レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Op zoek naar vast vervoer voor mijn zoon op PGB basis, vanuit WLZ, terecht gekomen bij PreTaxi. Ondanks dat de juiste match nog niet is gevonden, word er zeer behulpzaam bemiddeld door Ömer. Ik verwac... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij maken inmiddels al een tijdje gebruik van Pretaxi en zijn daar erg blij mee. In de loop van onze vakanties is dit echt ons vaste taxibedrijf geworden. Het geeft ons een gerust gevoel dat we altijd... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ondanks dat we een tijd gereserveerd hadden moest ik helaas zelf bellen maar door goed ingrijpen van de taxicentrale waren we wel op tijd op onze bestemming mede door de taxichauffeur . En de ter... もっず芋る

䌁業情報

1. タクシヌ䌚瀟
  2. 路線・長距離バス䌚瀟
  3. マむクロバス タクシヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Pretaxi is al jarenlang een bekende naam in de Eindhovense taxiwereld en dus ook een écht Eindhovens bedrijf. De missie van ons is om klanten zo betrouwbaar en veilig mogelijk te vervoeren in de omgeving, maar ook naar allerlei andere plekken. De bijbehorende visie van Pretaxi is transparantie, duidelijkheid en klantgericht handelen in alle zaken die er komen kijken bij een taxirit. De vaak groezelige naam van taxibedrijven willen wij proberen te veranderen. Zo is ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem leidend als het gaat om het betalen van de taxirit. Geen extra kosten komen bij de afrekening kijken. Mocht dit wel zo zijn, in uitzonderlijke gevallen, dan wordt dat direct en vooraf gecommuniceerd.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

goede service

Ondanks het slechte weer (sneeuw) was de taxi prima op tijd

2026幎1月4日

Pretaxi からの回答

Bedankt voor uw mooie feedback!
Fijn om te horen dat alles ondanks het slechte weer goed is verlopen en dat we op tijd waren. We doen altijd ons best om ook onder moeilijke omstandigheden betrouwbaar te blijven.
Graag tot een volgende rit!

Duidelijke website

Duidelijke website
Snelle afhandeling
Ruim op tijd aanwezig
Helemaal top

2026幎3月7日

Pretaxi からの回答

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt, de afhandeling snel was en dat we ruim op tijd aanwezig waren. Dat waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer!

Goeie ervaring

Aardige chauffeur, kortste route. Ik betaalde voor ditzelfde ritje s morgens €10 meer bij een ander taxibedrijf. Kon met een tikkie betalen!!

2026幎3月13日

Pretaxi からの回答

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review, mevrouw Nehmelman! Fijn om te horen dat u een goede ervaring had, dat de chauffeur de juiste route nam en dat u voordeliger uit was. Goed dat het betalen via Tikkie ook prettig voor u werkte. Graag tot een volgende rit!

Top service

Top service, netjes optijd.
Vriendelijke chauffeur

2026幎2月27日

Pretaxi からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, punctualiteit en chauffeur. Graag tot de volgende keer!

Top geregeld allemaal

Top geregeld allemaal! Vriendelijke chauffeur en tijden zoals afgesproken

2026幎2月27日

Pretaxi からの回答

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de chauffeur en de afgesproken tijden. Graag tot een volgende rit!

5぀星のうち5の評䟡

Came on time and helped a lot.

Came on time. Very helpful. Even helped to build my wheelchair at home and pushed my wheelchair through the hospital entrance ramp.

2026幎3月23日

Pretaxi からの回答

Thank you for your kind review, Mr. Uncuoglu! We're glad to hear everything went smoothly and that our driver could assist you both at home and at the hospital. We truly appreciate your feedback and hope to serve you again!

2026幎3月25日

Pretaxi からの回答

Thank you for your review! We’re glad you experienced our top service. We look forward to serving you again!

Erg flexibel en meedenkend

Erg flexibel en meedenkend

2026幎1月5日

Pretaxi からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze flexibiliteit en het meedenken waardeert. Graag tot de volgende keer!

Top ervaring

Topper! Denken met je mee!

Chauffeur was aardig, denkt met je mee en eerlijk 😉😇.
Ik had vtv voor mij alleen een taxi geboekt online en direct online betaald, superfijn maar toch vond de chauffeur het geen probleem om even mijn vriendin thuis af te zetten. Hij staat vast in mijn telefoon voor de volgende keer! Aanrader

2026幎1月3日

Pretaxi からの回答

dan je wel voor de complimenten

Review

Onze chauffeur Omar, heeft ons op tijd opgehaald en van een fijne taxirit voorzien. Zeker aan te bevelen.

2026幎1月2日

Pretaxi からの回答

dank u wel voor de waardering

Top taxi!

Taxichauffeur Omar was super gastvrij! Hij heeft voor ons speciaal even een plaspauze ingelast, terwijl hij het erg druk had. Hij rijdt erg aangenaam en maakt een leuk praatje met zijn gasten. Mocht je een taxi zoeken voor korte of langen afstand, dan is pretaxi zeker een aanrader!
Daan

2026幎1月2日

dank u wel

5぀星のうち5の評䟡

Snel te plaatse, ontspannen rit

Zeer snel ter plaatse, vriendelijke chauffeur, enorm behulpzaam. We moesten terug gebracht worden naar België na autopech. Hij kwam met een grote taxi waarin we allemaal inclusief onze bagage konden. Hij bracht ons veilig thuis. Zeker en vast een aanrader, als we nogmaals een taxi nodig hebben, doen we uiteraard beroep op pretaxi.

2025幎12月28日

Pretaxi からの回答

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles naar wens was. We staan graag weer voor je klaar.

Trustworthy

Trustworthy. I always book via the website, they always show up (sometimes 5 minutes late). I had to postpone 15 minutes once and it seemed to have also worked out via de website, but for last minute changes it's better to call. For the rest all very convenient and friendly.

2025幎12月29日

Thanks