Beetje spannend of ik niet of de kleine lettertjes heb heen gelezen. Een vast contract voor 1 jaar, een stuk goedkoper dan bij mijn vorige profider sinds jaar en dag, Vattenfall..... Ik weet het niet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geen reactie of bevestigen nadat wij gister een autoverzekering afgesloten via Pricewice. Terwijl de ingangsdatum morgen is, omdat we nieuwe auto gaan halen. Kan niet bellen en email krijg je na 10 da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Makkelijk vergelijken. duidelijke site. Overzichtelijke vervolg stappen. Al eerder gebruikt gemaakt van Pricewise en tevreden geweest over het verloop. Nu nav eerdere ervaringen dus weer opnieuw gebru... ãã£ãšèŠã
Ik heb zojuist een nieuw contract bij Vattenfall aangevraagd. Dat proces verliep heel helder, duidelijk overzicht van prijzen. Het is mijn eerste contract met gebruik van zonnepanelen sinds 6 weken du... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.
é£çµ¡å
Postbus 3359, 1001AD, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- pricewise.nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vorig jaar een doorlopende reis enâŠ
Vorig jaar een doorlopende reis en annulering verzekering afgesloten. Nu ik wat wil toe voegen bij mijn verzekering is Pricewice niet thuis. Mails worden niet beantwoordt en bellen kan niet omdat bij elke keuze die je maakt wordt doorverwezen naar de website. Het lijkt er op dat pricewice malafide praktijken doet. Wel geld van iedereen ontvangen en vervolgens niet thuis of doodlopend spoor. Dit moet stoppen. Wellicht kan Radar iets doen!
gemakkelijk overstappen naar andereâŠ
gemakkelijk overstappen naar andere provider en extra korting via Pricewise
Prima site en gemakkelijk te bewerken.
Alles is heel duidelijk
Alles is heel duidelijk, ook als er nog eventuele vragen zijn
De informatie is heel duidelijk en goedâŠ
De informatie is heel duidelijk en goed gespecificeerd
ik bespaar zonet zo maar 645,80 euroâŠ
ik bespaar zonet zo maar 645,80 euro via pricewise bij odido voor glasvezel
They are always the best solution toâŠ
They are always the best solution to find new internet gas and power always 10/10
9 years long. There is no better place to check Your deal.
Motorverzekering
Heb meerdere motor verzekeringen via Pricewize lopen.
Na aanschaf van een andere motor wilde ik deze op een lopende verzekering zetten.
Helaas werd er niet op mijn mails gereageerd en bellen kan niet (in 3 dagen tijd 5 mails gestuurd).
Ik wilde een week na aanschaf met de nieuwe motor op vakantie maar helaas weet ik niet of deze nu verzekerd is.
je negeren kunnen ze als de beste
odido internet abo aangevraagd via pricewise omdat ze een 60eur casgback aanbieden. maar in de bevestingsemail staat dit nergens vermeld. geprobeerd contact op te nemen met ze, maar pricewise heeft geen telefoonnumer dus hun contactformulier ingevuld. tot drie keer toe, maar een maand later nog niets terug gehoord. aangezien ik werd geghost heb ik na 14 dagen mn nieuwe odido geannuleerd; en zelf via odido aangevraagd. dan verdienen ze maar niets aan mij.
Wees wijs en doe geen zaken met Prisewise!
Maandag eind van de middag autoverzekering aangevraagd. Dinsdag ochtend aanvraag geannuleerd per mail. Woensdag geen reactie maar wel mail met goedkeuring autoverzekering en polis. Wederom mail gestuurd met kopie mail annulering aanvraag. Donderdag nog steeds geen reactie op opzegging mails maar wel voor 2 maanden premie afgeschreven van mijn rekening. Ze hebben een telefoonnummer maar wanneer je belt krijg je keuze menu. OP ALLE KEUZES DIE JE MAAKT WORDT JE DOORVERWEZEN NAAR HET CONTACT FORMULIER OFTEWEL EEN FOP TELEFOONNUMMER!
NOOIT PRICEWISE
Jaren geleden een reis-en annuleringsverzekering afgesloten. Toen was Pricewise telefonisch bereikbaar.
Nu voor het eerst een claim. Pricewise reageert nergens op: telefonisch niet bereikbaar, on-line formulieren meermaals ingevuld en ingedient, klachtenformulier ingevuld, geen enkele reactie.
Verzekeraar Achmea en Voogd&Voogd (bij wie ik de rekening betaal, verwijzen naar Pricewise.
Makkelijke vergelijkingssite.
Makkelijke vergelijkingssite.
Duidelijke informatie.
Korting Oxxio dit jaar ⬠340
Goede informatie over de aanbiedingenâŠ
Goede informatie over de aanbiedingen van de energiemaatschappijen. Aanbod via Pricewise was nog beter dan via de website van de energieaanbieder.
Niet afsluiten hier!
Niet afsluiten hier!! Een verzekering afsluiten is er makkelijk tot het moment dat je deze verzekering moet aanspreken. Communicatie is slecht, geen kennis en dienstverlening is belabberd. Wij werden aanprakelijk gesteld door een partij waar wij waren gestopt om te helpen bij een ongeluk (2 meisjes gevallen met de brommer) en niet betrokken bij het ongeluk (riekt naar fraude) . Met Pricewise als dienstverlener ben je de sjaak. Uiteindelijke advies van Pricewise, schakel je aansprakelijkheidsverzekering maar in. Advies van Pricewise is dus eerst een aansprakelijkheids verzekering afsluiten voordat je een andere verzekering afsluit! Omgekeerde wereld. Gewoon snel geld verdienen en daar niets tegenover zetten
Alles snel geregeld
Alles snel geregeld en ik kon goed vergelijken welke deal voor mij de beste was.
Duidelijk en overzichtelijk
Snel en duidelijk
SLUIT GEEN VERZEKERING AF VIA PRICEWISE !!
NIET DOEN MENSEN, geen verzekering afsluiten via pricewise. Schade melden is onmogelijk. Ik ben bijna een week bezig om de schade te melden. Wanneer ik bel word ik gevraagd het online formulier in te vullen, maar deze werkt niet. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Op mails antwoorden ze doorgaans binnen 10 werkdagen. WAARDELOOS BEDRIJF
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ