Beetje spannend of ik niet of de kleine lettertjes heb heen gelezen. Een vast contract voor 1 jaar, een stuk goedkoper dan bij mijn vorige profider sinds jaar en dag, Vattenfall..... Ik weet het niet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Geen reactie of bevestigen nadat wij gister een autoverzekering afgesloten via Pricewice. Terwijl de ingangsdatum morgen is, omdat we nieuwe auto gaan halen. Kan niet bellen en email krijg je na 10 da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Makkelijk vergelijken. duidelijke site. Overzichtelijke vervolg stappen. Al eerder gebruikt gemaakt van Pricewise en tevreden geweest over het verloop. Nu nav eerdere ervaringen dus weer opnieuw gebru... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.
é£çµ¡å
Postbus 3359, 1001AD, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- pricewise.nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De totale procedure was helder enâŠ
De totale procedure was helder en eenvoudig.
makkelijk en duidelijk
We hadden een afspraak gemaakt viaâŠ
We hadden een afspraak gemaakt via pricewise dat we 1310 euro per maand moesten betalen Eindafrekening hadden we 1676 kub minder gas en 5248 minder stroom verbruikt we moesten wel 1375 euro bij betalen. Gemaild 3x geen antwoord , slecht
vergelijken kost je geld
het kost je veel geld als je het door hun laat vergelijken.
beter doe je het zelf
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Sturen alle aangeleverde gegevens klakkeloos door naar derde partijen, zonder na te gaan of de juiste gegevens zijn ingestuurd.
Ik ga een klacht indienen over het schenden van privacy wegens het onnodig verstrekken van persoonlijke gegevens aan derden.
Kies niet voor deze website, maar een aanvraag rechtstreeks bij de aanbieder.
- UPDATE
het bedrijf heeft zelf een melding gedaan van een datalek bij de autoriteit persoonsgegevens.
Pas op voordat je zaken doet met deze website, ze komen erg amateuristisch over.
Deze review is van Google Maps verwijderd omdat ze het account hebben opgegegeven. Om potentiële klanten optimaal te informeren, heb ik mijn verhaal op trustpilot geplaatst.
Snel, duidelijk, goed en betrouwbaar.
Gemakkelijk overstappen en geldâŠ
Gemakkelijk overstappen en geld besparen.
Prima overstap nieuw energiecontract
Zeer heldere en duidelijke vergelijking voor nieuwe energiedeals.
In no time het energiecontract gevonden dat past en zeer voordelig is. Overstap is 1 jaar geleden prima geregeld, dus nu opnieuw 100% vertrouwen.
Grote aanrader!
duidelijk en overzichtelijk
Gemak
Heldere informatie, goed werkend platform, aanbiedingen mooi op een rij.
Vergelijken energie leverancier
Overzichtelijk en duidelijke vergelijking met energie leveranciers. Derhalve heel makkelijk om juiste keuze te maken
Betrouwbaar & Prefect!
Ik heb al jaren voor prijs besparing via Pricewise gedaan. Alles verloop goed zoals wij besproken hadden.
Opzeggen verzekering onmogelijk
Het afsluiten van een verzekering is geen probleem, snel geregeld. Het opzeggen is daarin tegen bijna onmogelijk. De enige mogelijkheid voor contact is het contactformulier. Het contactformulier verzend alleen niet als je je verzekering op wil zeggen. Inmiddels al weken en op verschillende apparaten aan het pogen om de verzekering op te zeggen. Geen andere mogelijkheid tot contact dus lijkt erop dat opzeggen niet kan?
Gemakkelijk te vergelijken
Gemakkelijk te vergelijken
Negatief. Geen inzicht in terugleverenskosten
vergelijking energie gemakkelijk teâŠ
vergelijking energie gemakkelijk te beoordelen
Een zeer mooi aanbod van Vattenfall
Ik heb zojuist een nieuw contract bij Vattenfall aangevraagd. Dat proces verliep heel helder, duidelijk overzicht van prijzen. Het is mijn eerste contract met gebruik van zonnepanelen sinds 6 weken dus nog geen historie, dat was wel een spannende factor. Maar ik ben afgegaan op de schatting wat 9 panelen gaan opleveren. Ondanks dat de woningbouw een hogere opbrengst voorschotelde. Liever teveel vooruit betalen dan te weinig. Ik heb mijn huidige leverancier nog benaderd maar die deed niet veel moeite om mij als klant te houden...sterker nog...antwoord: als ik u was zou ik voor de cashback van 345euro gaan hahaha. Dat gaan we dan maar doen ;-) Nu is het afwachten hoe de overstap gaat verlopen. Meestal wel Voorspoedig.
Lekker makkelijk
Easy peasy...
snel en overzichtelijk + goeie deal
Niet doen.!
Niet doen.!! Door een fout in hun systeem ben ik in de problemen gekomen, je kan ze niet bereiken en op een mail reageren ze pas ruim 1 week later. Je kan er niets tegen beginnen..
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ