I cannot recommend her enough. I used to have almost no eyebrows and spent so much time filling them in every day. She completely changed my life. Her work is incredibly natural, precise, and tai... ãã£ãšèŠã
Farzaneh fortjener intet mindre end top karakter. Virkelig sÞd og rar og fantastisk dygtig og professionel. Jeg fik en winged eyeliner og er super lykkelig over resultatet. Der bliver lyttet til kund... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik laver lÊber hos sÞdeste Farzhana. Det var min fÞrste gang i klinikken og jeg mÃ¥ sige at det var et super comfortable fÞrste mÞde og jeg blev taget godt imod. Jeg havde et Þnske om at skabe sam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik lavet permanent lÊbe-makeup. Resultatet blev perfekt, bÃ¥de farve og form. Farzaneh er en stjerne og sÃ¥ er hun samtidig et fantastisk menneske. Jeg har set flere tegne lidt skÊvt, men hen... ãã£ãšèŠã
- ã¢ãŒãã¡ã€ã¯ ã¯ãªããã¯
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- åç²§ååº
- ã¢ã€ãã㊠ããŒ
- ã¡ã€ã¯ã¢ããã¢ãŒãã£ã¹ã
- ã¿ãã¥ãŒ ã·ã§ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Farzaneh fra 2015 driver klinikken i KÞbenhavn og har for nylig Ã¥bnet en ny klinik i Aarhus, og tilbyder kosmetisk tatovering og permanent makeup (PMU) med fokus pÃ¥ naturlige, prÊcise og langtidsholdbare resultater. Med mange Ã¥rs erfaring i branchen kombinerer vi hÃ¥ndvÊrksmÊssig ekspertise, Êstetisk sans og moderne teknikker for at sikre behandlinger af hÞjeste kvalitet. Behandlinger inkluderer 3D bryn, hyperrealism, microblading, powderbrow, bred eller tynd eyeliner, klassisk eyeliner, eyeliner med skygge, eyeliner med vinge og vippefortÊtning, lipliner, fuld lÊbetatovering, lipblush og akvarelÊber. Farzaneh er prisvindende og anerkendt for sin unikke stil og tekniske dygtighed. BesÞg klinikkerne i KÞbenhavn eller Aarhus og overlad dig selv i hÊnderne pÃ¥ en tryg og erfaren specialist. For at se resultaterne af Farzanehs arbejde kan du besÞge vores website, Instagram eller Facebook â alle tilgÊngelige via prettier.dk , og se mere end 1000 billeder af udfÞrte behandlinger.
strandvej 61 _1, 2100, kÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- 60 56 51 00
- prettier.dk@gmail.com
- prettier.dk
I cannot recommend her enough.
I cannot recommend her enough.
I used to have almost no eyebrows and spent so much time filling them in every day. She completely changed my life. Her work is incredibly natural, precise, and tailored to your face.
Sheâs a true expert and you can trust her 100%.
Fantastisk flot arbejde
Dejlig stemning, god service og et fantastisk flot arbejde, har fÃ¥et lavet farve pÃ¥ lÊberne, Þjenbryn og eyeliner â€ïž

Perfekt permanent lÊbe-makeup
Jeg fik lavet permanent lÊbe-makeup. Resultatet blev perfekt, både farve og form. Farzaneh er en stjerne og så er hun samtidig et fantastisk menneske.
Jeg har set flere tegne lidt skÊvt, men hendes arbejde mÃ¥ jeg sige er perfektion og det kan umuligt gÞres bedre. Tak Farzaneh ðž Jeg kommer uden tvivl igen.

Fantastisk dygtig og professionel
Der bliver lyttet til kundens behov og man fÞler sig tryg med ansigtet i hendes hÊnder ð. Processen blev forklaret grundigt og der blev taget hensyn til, at alle Þjne ikke er ens og hvad der ville passe bedst til mig, sÃ¥ jeg fik det bedste resultat. Kan kun anbefale Prettier til alleð

Utrolig dygtig
Man bliver altid mÞdt af en stor smilende, glad og engageret Farzaneh/Prettier.
Hun lytter til ens Þnsker og ideer, og på en eller anden måde kan hun omsÊtte dem til noget smukt.
Mine bryn har holdt i ca. 14-15 måneder (og var stadig smukke), selvom de normalt kun kan holde i ca. 12 måneder.
Farzaneh er fantastisk dygtig til det hun laver. Hun kan kigge på ens ansigt og vide lige prÊcis hvilken farve og form, der passer bedst til en.
Prisen er meget konkurrencedygtig, jeg har betalt flere penge for dårligere resultat på Jylland.
Jeg kan varmt anbefale Prettier.

Prettier ããã®åç
Jeg har fÃ¥et smukke og naturlige brynð

Prettier ããã®åç
Jeg har haft en fantastisk godâŠ
Jeg har haft en fantastisk god oplevelse, hvor jeg fik optegnet lÊber og Þjenbryn. Super naturtro og idag behÞver jeg ikke bruge lÊbestift. Jeg kan varmt anbefale Prettier.

Prettier ããã®åç
Jeg er så glad for mine bryn
Jeg er sÃ¥ glad for mine bryn. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange Ã¥r. Mine allerbedste anbefalinger â€ïž

Mega glad for mine bryn
Mega glad for mine bryn. Jeg er helt lys med nÊsten ingen bryn efter lidt for meget pluk i 90âerne. Nu har jeg bryn og mit ansigt ser helt anderledes ud. Stor anbefaling

Super dygtig og proff
Super dygtig og proff. arbejde af Farzaneh. Denne gang fik jeg opfrisket mine bryn. Klar anbefaling herfra.

Professionalisme ð
Som ALTID lÊgger Farzaneh de perfekte streger. Super dygtig & inspirerede.
Kan VARMT anbefales ð

Prettier ããã®åç
Virkelig tilfreds med resultatet hosâŠ
Virkelig tilfreds med resultatet hos Farzaneh/Prettier.
Fik lavet hyper realistiske bryn i august sidste år og genopfrisket dem her 14 måneder efter. Begge gange har jeg vÊret meget tilfreds med mÞdet, behandlingen og resultatet. Kommer helt klart igen.

Prettier ããã®åç
Det var en fantastisk oplevelse atâŠ
Det var en fantastisk oplevelse at vÊlge Prettier for at lave mine bryn. Farzaneh er virkelig en kunstner i sit fag, jeg blev mega tilfreds og 10 år yngre!

Prettier ããã®åç
God service, smukke bryn og en god pris.
God service, smukke bryn og en god pris. Prettier ligger centralt og der er godt humÞr og en professionel atmosfÊre. Jeg fik lavet smukke bryn og er meget tilfreds.

Prettier ããã®åç
Igen en super behandling hos PrettierâŠ
Igen en super behandling hos Prettier hun er så omhyggelig, derfor bliver resultatet super flot.
Denne gang opfriskning af Þjenbryn der blev lavet naturlig som strå.
Virkelig perfekt samt sÞd behandling.

Farzaneh fantastisk arbejde!
Farzaneh altid forstående og formoder altid at finde den bedste lÞsning på permanent makeup. Hun tilpasser altid teknikken så den passer til ens eget ansigt og hudtype.
Jeg er atter tilfreds med mine Þjenbryn.
ð

âïžâïžâïžâïžâïž
Farzaneh er virkelig god og sÞd. Jeg er meget tilfreds med mine smukke bryn og den gode behandling ðž

Dygtig og professionel â€ïž
Dygtig og professionel â€ïž
Efter mange års overvejelser og bekymringer grundet allergi og sensitiv hud, fik jeg endelig lavet hybrid bryn hos Farzhana. Super prof, grundig og dygtig.
Kan stÊrk anbefale Farzhana. ð

Farzaneh er fantastisk dygtigð¥
Farzaneh er fantastisk dygtigð¥ Ingen andre fÃ¥r lov at rÞre mine bryn. Har vÊret fast kunde siden 2017ððŒð

Prettier ããã®åç
De varmeste anbefalinger herfra!
De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har fået lavet bryn og eyeliner over og under Þjet. Det er blevet så flot. Nyder jeg ikke skal bruge tid på det hver dag.
Jeg har fÞlt mig tryg hele vejen. Farzaneh er meget omhyggelig, professionel og grundig.
Du kan trygt lÊgge dig på briksen hos hende.