䌁業情報

1. 金融コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Prefera helpt jou elk jaar opnieuw flink geld te besparen op je vaste abonnementen. Zo krijg je korting op je internet- en TV-abonnementen, betaal je minder voor je energiekosten en zorgen we ervoor dat je altijd de beste deals hebt. Wij regelen alles voor je, zodat jij kunt profiteren van lagere kosten zonder gedoe. Kijk op www.prefera.nl en ontdek hoeveel jij kunt besparen!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zakelijk adviesgesprek

Zakelijke adviseur is langs geweest voor een onafhankelijke vergelijking. Hele vriendelijke medewerker met duidelijke uitleg en liet mij inzien dat ik maandelijks teveel betaalde en elders €140 pmaand zou gaan besparen.

2026幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Onjuiste voorlichting

Vandaag door dit bedrijf gebeld, introductie aan de telefoon al vaag. Moest vragen vanuit wel bedrijf gebeld werd, men liep een ronde in de regio en mijn energie contract zou binnenkort verlopen. Men wilde me graag een passende aanbieding doen, vriendelijk bedankt.

Alwaar ik nog een contract heb welke tot 2028 loopt..

Niet oke dit.

2026幎1月29日
Prefera ロゎ

Prefera からの回答

Jammer om dit te horen. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. We komen hier graag met u over in contact. Wilt u uw ervaring mailen naar info@prefera.nl of telefonisch contact opnemen via 085 060 49 55?

Vandaag

Vandaag, 13-01-2026 met Sanne gesproken die mij geduldig heeft aangehoord over mijn intense slechte ervaring bij energiebedrijf ENGIE. Blijkt dat zij bijna de hele dag bezig is om ex klanten die bij dat waardeloze bedrijf klant waren, te helpen, zo mij ook. Wat ENGIE mij en anderen flikt, gaat alle grenzen te boven, zoals onbeschoft behandeld worden, meterstanden die ik doorgaf waarvan ze me keer op keer zeiden dat die niet klopten enz enz, en ik ben geduldig gebleven dus wéér doorgegeven en wéér een 2e reactie dat het niet klopte en ga zo maar door. Sanne heeft een helder verhaal verteld en wat ik nu het beste kan doen gezien ENGIE mij nu onterecht met een belachelijk hoge eindafrekening opzadelt die NIET klopt én ook onterecht de premie voor januari van mijn rekening gehaald, boeven zijn het!!! Ik ben nog in staat voor mezelf op te komen maar vele ouderen die zij sprak hebben uit angst en onwetendheid de onterechte eindafrekening betaald, zo zielig. Sanne, behalve dat ons gesprek zakelijk was, was het ook een fijn gezellig gesprek en dank daarvoor, jij bent een topper! Hartelijke groet, Ilona Bode

2026幎1月13日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een fijne persoonlijke service!

Ik heb hier vandaag naartoe gebeld voor advies over mijn energiecontract. Ik had verschillende bedrijven gebeld maar dit bedrijf was het enige bedrijf waar ik gelijk zonder wachtrij telefonisch te woord gestaan werd. Ik kon al mijn vragen stellen en ik heb een heel fijn overzicht gekregen van wat de tarieven zijn bij verschillende leveranciers! Ik ben heel blij dat ik nu meer inzicht heb en dat ik met deze ondersteuning een goede keuze heb kunnen maken 😄☺ Ik heb zelfs een contactpersoon die mij bij alles kan helpen als ik het niet begrijp! Nogmaals bedankt 🙏

2025幎12月23日

Wat een service!

Ik heb hier gister naartoe gebeld met de vraag hoe ik een betalingsregeling kon treffen want dit begreep ik niet. Toen kreeg ik een dame aan de telefoon die mij heel fijn kon adviseren over hoe ik dit kon aanvragen. We hebben samen naar mijn contract gekeken, en toen bleek het dus dat mijn termijnbedrag te laag stond en dat was dus ook schijnbaar de reden dat ik een hele hoge jaarafrekening had gekregen van Essent! Essent had dit totaal niet gecommuniceerd waardoor ik dit niet eens wist. Gelukkig stond mijn contract op onbepaalde tijd dus ik kon kosteloos weg en de dame van Prefera heeft vrijblijvend kunnen kijken bij welke leverancier ik het beste uit was.
Ik betaal nu minder per maand, heb gelukkig eindelijk weer de garantie dat ik wat terug ga krijgen bij mijn jaarnota, en ze heeft me kunnen helpen met de betalingsregeling! Alles dus weer geregeld, en dat allemaal met dezelfde persoon. Ik ben oneindig dankbaar, want ik vind dit nooit leuk om te regelen en nu is alles in één telefoongesprek in orde gemaakt!

2025幎12月15日
5぀星のうち5の評䟡

Zie mijn omschrijving Waarom ik dit bedrijf zo prettig vind!

Waarom ik dit bedrijf zo prettig vind!!
Ik had wat vragen betreffende mijn gas en energie, ben geholpen door Sanne. Allereerst: je krijgt een persoon aan de telefoon. Dat is tegenwoordig al uniek. Maar Sanne heeft me geholpen met een voordeliger energie contract. Had ik niet om gevraagd, maar komen zij mee. Ik had nog enkele vragen waardoor zij het contract heeft veranderd. Maar wat zo prettig is! Je krijgt een direct nummer waar ik in mijn geval Sanne terug kan bellen bij evt. Vragen. En wat de meesten last van hebben, is dat de vragen daarna pas komen, dus bij mij ook. Dus ik heb het gekregen nummer weer teruggebeld. Ze was in gesprek, maar kreeg direct een appje dat ze in gesprek was, maar zodra dit klaar was, terug zou bellen. Dat is ook gebeurd. En ze kon mijn vragen beantwoorden. Dit is niet meer van deze tijd, maar ik ben zo blij dat je iemand kan bellen die in die energie spaghetti is gedoken, en je antwoord kan geven over in mijn geval mijn vragen, maar ook terug belt, en dat je aan dezelfde persoon gekoppeld blijft. Ik ben helemaal gelukkig gemaakt, en zal zeker reclame maken voor dit bedrijf, maar zeker voor Sanne. 👍👍💪🥳

2025幎12月12日

Geweldig advies

Ik heb hier een aantal maanden geleden naartoe gebeld voor advies over bij welke leverancier ik het beste terecht kon. Ze hebben me gratis en vrijblijvend geadviseerd over verschillende leveranciers en ik bespaar nu 50 euro per maand met Vattenfall als leverancier!

Zelf ben ik niet zo handig met deze zaken dus ik was heel blij dat er nog een bedrijf is die je telefonisch te woord wilt staan en zo fijn wil begeleiden. Ik zou deze service aan iedereen aanraden!

2025幎12月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス