レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Na het gesprek met medewerkers, ik hou er een vreemd gevoel aan over. Beide medewerkers die ik gesproken heb kwamen bij mij ongeïnteresseerd over, waren wel corret.

5぀星のうち4の評䟡

Degene met wie ik sprak heeft meteen mijn vraag beantwoord en actie ondernomen. Het ging om een betalings regeling. Echter, ik kreeg net een mail dat het volledige bedrag wel wordt afgeschreven... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Hele vriendelijke en behulpzame dame aan de telefoon gehad..werd goed geholpen en ze was heel duidelijk te verstaan

5぀星のうち5の評䟡

Aardige professionele dame, die mij vriendelijk al mijn vragen over mijn ingevulde gas- en stroomverbruik gegevens toelichtte. Was gerustgesteld dat er geen afwijkende info instond. Ter bevestigin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Sjany
Een tevreden klant

2026幎4月17日

Beste Sjany Van der veer,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wij zijn blij te vernemen dat u het contact met onze klantenservice als zeer kundig ervaart!
Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Mevrouw was duidelijk

Mevrouw was duidelijk.
Goede uitleg.
Mevrouw had geduld. Erg belangrijk.

Beste G Popken,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de 5 sterren!

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Team Innova Energie

5぀星のうち5の評䟡

Heel goed geholpen door de dame aan de telefoon heel klantvriendelijk

Top geholpen door de medewerker en alles goed uitgelegd.

Beste George Lachterop,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.

Zeer tevreden over Gewoon Energie

Ik ben al jaren klant bij Gewoon Energie. Een bedrijf dat altijd doet wat het beloofd en actief met me meedenkt om het beste aanbod te krijgen. Mijn laatste ervaring met Nurhan was top!

Beste André Hoogendoorn,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een review te plaatsen.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld. Wij zijn erg te vreden

2026幎4月9日

Beste Carmen Van Haeren,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening!
Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

5぀星のうち2の評䟡

Gewoonenergie niet doen!

Ik heb vorig jaar een contract voor drie jaar afgesloten. Nu kom ik via eigenhuis er achter dat ik meer moet betalen voor terugleveren van stroom via mijn zonnepanelen dan dat ik krijg. Dus ze verkopen mijn terug geleverde stroom en ik moet er nog voor betalen ook! Echt belachelijk!! En mijn gas wat ik voor drie jaar heb vastgezet gaan ze gewoon verhogen volgend jaar als ze groen gas moeten bijmengen. Staat in de kleine lettertjes. En niet zo zuinig ook. Denk je mijn gas staat vast voor drie jaar. Dus niet. En het staat waarschijnlijk ergens in het contract. Maar je denkt toch vast is vast. Dus gewoonenergie niet doen!!

2026幎4月9日

Beste heer Kummer,

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij begrijpen dat onderwerpen zoals teruglevering en gaskosten voor verwarring en frustratie kunnen zorgen.

De voorwaarden voor teruglevering van stroom uit zonnepanelen zijn vastgelegd in de contractvoorwaarden en toegelicht in de contractbevestiging die u bij aanvang van het contract heeft ontvangen.

Afhankelijk van het gekozen contract kan het voorkomen dat de vergoeding voor teruglevering lager is dan de kosten die hiervoor in rekening worden gebracht. Wij communiceren deze voorwaarden vooraf, zodat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken.

Wat betreft uw gascontract: bij een vast contract staan de kale leveringstarieven vast voor de afgesproken looptijd. Overheidsheffingen, btw en wettelijk bepaalde kosten vallen hier niet onder.

De verhoging waar u naar verwijst heeft te maken met de bijmengverplichting voor groen gas, een maatregel die door de overheid is vastgesteld en waarbij energieleveranciers verplicht zijn een groeiend aandeel duurzaam geproduceerd gas te leveren. Deze kosten mogen wettelijk worden doorberekend en staan los van het vaste leveringstarief.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn.

Mocht u uw contract of situatie persoonlijk willen bespreken, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee.

Werkt prima!

Werkt prima!
Wordt gelijk geregeld na telefoongesprek. Ben erg tevreden.

2026幎4月7日

Beste Annemieke Nederhoed,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en de 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat u het contact met onze klantenservice als positief heeft ervaren.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Gianna

5぀星のうち4の評䟡

duidelijke en snelle beantwoording van

duidelijke en snelle beantwoording van mijn verzoek om een verlengingsvoorstel

2026幎4月3日

Beste Kees Brinkers,

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen, vriendelijke personeel

2026幎4月3日

Beste Arsenio Weltevreden,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

5぀星のうち1の評䟡

Oplichting!!

Oplichting!!! Ze doen zich vaak voor als andere leveranciers en schatten expres je verbruik lager in. Dan krijg je een laag termijnbedrag, en kom je later wanneer opzeggen niet meer kan enorm in de problemen!

2026幎4月2日

Beste Noah Hotcheston,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd.

Wij nemen dit soort signalen serieus en hebben naar aanleiding van uw eerdere review via Trustpilot geprobeerd met u in contact te komen om dit te onderzoeken.

Helaas hebben wij daarbij geen reactie of klantgegevens van u ontvangen, waardoor wij uw situatie niet hebben kunnen terugvinden of bespreken.

Wilt u uw ervaring alsnog toelichten, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@gewoonenergie.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.

5぀星のうち5の評䟡

Goede en duidelijk communicatie.

De medewerkers zijn altijd behulpzaam.

2026幎4月2日

Beste Lylya Chirilia,

Hartelijk dank voor de positieve review en de 5 sterren!

5぀星のうち4の評䟡

je wordt erg goed te woord gestaan en

je wordt erg goed te woord gestaan en ze leggen het ook wel goed uit compliment aan de telefoonniste

2026幎3月28日

Beste Margot van der Leek,

Wat fijn om te horen dat u goed te woord bent gestaan en dat alles duidelijk is uitgelegd. We geven uw compliment graag door aan onze telefoonniste!

Davyroos Team Gewoon Energie

5぀星のうち1の評䟡

OPLICHTERS!!!!

OPLICHTERS!!!!! NIET INTRAPPEN!
Ze komen aan je deur en zeggen dat ze vanuit je eigen leverancier gestuurd zijn en je daar een mail over gehad hebt. Ze vertellen een heel nep verhaal en sluizen je zo in een nieuwe contract. Nog nooit zoiets sluws meegemaakt als dit! Heb gelukkig 5 minuten later het contract opgezegd, omdat je twee weken bedenktijd hebt. Ik ga nu aangifte doen bij de politie vanwege oplichting.

2026幎3月26日

Beste Lotte Bresser,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. We vinden het heel belangrijk om dit goed voor u uit te zoeken en u verder te helpen.

Helaas kunnen wij u op dit moment niet vinden in ons klantsysteem, omdat er in de review te weinig informatie is gedeeld.

Wij komen daarom graag rechtstreeks met u in contact. U kunt ons bereiken op 070 24 00 677 (op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur) of per e‑mail via klantenservice@gewoonenergie.nl. Dan kijken we graag samen met u verder naar wat er precies is gebeurd.

5぀星のうち4の評䟡

Prima te woord gestaan en duidelijkheid

Prima te woord gestaan en duidelijkheid van zaken !

2026幎3月19日

Beste Marianna Penders,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat u goed te woord bent gestaan en dat alles duidelijk voor u was. We waarderen uw feedback zeer en staan uiteraard altijd klaar om u te helpen.

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb advies gevraagd ik ben netjes en

Ik heb advies gevraagd ik ben netjes en vriendelijk geholpen met goed resultaat

2026幎3月10日

Beste Netty van Beers,