Premium Hookahs レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een erg prettige ervaring gehad met Premium-Hookahs. De website is overzichtelijk en het bestellen ging vlot, met duidelijke updates over de status van mijn bestelling. Alles kwam netjes... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Their customer support is extremely poor and unprofessional. The website displayed one price, but after I placed the order, they contacted me on WhatsApp asking for a completely different and high... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Iets ontvangen wat totaal niet besteld is . Wil het retour sturen maar je komt totaal nergens , het gaat nergens over , niemand te bereiken . 80,- kwijt voor niks , hartelijk bedankt dat jullie lekker... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子タバコ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Premium-Hookahs is de grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux. Met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande waterpijpen kan de hookah liefhebber bij ons terecht voor al zen waterpijp producten. Wij voeren onder andere de merken Khalil Mamoon, El Nefes, Farida, Starbuzz, Oduman, Aladin & Mya Saray.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Goede snelle service en flexibel met leveren

Snelle levering. Duidelijke gecommuniceerd.

Er was een artikel niet meer voorradig en men was zo vrij mij even op mijn mobiel te bellen en te overleggen of er een alternatief product geleverd mocht worden, uitstekend!

Spullen waren goed ingepakt.

Niets op aan te merken zover.

5぀星のうち2の評䟡

3 keer een bestelling geplaats en 2 keer een misser :-(

Bij aankoop van een waterpijp was er het schaaltje en de tang niet bij, ook werkte 1 adapter niet, Het schaaltje en tang werden snel nageleverd maar voor de kapotte adater kwam geen oplossing. Daarna heb ik dan nog een bestelling gedaan en dan maar zelf een nieuwe adapter gekocht met 2 glazen bolletjes. Ook dit was weer mis, ijzeren bolletjes ipv glazen. Dus vanaf nu doe ik geen bestellingen meer hier.

Premium Hookahs ロゎ

Premium Hookahs からの回答

Beste Nancy,

Allereerst onze excuses voor het ongemak. Uit onze conversatie geschiedenis blijkt echter dat wij dit probleem wel netjes hebben opgelost. 22 augustus zijn er door zowel u, als uw partner telkens dezelfde vragen gesteld. Deze hebben wij voor uw gemak beiden telkens dubbel beantwoord. Zeer waarschijnlijk is hierdoor verwarring ontstaan. Uit onze conversatiegeschiedenis blijkt in ieder geval dat wij de ticket met tevredenheid van uw partner hebben opgelost. Zie onderstaand mailtje (hiermee hebben wij de ticket afgesloten):

Beste Robby,

We hebben het aan onze leverancier gevraagd en die zegt juist dat het balletje met wat olie ingesmeerd zou moeten worden. We zullen ook twee glazen luchtgatballetjes meesturen, dit zou ook moeten werken!

Sherrief Hefny

----
Bedankt !

top service trouwens, ik zal het zeker aanraden aan anderen

With kind regards, Met vriendelijke groeten, Cordialement, Mit freundlichen grÌßen,
----

Wat betreft het kolentangetje en schaaltje, deze hebben wij binnen 2 werkdagen nageleverd, en is door jullie in goede orde ontvangen. Het balletje dat vast blijft zitten in een MYA Saray waterpijp, is een veel voorkomend probleem. Zie ook: http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20091121115429AAGD8oU

Alsnog onze excuses voor het ongemak!

Sherrief Hefny

5぀星のうち4の評䟡

Goede service snelle behandeling

Eigenaar is geïnterneerd en zoekt naar oplossingen indien nodig. Spaar systeem is ook heel handig.

Verstaanbaarheid over de tel is alleen een verbeterpunt. Een telefonist(e) speciaal vor de klantenservice zou beter zijn.

Goede kwaliteit goede service

Je weet als je wat besteld dat het goed is en geleverd wordt en als er iets mis gaat met de bestelling krijg je er altijd wat extra bij dus goede kwaliteit en goede service

Simpelweg top.

Ik vind de service uitstekend, ze bezorgen altijd erg snel en doen er vaak kleine accessoires bij zoals een aansteker of een kolentangetje (nu durf ik niet te zeggen of het 4 keer toeval was, of dat ze het altijd doen). Ze hebben ook een zéér uitgebreid assortiment en zijn ook één van de weinigen die Khalil Mammoon waterpijpen verkopen binnen Nederland. Ik bestel sindsdien nergens anders meer.

5぀星のうち5の評䟡

Beste waterpijp webwinkel van Nederland!

Ik heb hier meerdere keren besteld bij deze webwinkel en heb altijd alles netjes binnen 24 uur geleverd gekregen. Ook geven ze altijd wat extra's mee, en als iets niet goed is krijg je gewoon je geld terug zonder gezeur enzo. Daarbij komt nog dat Premium-Hookahs allerlei exclusieve merken waterpijpen verkoopt. Zoals khalil mamoon, farida, el nefes en aladin. Je kan dit nergens anders kopen.

2013幎9月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス