PremiumVape.se レビュヌ 2,064

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har sedan jag upptÀckt Premium vape oftast bestÀllt hÀrifrÃ¥n. Jag Àr 100% nöjd och dom har alltid snabba leveranser. Hoppas att ni lÀnge lever kvar och att jag kan fÃ¥ fortsÀtta vara er stammis kun... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

2 dagars lev, förmodligen min 2 go shop nÀr det gÀller vape/mods/pods. SÃ¥ lÀnge dom kan fÃ¥ ner priset pÃ¥ sina e-juicer. Speciellt dom som Àr 10ml(14mg/20mg nic) med nicotine. DÃ¥ jag sett konkurrente... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Everything has always gone smoothly with this company. If a product has been out of stock, they’ve always asked if I’d like a replacement, if I’d prefer to wait, or if I want a refund. Excellent custo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Precis, snabb och professionell leverantör. Deras web-butik Àr lÀttöverskådlig och fullt av kvalitetsprodukter, jag kan rekommendera PremiumVape helhjÀrtat!

䌁業情報

1. 電子タバコ店
  2. ベむパヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till PremiumVape - Ditt förstahandsval för e-cigaretter, förstklassig e-juice och högkvalitativa tillbehör. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen, har vi, sedan vårt etablerade år 2014, varit en pålitlig ledare inom vaping i Sverige. Vi Àr stolta över att vara ett av de mest erfarna företagen i branschen och vår hÀngivenhet till kvalitet och kundtillfredsstÀllelse har gjort oss till en av de mest pålitliga aktörerna på marknaden. Våra kunder Àr vår största tillgång och deras positiva erfarenheter talar för sig sjÀlva. Med högsta betyg på Trustpilot har vi byggt ett starkt rykte för att leverera toppkvalitativa produkter och en utmÀrkt shoppingupplevelse. Dessutom Àr vi stolta över att vara certifierade för e-handel, vilket ger dig extra trygghet nÀr du handlar hos oss. NÀr du vÀljer PremiumVape kan du alltid förvÀnta dig snabba och tillförlitliga leveranser. Vi vet att din tid Àr vÀrdefull och vi strÀvar alltid efter att ge dig dina produkter så snabbt som möjligt. Vår dedikerade kundtjÀnst Àr alltid redo att assistera dig med expertrådgivning och stöd, oavsett dina behov. Vi Àr hÀr för att göra din vaping-upplevelse så enkel och tillfredsstÀllande som möjligt. För ett förstklassigt urval av e-cigaretter, ett brett utbud av smakfull e-juice och kvalitativa tillbehör, se inte lÀngre Àn PremiumVape. Slå följe med vårt vÀxande samhÀlle av nöjda kunder och upplev vaping på en ny nivå. VÀlkommen till PremiumVape - DÀr din tillfredsstÀllelse Àr vår högsta prioritet.

4.6

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ni Àr FANTASTISKA!!

Jag har sedan jag upptÀckt Premium vape oftast bestÀllt hÀrifrån. Jag Àr 100% nöjd och dom har alltid snabba leveranser. Hoppas att ni lÀnge lever kvar och att jag kan få fortsÀtta vara er stammis kund. Ni levererar, jag köper. 5/5⭐

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Wziąść sie za kurierow bardziej

Wziąść sie za kurierow bardziej, zaplacilem za dostawe 10€ poniewaz zapewniono mnie ze przesylka dotrze od 3-5dni a tymczasem minelo juz 6dni roboczych i dalej przesylki ani widu ani słychu czuje się oszukany wiecej nie zamowie nic z tego sklepu. Tym bardziej ÅŒe ta oplata to 1/4 ceny. Porostu brak szacunku do klienta.

2026幎4月7日
5぀星のうち1の評䟡

jag fick inte mina

jag fick inte mina bestÀllning?????????!!!!!!!!!!!!och ni svarade inte mina mail.......

2026幎2月24日
PremiumVape.se ロゎ

PremiumVape.se からの回答

Hej Farhad,
Du skrev till oss igår, och du skrev endast "Hej" i mailet, inget annat. Men jag svarade Àven hej tillbaka. Kikade på din order och den finns att hÀmta ut, Skickar spårningen per mail till dig istÀllet.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。