Altid super god service, også når varen sendes retur. Jeg troede, jeg havde købt en brun kjole, det stod der i beskrivelsen af varen, men den var sort. Hvilket jeg desværre ikke opdagede, før jeg fik... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hurtig levering. Lækker kjole selv om den ikke lige passede til mig. En rigtig god oplevelse at handle der.
Jeg har handlet rigtig meget med Prepair og det fungerer altid upåklageligt. Tingene er i orden på alle måder
Det er faktisk den bedste service, jeg har fået i lang tid. Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Jeg skulle have en bluse byttet til en anden størrelse, og den kom også dagen efter je... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Spar 12% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hurtig levering 1-3 dage. Gratis fragt over 499,-
Rudolfgårdsvej 15B, 8260, Viby J, デンマーク
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super service m.v.
Super service - havde købt en kjole, som ugen efter blev sat ned. Kontaktede Prepair og fik refunderet ;)
Så afgjort en 'butik' jeg kan anbefale.
Har handlet hos Prepair i flere år og kommer helt sikkert tilbage.
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle her. Produkterne lever op til forventningerne, og levering hurtig
Fantastisk god service og lækre varer
Fantastisk god service og lækre varer
Lækre varer, god kvalitets tøj, super hurtig service.
Hurtig ekspedition og lækker kvalitet…
Hurtig ekspedition og lækker kvalitet på tøjet
Produktet levede op til forventning
Produktet levede op til forventning, mega hurtig ekspedition
Super hurtigt levering og en skøn kjole…
Super hurtigt levering og en skøn kjole som sidder helt perfekt!
Super service ved returnering pga…
Super service ved returnering pga kjolen klædte mig ikke , blusen var fin og i god kvalitet , den glæder jeg mig til at få i brug .
Jeg kan lide design og kvalitet.
Jeg kan lide design og kvalitet.
Prisen er høj , men køber tøjet når det er nedsat.
Hurtig og fejlfri levering.
Nu var det første gang jeg handlede hos PREPAIR. Jeg bestilte, sent om aftenen og et døgn efter havde jeg min bestilling. Hurtig levering…
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering! Jeg fik leveret min pakke i løbet af 1 dag. Fuld tilfreds med skjorten, jeg har købt hos jer👍
Hurtig levering og varen svarede til…super
Hurtig levering og varen svarede til forventningen
Jeg syntes om hurtig levering
Jeg syntes om hurtig levering, men kjolen levede ikke op til mine forventninger. Stoffet var meget tyndt og den var alt for lang, gik næsten ned til gulvet, det er ikke lige mig.
Rigtig god oplevelse
Har kun godt at sige.. Føler mig tryg i handel med Prepair.. De er meget hurtige til at sende varen.
Jeg købte en bluse som trævlede op i kraven efter kun 1/2 år. Jeg sendte blusen retur og fik uden noget besvær mine penge retur.. 👏🏼👏🏼👏🏼
Kan varmt anbefale Prepair. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
fin str. beskrivelse på deres hjemmeside
Hurtig levering 👍🏻 dejligt at str. er så fint beskrevet .. et trygt og godt sted at handle ..
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。