レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I cannot recommend her enough. I used to have almost no eyebrows and spent so much time filling them in every day. She completely changed my life. Her work is incredibly natural, precise, and tai... もっず芋る

Farzaneh fortjener intet mindre end top karakter. Virkelig sÞd og rar og fantastisk dygtig og professionel. Jeg fik en winged eyeliner og er super lykkelig over resultatet. Der bliver lyttet til kund... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik laver lÊber hos sÞdeste Farzhana. Det var min fÞrste gang i klinikken og jeg mÃ¥ sige at det var et super comfortable fÞrste mÞde og jeg blev taget godt imod. Jeg havde et Þnske om at skabe sam... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fik lavet permanent lÊbe-makeup. Resultatet blev perfekt, bÃ¥de farve og form. Farzaneh er en stjerne og sÃ¥ er hun samtidig et fantastisk menneske. Jeg har set flere tegne lidt skÊvt, men hen... もっず芋る

䌁業情報

1. アヌトメむク クリニック
  2. ゚ステティック サロン
  3. 化粧品店
  4. アむブロり バヌ
  5. メむクアップアヌティスト
  6. タトゥヌ ショップ

圓該䌁業による蚘述

Farzaneh fra 2015 driver klinikken i KÞbenhavn og har for nylig Ã¥bnet en ny klinik i Aarhus, og tilbyder kosmetisk tatovering og permanent makeup (PMU) med fokus pÃ¥ naturlige, prÊcise og langtidsholdbare resultater. Med mange Ã¥rs erfaring i branchen kombinerer vi hÃ¥ndvÊrksmÊssig ekspertise, Êstetisk sans og moderne teknikker for at sikre behandlinger af hÞjeste kvalitet. Behandlinger inkluderer 3D bryn, hyperrealism, microblading, powderbrow, bred eller tynd eyeliner, klassisk eyeliner, eyeliner med skygge, eyeliner med vinge og vippefortÊtning, lipliner, fuld lÊbetatovering, lipblush og akvarelÊber. Farzaneh er prisvindende og anerkendt for sin unikke stil og tekniske dygtighed. BesÞg klinikkerne i KÞbenhavn eller Aarhus og overlad dig selv i hÊnderne pÃ¥ en tryg og erfaren specialist. For at se resultaterne af Farzanehs arbejde kan du besÞge vores website, Instagram eller Facebook – alle tilgÊngelige via prettier.dk , og se mere end 1000 billeder af udfÞrte behandlinger.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

61件のレビュヌ

I cannot recommend her enough.

I cannot recommend her enough.

I used to have almost no eyebrows and spent so much time filling them in every day. She completely changed my life. Her work is incredibly natural, precise, and tailored to your face.

She’s a true expert and you can trust her 100%.

2026幎2月1日

Fantastisk flot arbejde

Dejlig stemning, god service og et fantastisk flot arbejde, har fået lavet farve på lÊberne, Þjenbryn og eyeliner ❀

2024幎10月1日

Prettier からの回答

Tusind tak for din dejlige feedback 🙏
Vi er glade for, at du er tilfreds med både behandlingerne og oplevelsen hos os.

Perfekt permanent lÊbe-makeup

Jeg fik lavet permanent lÊbe-makeup. Resultatet blev perfekt, både farve og form. Farzaneh er en stjerne og så er hun samtidig et fantastisk menneske.

Jeg har set flere tegne lidt skÊvt, men hendes arbejde mÃ¥ jeg sige er perfektion og det kan umuligt gÞres bedre. Tak Farzaneh 🌞 Jeg kommer uden tvivl igen.

2025幎7月24日

Prettier からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌞
Det betyder meget at hÞre, at du er så tilfreds med både resultatet og oplevelsen hos mig. Jeg glÊder mig til at se dig igen!

Fantastisk dygtig og professionel

Der bliver lyttet til kundens behov og man fÞler sig tryg med ansigtet i hendes hÊnder 😁. Processen blev forklaret grundigt og der blev taget hensyn til, at alle Þjne ikke er ens og hvad der ville passe bedst til mig, sÃ¥ jeg fik det bedste resultat. Kan kun anbefale Prettier til alle🌞

2025幎5月9日

Prettier からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌞
Det glÊder mig virkelig, at du er sÃ¥ tilfreds med bÃ¥de behandlingen og oplevelsen hos mig. Tak fordi du anbefaler Prettier – jeg ser frem til at se dig igen!

Utrolig dygtig

Man bliver altid mÞdt af en stor smilende, glad og engageret Farzaneh/Prettier.

Hun lytter til ens Þnsker og ideer, og på en eller anden måde kan hun omsÊtte dem til noget smukt.

Mine bryn har holdt i ca. 14-15 måneder (og var stadig smukke), selvom de normalt kun kan holde i ca. 12 måneder.

Farzaneh er fantastisk dygtig til det hun laver. Hun kan kigge på ens ansigt og vide lige prÊcis hvilken farve og form, der passer bedst til en.

Prisen er meget konkurrencedygtig, jeg har betalt flere penge for dårligere resultat på Jylland.

Jeg kan varmt anbefale Prettier.

2025幎4月2日

Prettier からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Det betyder meget at hÞre, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen hos mig. Jeg er glad for, at dine bryn holder så lÊnge, og jeg ser frem til at byde dig velkommen igen hos Prettier!

Jeg har haft en fantastisk god

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse, hvor jeg fik optegnet lÊber og Þjenbryn. Super naturtro og idag behÞver jeg ikke bruge lÊbestift. Jeg kan varmt anbefale Prettier.

2025幎2月6日

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det glÊder mig, at du er tilfreds med bÃ¥de lÊberne og brynene. Tak for anbefalingen – jeg ser frem til at se dig igen hos Prettier!

Jeg er så glad for mine bryn

Jeg er så glad for mine bryn. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Mine allerbedste anbefalinger ❀

2024幎12月12日

Prettier からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse ❀
Det betyder meget at hÞre, at du er så glad for dine bryn. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen hos Prettier!

Mega glad for mine bryn

Mega glad for mine bryn. Jeg er helt lys med nÊsten ingen bryn efter lidt for meget pluk i 90’erne. Nu har jeg bryn og mit ansigt ser helt anderledes ud. Stor anbefaling

2024幎11月12日

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det glÊder mig, at du er tilfreds med dine nye bryn, og at de har gjort en forskel for dit ansigt. Jeg ser frem til at se dig igen hos Prettier!

Super dygtig og proff

Super dygtig og proff. arbejde af Farzaneh. Denne gang fik jeg opfrisket mine bryn. Klar anbefaling herfra.

2024幎10月10日

Prettier からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det glÊder mig, at du er tilfreds med opfriskningen af dine bryn. Tak for anbefalingen – jeg ser frem til at se dig igen hos Prettier!

Professionalisme 👌

Som ALTID lÊgger Farzaneh de perfekte streger. Super dygtig & inspirerede.
Kan VARMT anbefales 👌

2024幎10月29日

Prettier からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 👌
Det betyder meget at hÞre, at du er tilfreds med resultatet. Tak for anbefalingen – jeg ser frem til at se dig igen hos Prettier!

Virkelig tilfreds med resultatet hos

Virkelig tilfreds med resultatet hos Farzaneh/Prettier.
Fik lavet hyper realistiske bryn i august sidste år og genopfrisket dem her 14 måneder efter. Begge gange har jeg vÊret meget tilfreds med mÞdet, behandlingen og resultatet. Kommer helt klart igen.

2024幎10月17日

Prettier からの回答

mange tak for at du har delt din mening med os 🙏🏌😍
det er vi supper glad for at hÞre.❀😍🀩

Det var en fantastisk oplevelse at

Det var en fantastisk oplevelse at vÊlge Prettier for at lave mine bryn. Farzaneh er virkelig en kunstner i sit fag, jeg blev mega tilfreds og 10 år yngre!

2024幎1月4日

Prettier からの回答

mange tak for at du har delt din mening med os det er vi supper glad for at hÞre det . tak tak

God service, smukke bryn og en god pris.

God service, smukke bryn og en god pris. Prettier ligger centralt og der er godt humÞr og en professionel atmosfÊre. Jeg fik lavet smukke bryn og er meget tilfreds.

2024幎9月12日

Prettier からの回答

mange tak Janie for at du har delt din mening med os det er vi supper glad for at hÞre.så kan det bare vÊre en lille tastning fejl at du gav os
4 stjerner ikke

Igen en super behandling hos Prettier

Igen en super behandling hos Prettier hun er så omhyggelig, derfor bliver resultatet super flot.
Denne gang opfriskning af Þjenbryn der blev lavet naturlig som strå.
Virkelig perfekt samt sÞd behandling.

2024幎9月12日

Prettier からの回答

mange tak Hannah for at du har delt din mening med os det er vi supper glad for at hÞre.

Farzaneh fantastisk arbejde!

Farzaneh altid forstående og formoder altid at finde den bedste lÞsning på permanent makeup. Hun tilpasser altid teknikken så den passer til ens eget ansigt og hudtype.
Jeg er atter tilfreds med mine Þjenbryn.
😃

2024幎9月3日

Prettier からの回答

mange tak secil for at du har delt din mening med os det er vi supper glad for at hÞre.

Dygtig og professionel ❀

Dygtig og professionel ❀

Efter mange års overvejelser og bekymringer grundet allergi og sensitiv hud, fik jeg endelig lavet hybrid bryn hos Farzhana. Super prof, grundig og dygtig.

Kan stÊrk anbefale Farzhana. 👍

2023幎9月20日

Prettier からの回答

mange tak for at du har delt din mening med os det er vi supper glad for at hÞre.

Farzaneh er fantastisk dygtig🥇

Farzaneh er fantastisk dygtig🥇 Ingen andre fÃ¥r lov at rÞre mine bryn. Har vÊret fast kunde siden 2017🙏🏌😍

2024幎2月20日

Prettier からの回答

mange tak charlotte for at du har delt din mening med os det er vi supper glad for at hÞre.

De varmeste anbefalinger herfra!

De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har fået lavet bryn og eyeliner over og under Þjet. Det er blevet så flot. Nyder jeg ikke skal bruge tid på det hver dag.
Jeg har fÞlt mig tryg hele vejen. Farzaneh er meget omhyggelig, professionel og grundig.
Du kan trygt lÊgge dig på briksen hos hende.

2024幎1月4日

Prettier からの回答

mange tak Yvonne for at du har delt din mening med os det er vi supper glad for at hÞre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。