De overstap zelf ging prima, alleen werken ze bij onze vorige provider online kangs elkaar heen. Ik heb al 2x een automatische incasso moeten stoneren. Ze dreigen daarna mij af te sluiten, ben ik dus... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb daar een account aangemaakt en per van mijn abonnementen eraan gekoppeld. Ik word op tijd gewaarschuwd voor verlengen, opzeggen of overstappen. Vaak krijg ik bij het overstappen ook cashback... ãã£ãšèŠã
Mijn vaste huistelefoon nr.076-5415193 doet het nog steeds niet! Vanaf 20 -03-2026heb ik iedere week gebeld. Ik heb zelfs een extern persoon bij mij thuis laten kijken Een rapport heb ik hiervan. IK h... ãã£ãšèŠã
Het overstappen naar een andere internet en tv-provider via Pricewise.nl is mij goed bevallen. Na het (eenvoudig) aanmaken van een account bij Pricewise had ik een duidelijk overzicht van de gemaakte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.
é£çµ¡å
Postbus 3359, 1001AD, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- pricewise.nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Duidelijk en overzichtelijk
Snel en duidelijk
SLUIT GEEN VERZEKERING AF VIA PRICEWISE !!
NIET DOEN MENSEN, geen verzekering afsluiten via pricewise. Schade melden is onmogelijk. Ik ben bijna een week bezig om de schade te melden. Wanneer ik bel word ik gevraagd het online formulier in te vullen, maar deze werkt niet. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Op mails antwoorden ze doorgaans binnen 10 werkdagen. WAARDELOOS BEDRIJF
Pricewise hoe wise Ben je dan?
Wat een drama als je met Pricewise te maken krijgt. Geen of slechte communicatie. Blijven steeds hetzelfde vragen en zij onbeschoft en zeer klantonvriendelijk. AON al 20 jaar bij verzekert en dan gaat het naar Voogd en dan weer naar Pricewise. Dan ben je nog verder weg dan terug bij af.
Overstappen op andere contactpersoon kan niet het klachtenformulier werkt niet. Op socials kun je niet reageren. Lekkere communicatie.
altijd weer een grote puzzel
altijd weer een grote puzzel; energiecontracten. PriceWise geeft daarin al jaren betrouwbare inzichten en ontzorgt mij daarin.
Snel en duidelijk geregeld en viaâŠ
Snel en duidelijk geregeld en via Pricewise goedkoper dan rechtstreeks.
Schademelden bij Pricewise
Wij hebben een motorverzekering afgesloten via Pricewise. Nu hebben we schade aan de motor. Het is totaal onmogelijk om de schade aan te melden. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. De schade moet gemeld worden via een contactformulier wat iedere keer een foutmelding geeft. Vervolgens wordt je gemeld, dat je contact moet opnemen via een contactformulier wat hetzelfde is als het formulier om de schade aan te melden. Wat dan weer een foutmelding geeft enz. Kortom je kan helemaal niks doen om met ze in contact te komen. Nooit meer deze club!!!
Word geen klant bij pricewise!!!
Als je schade wilt melden, dan zijn ze telefonisch en via socials niet te bereiken! E-mail duurt weken voor je antwoord krijgt.
Ze verwijzen je door om je schade online te melden, alleen dat formulier werkt niet.
Je kan dus je schade gewoon niet melden bij hen!!!! Vragen kan je ze ook niet stellen om de schade zsm op te lossen want ze zijn onbereikbaar.
Stap over als dat nog mogelijk is!!!!
Bij een ongeluk wat ingewikkeld is enâŠ
Bij een ongeluk wat ingewikkeld is en snelle afhandeling nodig heeft kun je ze niet bellen, alleen mailen met paar dagen wachttijd.
super makkelijk
Erg overzichtelijke site enâŠ
Erg overzichtelijke site en duidelijkheid bij vergelijken en overstappen
Duidelijk
Duidelijk, eenvoudig, prijstechnische het beste, prima verhouding prijs en kwaliteit
Pricewise laat je makkelijk kiezen
Pricewise geeft mij een goed duidelijk en uitgebreid (prijs)overzicht van energie leveranciers. Eenvoudig om voordelig(st)e keuze te maken.
Duidelijke info en snelle afhandeling
Al vele jaren mijn steun en toeverlaatâŠ
Al vele jaren mijn steun en toeverlaat en het is altijd nog mijn beste keuze geweest nooit geen problemen gehad
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ