Pricewise レビュヌ 547

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

De overstap zelf ging prima, alleen werken ze bij onze vorige provider online kangs elkaar heen. Ik heb al 2x een automatische incasso moeten stoneren. Ze dreigen daarna mij af te sluiten, ben ik dus... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb daar een account aangemaakt en per van mijn abonnementen eraan gekoppeld. Ik word op tijd gewaarschuwd voor verlengen, opzeggen of overstappen. Vaak krijg ik bij het overstappen ook cashback... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mijn vaste huistelefoon nr.076-5415193 doet het nog steeds niet! Vanaf 20 -03-2026heb ik iedere week gebeld. Ik heb zelfs een extern persoon bij mij thuis laten kijken Een rapport heb ik hiervan. IK h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het overstappen naar een andere internet en tv-provider via Pricewise.nl is mij goed bevallen. Na het (eenvoudig) aanmaken van een account bij Pricewise had ik een duidelijk overzicht van de gemaakte... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

All risk verzekerd

All risk verzekerd, maar na maanden formulieren invullen en een hoop gedoe zeggen ze ineens dat het schade bedra van bijna 1100 euro niet hoog genoeg is dat zei het kunnen verhalen en sluiten de case. Moet het maar uitzoeken met verzekering van tegenpartij die niet wil meewerken en waar ik de verzekering niet eens van weet. Belachelijk, ga nooit meer met hun in zee en raad pricewise dan ook af aan iedereen. Betaal niet voor niks een hoop voor all risk verzekering, zei moeten de kosten verhalen

2025幎6月27日

Zeer slecht

Zeer slecht. Verzekering auto via Pricewise bemiddelaar stoppen lukt niet . Van het kastje naar de muur gestuurd . En zeker door Voogd & Voogd verzekering. Helemaal klaar mee!

2025幎6月23日

Onjuiste aanbieding autoverzekering

Autoverzekering uitgezocht via pricewise. Pricewise biedt mij een verzekering bij FBTO voor €40 per maand. Bij afsluiten wordt ik naar de site van FBTO gestuurd, waar deze verzekering ineens €52 blijkt te kosten!
Het lijkt er op dat Pricewise een onjuiste aanbieding doet.
Via de site van Pricewise contact opnemen met Pricewise is onmogelijk:
Geen telefoonnummer.
Via het contactformulier kan ook niet, dit kan alleen wanneer een verzekering reeds afgesloten is.

Daarom dit bericht op trustpilot, misschien dat Pricewise dan WEL benaderd kan worden?

2025幎6月17日

Waardeloze communicatie

Bevestiging ontvangen van Pricewise, maar de nieuwe aanbieder heeft niets gehoord van ze..
Pricewise heeft de aanvraag blijkbaar geannuleerd, terwijl dit niet te zien was in hun portaal. Mij 1x geprobeerd te bellen op ongewenst moment met onbekend nummer, en toen nooit iets van de annullering laten weten. Nu betaal ik volle mep bij oude aanbieder. Jullie worden bedankt, NOOIT meer pricewise.

2025幎6月4日

Zeer Ontevreden over Autoverzekering via Pricewise

Ik wil graag mijn ervaringen delen over de autoverzekering die ik via Pricewise heb afgesloten. Helaas ben ik zeer ontevreden over de service en het contact dat ik heb gehad met deze organisatie.

Bij het afsluiten van de verzekering was ik me bewust van de bedenktijd van 14 dagen. Toen ik besloot om mijn verzekering te willen opzeggen, kwam ik echter in een echt doolhof van opzegformulieren en contactmogelijkheden terecht. Het was bijna onmogelijk om de juiste informatie te vinden en contact op te nemen met Pricewise. Hierdoor was ik, ondanks mijn goede intenties, te laat met mijn opzegging.

Na het indienen van een opzegging via e-mail heb ik geen reactie ontvangen. Dit is bijzonder frustrerend, zeker gezien het feit dat het weer 8 tot 10 werkdagen kan duren voordat ik iets hoor. Deze trage communicatie en het gebrek aan respons maken het voor mij erg onplezierig om zaken te doen met Pricewise.

Al met al kan ik deze verzekeraar niet aanbevelen. Persoonlijk zou ik iedereen aanraden om naar een andere verzekeraar te kijken, waar de communicatie en service naar verwachting beter zijn. Het is belangrijk dat je als klant snel en efficiënt geholpen wordt, vooral in situaties waarin je snel moet handelen. Helaas heb ik dat bij Pricewise niet ervaren.

2025幎5月27日
5぀星のうち2の評䟡

de site is gebruiksvriendelijk maar ....

de site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk alleen de energie prijzen die er worden afgesproken en het maandbedrag wat je moet betalen , blijken totaal niet overeen te komen met het contract wat je van eneco krijgt , ook een min punt, je krijgt geen bevestigings e-mail van pricewise van wat je hebt afgesproken , alleen van de energie leverancier een overeenkomst met andere prijzen en maandbedrag ,dus dit kan je niets bewijzen ,ook is pricewise onbereikbaar als je hierover wilt hebben

2025幎5月23日
5぀星のうち1の評䟡

Sluit geen abonnement af via Pricewise

Ziggo abonnement afgesloten via Pricewise. Afgezien van een bevestigingsmail gebeurde er niks, uiteindelijk zelf contact op moeten nemen met Ziggo. Ook van de 120 euro extra Pricewise korting nooit meer iets gehoord of gezien. Klantenservice reageert ook pas een week na een week op e-mails en er is geen andere manier om contact op te nemen.

In de toekomst ga ik nooit meer iets doen via Pricewise.

2025幎3月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス