Der lokkes med 10% rabat hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. kode bliver givet som kan bruges ved betalingen/udtjekning, men det fik jeg ikke mulighed. DÃ¥rlig stil
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig skÞnt at man fra start blev informeret om lidt lÊngere leveringstid. Dejligt at kunne stÞtte en lidt mindre forretning med godt formÃ¥l ððŒ
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos Preplife. Hjemmesiden gav mig den nÞdvendige rÃ¥dgivning og information, og selve bestillingen gik legende let. Alt i alt var det en positiv og ubesvÊret o... ãã£ãšèŠã
Virkelig dejligt overskueligt - gÞr at man virkelig nemt kan fÞle sig tryg uden at skulle undersÞge en masse og skaffe en masse ting alle mulige steder. Virkelig en kÊmpe anbefaling herfra ð€ðŒ
Hos os handler prepping ikke om dommedag, men om hverdagen. Det er den daglige tryghed i at vide, at du har styr på tingene, hvis verden viser sig fra sin uforudsigelige side. Vi gÞr det nemt, billigt og sikkert for dig at vÊre forberedt, når hverdagen Êndrer sig.
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Nemt og leveret i en praktisk kasse
Dejligt overskuelig og nem lÞsning til vores familie :)
Hurtig leveringð
Hurtig hÃ¥ndtering og levering. Alt er som det skal vÊre. Godt koncept ððŒ
Alt det jeg (forhåbentlig aldrig) får brug for samlet ét sted. Tak for at gÞre det overskueligt. Hurtig levering er, som her, altid et stort plus. Stor anbefaling herfra.
Fin kasse med de ting, jeg manglede for at vÊre dÊkket ind ift anbefalingerne.
Hurtig levering.