestelling helaas werd geannuleerd was er haast bij mijn bestelling bij Pranayur. Bij mijn bestelling gaf ik aan dat ik de producten over twee dagen nodig had. Ik ontving uite... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

De producten zijn van goede kwaliteit en snelle levering, maar een ster af omdat er te weinig informatie is over de producten. In mijn geval etherische olieen- kon nergens vinden hoeveel ml olie in ee... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Zeer tevreden over de Devi Anti-Aging oil, een rijke verzorgende volle olie voor het gezicht. En de Devi baby massage oil ruikt heerlijk en het beschermt en voedt de huid ook nog eens, heel erg blij m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Best service ever! I placed an order during the corona criss, and my order was received the very next day. Very impressed with their delivery. My rose water bottles were carefully wrapped in bulbble w... もっと見る

企業情報

1. ウェルネス センター
  2. アロマセラピー用品店
  3. ハーブ専門店
  4. ホメオパシー薬局
  5. マッサージ用品店
  6. ビタミン・サプリメント専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

PRANAYUR PLAZA BIEDT AYURVEDISCHE EN BIOLOGISCHE GEZONDHEIDSPRODUCTEN EN VOEDINGSUPPLEMENTEN VOOR EEN VITAAL EN GEZOND LEVEN. Pranayur - Puur voor je gezondheid - Koop uw ayurvedische producten online Als u op zoek bent naar natuurlijke ayurveda of biologische producten, dan bent u bij de webshop van Pranayur aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment ayurvedische oliën, ayurveda Kruidenelixers, etherische oliën, etherische aromamengsels, natuurlijke bad- en doucheproducten, specerijen, superfoods, yoga producten, huidverzorgingsproducten en nog veel meer biologische en ayurveda producten. Bovendien bieden wij Clark vitaminen en supplementen die passen binnen de visie die Hulda Clark heeft beschreven in haar boeken. Als u voor 12 uur bestelt, heeft u de producten de volgende dag al in huis!

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

De bestelling kwam vlug aan en correct

De bestelling kwam vlug aan en correct
het middel -olie Gandala taila moet ik nog gebruiken, heeft wat tijd nodig
Dank Irene

2020年10月29日

Beste Irene,
Fijn om te horen dat u snel en correct de bestelling heeft mogen ontvangen.
Blije klanten, daar worden wij zelf ook weer blij van!
Wij vinden je beoordeling zeer waardevol, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren.

5つ星のうち5の評価

Goede service en beloofde kwaliteit.

Paar dagen na bestelling werd ik op vrijdag gebeld dat het nog even kon duren Of ik dan product nog wilde hebben. Na mijn bevestiging had ik bestelling dinsdags in huis.
Een heerlijk grote yoga mat van schapenwol en natuurlijk latex. Mooi afgewerkt. Een ware luxe.

2020年10月27日

Beste An,
Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Helaas hadden wij de yoga mat toen niet voorradig en danken je voor je geduld, fijn dat het zo opgelost kon worden.

Beste Marcel,
Fijn om te horen dat alles naar wens is en goed geleverd is bij je.

5つ星のうち5の評価

zowel als het bestellen en de levering…

zowel als het bestellen en de levering waren super,
en het product wat ik heb gekocht voldoet aan alle eisen prima.
Henk

2020年10月2日

Beste Henk,
Mijn dank voor je positieve beoordeling van Pranayur!
Blije klanten, daar worden wij zelf ook blij van!

5つ星のうち4の評価

Vlotte en correcte levering.

2020年9月25日

Beste M. Derhaag,

5つ星のうち5の評価

Snelle levering, goed verpakt. Kleed zag er goed uit.

2020年9月23日

Beste M.A.M.P. Kluskens,

5つ星のうち5の評価

Ik had twee neem kammen besteld bij…

Ik had twee neem kammen besteld bij pranayur, de bestelling kwam zeer snel maar er zat maar 1 kam bij de post.Ik heb eigenlijk direct een mailtje gestuurd. De volgende dag kreeg ik een mail terug met de mededeling dat er al 1 kam onderweg was naar mij. Zeer netjes opgelost en er zat ook een proefflesje bij met een heerlijke shampoo. top!!

2020年9月4日

Beste Belinda,

Alles prima

Alles prima en naar verwachting

2020年8月31日

Beste Simone,

Hartelijk dank voor de 5 sterren, en fijn om te horen dat je tevreden bent van de service en kwaliteit van de producten.

Overzichtelijk en op tijd

Alles wat ik bestelde werd keurig op tijd geleverd. Ik vond het jammer dat niet alle ayurvedische taila s die ik wilde bestellen op voorraad waren

2020年8月25日

Beste Maria,

Allereerst bedankt voor je reactie; Alle reviews van onze klanten zijn waardevol!

We nemen je feedback daarom ook zeer serieus en gaan kijken of wij hier verbeteringen in aan kunnen brengen.

Het Pranayur Team.

5つ星のうち2の評価

Artikel besteld maar niet op voorraad…

Artikel besteld maar niet op voorraad in tegenstelling website vermelde, wel snel geld terug

2020年8月5日

Beste José,

Het Pranayur Team.

5つ星のうち5の評価

De verkeerde levering is snel en goed…

De verkeerde levering is snel en goed opgelost.

2020年7月18日

Beste klant,

5つ星のうち5の評価

Snelle service en hoge kwaliteit vh…

Snelle service en hoge kwaliteit vh product!

2020年7月14日

Beste Madeleine,

Correct en klantvriendelijk

Correct bedrijf, deze bestelling werd weer netjes en vlot afgehandeld.

Bij de vorige bestelling zat een foutje, dit werd na 1 email direct rechtgezet en het verkeerd geleverde artikel mocht ik behouden

2020年7月13日

Beste Lar,

Super snelle levering

Super snelle levering. Geen bevestigingsmail ontvangen maar wel heel snel geleverd. En een prima product, ik ben er blij mee.

2020年7月7日

Beste Saskia,

5つ星のうち5の評価

I received my products super fast and…

I received my products super fast and with a nice catalog

2020年7月5日

Dear Ana Ramos,

Thank you for the 5 stars and nice to hear that our service is fast and that you are satisfied with the quality of the products.

We always strive to offer our customers the best quality.

Thank you for your trust.

See you at Pranayur!

Sincerely,
The Pranayur Team

Yoga tas

Goede tas. Veel ruimte. Netjes afgewerkt. Prijs - kwaliteit erg goed.
Correcte afhandeling.

2020年7月5日

Beste Nicole,

Hartelijk dank voor de 5 sterren, en fijn om te horen dat je tevreden bent van de prijs en kwaliteit van de producten.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

2020年7月2日

Beste Esther,

Hartelijk dank voor de 4 sterren, en fijn om te horen dat onze service snel is en dat je tevreden bent van de kwaliteit van de producten.

vlotte bezorging

vlotte bezorging, nu nog afwachten of het werkt

2020年6月30日

Beste Karin,

Hartelijk dank voor de 5 sterren, en fijn om te horen dat onze service snel is en we hopen ook dat je tevreden bent van de kwaliteit van de producten.

vlotte service

vlotte service, heel proffesioneel

2020年6月23日

Beste Elsa,

Hartelijk dank voor de 5 sterren, en fijn om te horen dat onze service snel is.
We hopen ook dat je tevreden bent van de kwaliteit van de producten.

Alles prima verzorgd

Alles prima verzorgd. Duidelijke communicatie. Prima producten

2020年6月22日

Beste klant,

Hartelijk dank voor de 5 sterren, dat maakt ons blij en daar doen we het voor! Bij Pranayur is elke klantervaring waardevol en reacties zoals deze motiveren ons om onze producten en service te blijven verbeteren. Hopelijk mogen wij jou snel weer verwelkomen in onze winkel!

Hartelijke groeten,
Team Pranayur