Op zoek naar vast vervoer voor mijn zoon op PGB basis, vanuit WLZ, terecht gekomen bij PreTaxi. Ondanks dat de juiste match nog niet is gevonden, word er zeer behulpzaam bemiddeld door Ãmer. Ik verwac... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
We hebben verschillende keren gebruik gemaakt van Pretaxi. Vooraf ging alles goed. Echter elke keer was er een probleem als we weer na onze vakantie opgehaald moesten worden. 1x werden we verw... ãã£ãšèŠã
Wij maken inmiddels al een tijdje gebruik van Pretaxi en zijn daar erg blij mee. In de loop van onze vakanties is dit echt ons vaste taxibedrijf geworden. Het geeft ons een gerust gevoel dat we altijd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pretaxi is al jarenlang een bekende naam in de Eindhovense taxiwereld en dus ook een écht Eindhovens bedrijf. De missie van ons is om klanten zo betrouwbaar en veilig mogelijk te vervoeren in de omgeving, maar ook naar allerlei andere plekken. De bijbehorende visie van Pretaxi is transparantie, duidelijkheid en klantgericht handelen in alle zaken die er komen kijken bij een taxirit. De vaak groezelige naam van taxibedrijven willen wij proberen te veranderen. Zo is ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem leidend als het gaat om het betalen van de taxirit. Geen extra kosten komen bij de afrekening kijken. Mocht dit wel zo zijn, in uitzonderlijke gevallen, dan wordt dat direct en vooraf gecommuniceerd.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel te plaatse, ontspannen rit
Zeer snel ter plaatse, vriendelijke chauffeur, enorm behulpzaam. We moesten terug gebracht worden naar België na autopech. Hij kwam met een grote taxi waarin we allemaal inclusief onze bagage konden. Hij bracht ons veilig thuis. Zeker en vast een aanrader, als we nogmaals een taxi nodig hebben, doen we uiteraard beroep op pretaxi.

Trustworthy
Trustworthy. I always book via the website, they always show up (sometimes 5 minutes late). I had to postpone 15 minutes once and it seemed to have also worked out via de website, but for last minute changes it's better to call. For the rest all very convenient and friendly.

Echt Mooi services And Luxe Auto AndâŠ
Echt Mooi services And Luxe Auto And Bus

Je kan online betalen
Je kan online betalen, super simpel. Fijne communicatie!

Pretaxi ããã®åç
We hebben meerdere keren gebruikâŠ
We hebben meerdere keren gebruik gemaakt van pretaxi en iedere rit is uitstekend verlopen. De chauffer was stipt op tijd en dactht goed mee over onze bagage en opstapplaats in schiphol.

Aan afspraken houden
Aan afspraken houden! Het bedrijf had per mail met ons afgesproken ons om 3uur op te komen halen. Nadat we eerst een half uur gewacht hadden kwam er nog een vertraging van een kwartier bij. Toen kwam busje 1 waar we niet allemaal in paste uiteindelijk 70 minuten na de afgesproken tijd kwam ook busje 2 en konden we vertrekken. Een excuus was nog te veel gevraagd ronduit asociaal. De prijs was 450,- waarvan 100,- aanbetaalt was vooraf ( maand ervoor al gereserveerd). Toen ze bus op de heenweg kwam moesten we verplicht 350,- contant betalen. Dit was volgends hun ook via de mail besproken wat dus totaal niet klopte. Maar achteraf bleek dus waarom want anders hadden we dus nooit zo lang gaan staan wachten.
Voor wie uit uiterste nood een taxi nodig heeft en dit bedrijf wil bellen. Ik zou een fiets huren!

Helemaal top!
Het was een gok eerlijk gezegd, kende Pretaxi niet.
Mijn verwachtingen werden overtroffen, makkelijk online te boeken en meteen de prijs zichtbaar.
De chauffeur was ruim op tijd en heel aardig!
Later die avond dezelfde chauffeur en ook dezelfde fijne ervaring!! Volgende keer graag weer Pretaxi!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ