Jag har bestÀllt en flaska parfym via CDON av Pricenet.se och jag skulle fÃ¥ den mellan 12e-15e idag Àr 23e sÃ¥ jag skickar ett mejl och frÃ¥gar var min bestÀllning dem svara att min flaska gick sönd... ãã£ãšèŠã
BestÀllde keramiska luftfuktare av gammal modell via CDON. Mellanledet JTI Ventures de enda som gÃ¥r att fÃ¥ kontakt med via formulÀr. LÃ¥nga leveranstider och snabba med att,via Qliro skicka faktura lÃ¥n... ãã£ãšèŠã
Mycket lÃ¥ng leveranstid. men det var inte det vÀrsta. Produkten som kom motsvarade överhuvud taget inte det jag förvÀntat mig, plastigt, billigt skrÀp. NÀr jag tog kontakt för att fÃ¥ en returfraktsede... ãã£ãšèŠã
To ordrer gennem cdon. Begge med leveringstid lÊngere end forventet, men fine produkter, da de kom.
Jag har bestÀllt en flaska parfym viaâŠ
Jag har bestÀllt en flaska parfym via CDON av Pricenet.se
och jag skulle få den mellan 12e-15e idag Àr 23e så jag skickar ett mejl och frågar var min bestÀllning dem svara att min flaska gick sönder och dem har inte möjlighet skicka ut nya varor
Imorgon i jul och present skulle vara fÀrdig.
Faktura dem kunde skicka så jÀkla snabbt.
KÀnner mig mycket lurad.
Mycket lång leveranstid. men det var inte det vÀrsta. Produkten som kom motsvarade överhuvud taget inte det jag förvÀntat mig, plastigt, billigt skrÀp. NÀr jag tog kontakt för att få en returfraktsedel, så menade de att jag skulle fylla i en returföljesedel och sjÀlv stå för returfrakten. Akta er för att köpa från detta företag.
Bestilte en fjernstyret bil d 3/12âŠ
Bestilte en fjernstyret bil d 3/12 2025, den er ikke blevet afsendt af pricenet endnu i dag d.18/12 jeg har skrevet til cdon som formidler sÊlger,at jeg vil annullere ordren hÞrer intet, jeg kan jo ikke vente med at kÞbe en ny gave til mit barnebarn til jul,
SandpÃ¥sar frÃ¥n CDON ochâŠ
BestÀllde sandpåsar från CDON och Pricenet den 20/11. Fick dom den 11/12. BristfÀllig och oproffsig kontakt under tiden. Undvik dom om ni vill ha leverans inom rimlig tid.
I ordered something from Pricenet viaâŠ
I ordered something from Pricenet via Fruugo. I never doubled checked their reviews but should have. No response to my queries. No sign of delivery or details on shipping. Is this even a legit business?
LÃ¥nga leveranstider, snabb med faktura
BestÀllde keramiska luftfuktare av gammal modell via CDON. Mellanledet JTI Ventures de enda som går att få kontakt med via formulÀr. Långa leveranstider och snabba med att,via Qliro skicka faktura långt innan leverans ens skickats från Pricenet gör att företaget framstår som oseriöst Àven om jag till slut fick min vara,i mycket gott skick och vÀl packad. I normalfallet hos de flesta nÀtbutiker skickas fakturan ut samtidigt som ordern skickas. Vill Pricenet och JTI Ventures framstå som helt seriösa bör de göra på samma sÀtt som Àr gÀngse.Dock mycket trevligt bemötande nÀr man vÀl får kontakt med JTI Ventures, som i sin tur skickar ut varan från Pricenet.
Ok alt i alt
To ordrer gennem cdon.
Begge med leveringstid lÊngere end forventet, men fine produkter, da de kom.
Tar kortere tid fra Kina!
Etter 12 dager er pakken fortsatt ikke sendt. Alt er betalt for, det finnes ingen kundeservice å få tak i, man kan ikke kansellere ordre, ingenting. Får sikkert ikke varene heller og har kastet masse penger ut av vinduet. Slike selskaper som dette gjÞr meg forbanna
Vurderer politisak om ikke varen jegâŠ
Vurderer politisak om ikke varen jeg betalte for dukker opp. Andre burde også gå til sak mot de om de ikke har dialog med betalende kunder. Rask Refundering er det minste de kan gjÞre. Lukter svindel lang vei.
De sender fÞrst varerne nÃ¥r man ber omâŠ
De sender fÞrst varerne når man ber om en refusion. Jeg ville holde mig langt vÊk.
SVINDELSIDEð¡ð¡ð¡
SVINDELSIDEð¡ð¡ð¡
Jeg har bestilt skobakker d 1/9-25 og pengene er trukket men jeg har ikke fået besked, om hverken pakken er på vej og har heller ikke fået svar når jeg skriver til dem.. havde bestilt gennem Cdon..
Skulle få två flaskor Parfym den 13/3
Skulle få två flaskor Parfym den 13/3. Dem Àr inte skickade Àn. Ett riktigt bluff företag. Har försökt få tag på dem via Mail och kontaktformulÀret och inte fått något svar. Handla inte av bluff företaget.
ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬
Jeg har endelig fÃ¥et et svar fraâŠ
Jeg har endelig fået et svar fra kundeservice hos Pricenet. De beklager det sene svar og henviser til at levering af varen ligger fra 5-14 dage. Samtidig er varen på vej til mig nu. Så jeg tror ikke det er en svindelside alligevel. Det er et firma, som er langsom i deres levetingregler. Vender tilbage når varen er leveret
Nb har lige fået besked, at min vare er hos pakkeshop. Juhu og er lettet, fordi webshop IKKE er en svindrk shop. Så trÊkker mine tidligere advarsel tilbage. De er blot langsomme til at få sendt varen.
Har bestilt vare for 3 uger siden ogâŠ
Har bestilt vare for 3 uger siden og har ikke fÃ¥et noget âŠjeg skrev til dem hvor min vare de svar efter langt tid og siger at den tage 5-10 dage for den kommmer ..der er gÃ¥et 3 uger endnu men intet var ingen penger tilbage jeg skrev igen det svar ikkeâŠ
Dont ship the products or answer yourâŠ
Dont ship the products or answer your emails
Gonna recall the money through my bank
En svindel side!
De leverer aldrig varen og pengene er tabt. De svarer på henvendelserne men der sker intet!
Så bliv langt vÊk fra denne side.
UseriÞst!
ALT! GÃ TT EN MND OG INGENTING SKJER. PÃ STÃ R I TILLEGG AT DE FORTSATT ER INNEFOR ANTATT LEVERINGSTID PÃ 5 -15 DAGER
Fekk aldri bestilinga
Bestilinga er annullert og refundert uten noen forklaring etter 34 dagar.
Lang leveringstid
Elendig lang leveringstid. Ventet nesten en måned på pakken min fra Sverige.
Handler nok ikke her noe mer.
bought a product that didnt live up toâŠ
bought a product that didnt live up to what it promised. so i sent everything back with all its parts in the original package. their respons was, parts are missing and we cant give you a refund. so in order to get it back i have to pay for the return cost. thats someting i didnt agreed upon. they could have told me before i sent it and not after they lost some of the parts of the product and then denied it. its just bad, cant trust them.