レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Primatransport er super venlige, rolige og passer virkelig meget pÃ¥ mÞbler mv. De spÞrger pÊnt hvor tingene skal stilles. Ved store mÞbler op ad trappen, sÃ¥ giver de ikke op, alt kan lÞses. Jeg er mer... もっず芋る

Prima Transport fÃ¥r vores allerbedste anbefalinger - venlige, hÞflige, dygtige, hurtige
 ja, vi kunne blive ved. Tusind tak for super god flytning! 👌🏌

Danmarks bedste flyttefirma. TÃ¥lmodige og overbÊrende med vores stÞvbolde vi ikke havde fÃ¥et fjernet. Da vi kom ud til Boxit Container fik vi anvist forkert container og vores flyttefolk mÃ¥tte... もっず芋る

Hurtig, effektivt. Rare og venlige personer, markedets bedste pris og sÃ¥ endda med top kvalitet. Tog ogsÃ¥ sarte objekter med under flytningen der alle blev tage fin hÃ¥nd om, uden en eneste skramme e... もっず芋る

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

41件のレビュヌ

Primatransport VARM ANBEFALING

Primatransport er super venlige, rolige og passer virkelig meget på mÞbler mv. De spÞrger pÊnt hvor tingene skal stilles. Ved store mÞbler op ad trappen, så giver de ikke op, alt kan lÞses. Jeg er mere end tilfreds og vil uden tvivl benytte mig af Primatransport igen hvis jeg får behovet. Rigtig fornuftigt pris. Kan varmt anbefales

2024幎7月30日

Danmarks bedste flyttefirma.

Danmarks bedste flyttefirma.
Tålmodige og overbÊrende med vores stÞvbolde vi ikke havde fået fjernet.
Da vi kom ud til Boxit Container fik vi anvist forkert container og vores flyttefolk måtte rykke det hele over i en ny container og ikke en eneste smule brok, eller ekstra regning. Kun at selvfÞlgelig ville de da redde mine ting fra skimmelsvamp i boxit fÞrste container. SÞde og rare at snakke med. Jeg vil aldrig bruge andre efter at opleve så super en service.
Tak prima Transport og medarbejdere der.
Jeg venter stadig på en afklaring fra boxit. Men jeg sender 1000 kr d. 1 til jeres chef og synes i burde dele i 3

Mvh.
Heini OG Kristine

2024幎7月9日

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Prima Transport

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse af flytning med Prima Transport i går.
FlyttemÊndene var 2 unge uerfarne fyre, som arbejdede utrolig langsomt og flytningen blev 1600 kr dyrere end aftalt.
RetfÊrdigvis skal det tilfÞjes at jeg åbenbart havde bestilt en for lille bil så de måtte kÞre de 100 meter over til den nye bolig 2 gange.Ejeren var med for at dirigere og efter fÞrste lÊs forsvandt han med nÞglerne til flyttebilen så flyttemÊndene måtte stable op på fliserne indtil han kom tilbage med flyttebilen.
Til sidst blev inventaret nÊrmest smidt ind ad dÞren fordi en af de unge fyre skulle hjem.
Jeg bruger dem aldrig mere.
Lisbeth Munk
Viby

2022幎9月2日

Vanvittigt!

Vanvittigt!!
Hvor skal man nÊsten starte. Flytningen er bestilt til kl 10. Dagen fÞr ringer vi for at tale om bilens stÞrrelse, og sÃ¥ spÞrger ejeren “har vi en aftale?” Øh ja. Vi har bestilt i maj mÃ¥ned (til 1. december)
Så siger han pludselig at en er syg og derfor må han sende nogle andre. Og det kan fÞrst vÊre kl 12.
Så kommer de på dagen. 2 unge mÊnd og ejeren. Som andre har skrevet i anmeldelser, så arbejder de enormt langsomt, hvilket er forståeligt da de ikke er erfarne flyttefolk. Den ene er fiskehandler. De gÞr det naturligvis så godt de kan, men det er på ingen måder effektivt.
De positive anmeldelser fortÊller bl.a. at de har flyttet et hus på 170 m2 på 3 timer. Her har flyttemÊndende nok ikke vÊret syge ;)
Det tager dem 6 timer at flytte en 2 vÊrelses. De er enormt langsomme og de spÞrger om ting igen og igen. De er ikke organiserede ift hvor de stiller kasserne, selvom vi har sagt det til dem. Det resulterer i, at de blokerer kÞkkenet med kasser og må bruge tid på at flytte det igen.
Vi taler med ejeren om 3 forskellige aspekter, som vi mener han bÞr tage noget ansvar for:
1: vi har bestilt flytning til kl 10. Han kontakter os ikke for at aflyse/ombooke men siger det da vi selv ringer for at spÞrge om noget andet. Til det siger han at vi ringede meget tidligt og han ville have ringet senere. Vi ringede 17.54!
Vi beder om afslag i prisen fordi ombookningen betyder at de kÞrer en time ekstra pga eftermiddagstrafikken. Her tager han sin mobil op og spÞrger “vil du se et billede af min syge ven?” Og jeg svarer helt paf “nej, det vil jeg da virkelig ikke.”

2: vi siger, at til trods for de uerfarne flyttemÊnds indsats (igen: de har selvfÞlgelig gjort det så godt de kan. Det er ikke deres skyld) så har det jo taget vanvittigt lang tid, og det er jo ikke helt fair, eftersom vi havde bestilt et flyttefirma med erfarne flyttefolk, ikke fiskehandlere. Her begynder ejeren at tale om moms og at han intet tjener osv.

3: de smadrer en spejl-lÃ¥ge pÃ¥ et skab i flytningen. Det er hvad der sker. Vi spÞrger om de selv har bemÊrket det, og til dét siger de, at det ikke er sket nu, da de havde pakket det ind og det stod pÃ¥ en bestemt mÃ¥de osv. Men tilfÊldigvis har jeg et billede af det spejl fra tidligere pÃ¥ dagen, hvor det IKKE er smadret. Herefter lyder beskeden: det er ikke vores problem. Du skulle have pakket det ind. Mystisk, nÃ¥r nu den ene “flyttemand” lige sagde at det VAR pakket ind.

Pludselig udbryder den ene “hun er en skÞr *Êlling!” (Jeg mÃ¥ ikke citere hans kommentar herinde, da det er upassende sprog.)

Jeg er fuldstÊndig chokeret og spÞrger om det virkelig var det han sagde. Hans svar var “det var LIGE PRÆCIS det jeg sagde!”

Og jeg spÞrger ham om han synes det er professionelt? Og hans svar er at han ikke er professionel. Nej, det tÞr eddermame siges!

Slutteligt siger ejeren at vi aldrig nogensinde skal ringe til hans firma igen. Det er fuldstÊndig komisk at han overhovedet kunne få den idé, at vi kunne finde på dét! Hold jer langt langt vÊk!

2021幎12月1日

Aarhus bedste flyttefirma!

Vi benyttede os af Prima Transport under en flytning i Århus i august måned 2020.
FlyttemÊndene kom i god tid inden det aftalte tidsrum.

De var super venlige, havde kanont humÞr og de passede på alle mÞblerne og flyttekasser, nÊrmest som var det deres egne.

Der er ikke en finger at sÊtte på deres arbejde og alt forlÞb godt fra en flytning på 3. Sal og hen i en anden lejlighed på 1. Sal.

Der er i hvert fald inden tvivl om at vi vil benytte os af Prima Transport hvis/når vi skal flytte nÊste gang!!!

2020幎8月7日

Rigtig godt flyttefirma!

Jeg benyttede mig af Prima Transport under en flytning i Århus her i juli - og det var en rigtig god beslutning! Flere flyttemÊnd mÞdte op til aftalt tid, var friske og glade - og passede rigtig godt pÃ¥ tingene under flytning!
Det var alt i alt en virkelig positiv oplevelse og et generelt super serviceminded flyttefirma!
Jeg kan kun på det varmeste anbefale at benytte sig af firmaet.

2020幎7月19日

God og effektiv service

Vi benyttede os af Prima Transport og skulle flytte fra 3. sal. De var super effektive og venlige. Det var fÞrste gang, vi benyttede os af et flyttefirma, og det var en rigtig god oplevelse. Vi vil helt sikkert benytte os af dem igen en anden gang.

2020幎2月10日

Flyttede fra hus på 170 kvm til

Flyttede fra hus på 170 kvm til lejlighed i stuen.
De kom på slaget den aftalte tid og 3 timer senere var alt flyttet. På trods af de skulle have mÞbler ned fra overetagen og fra de forskellige rum.
Super effektive og venlige, aldrig har en flytning gået så nemt og hurtigt.
De var rigtig forsigtige med de skrÞbelige ting og super professionelle med de tunge og svÊre ting.
Selv lavede jeg absolut intet.
Kan varmt anbefale!

2019幎11月2日
自発的なレビュヌ

Pris, service, venlighed i top.

Hurtig, effektivt. Rare og venlige personer, markedets bedste pris og så endda med top kvalitet. Tog også sarte objekter med under flytningen der alle blev tage fin hånd om, uden en eneste skramme efterfÞlgende.

Kan trygt benyttes. 10/10 would recommend.

2019幎6月3日
自発的なレビュヌ

AmarÞr - der ikke kan finde ud af at pakke en bil.

Vi fik et tilbud med en flyttebil og 3 mand - ALT var pakket i kasser og stod opdelt i kÞkken, stue osv.
Min forventning var max. 1 time til at få tingene ind i bilen - de brugte 3 timer. De bar det hele 10 meter fra garagen og ud foran bilen og flyttet rundt på det ud og ind af bilen et par gange - det var simpelthen så amatÞr artigt - og 3. mand ejeren havde dårlig ryg (så han ikke kunne lÞfte) og talt i telefon 75% af tiden.
Jeg kunne aldrig drÞmme om at bruge dem igen - eller anbefale dem

2019幎5月13日

StÊrk anbefaling af Primatransport

Vi benyttede Primatransport til flytning for min far to gange: fra hus til midlertidig lejlighed (med en del ting til opbevaring), og et par måneder senere til den endelige nye bopÊl. Vi har vÊret top tilfredse. De var prÊcise, venlige, arbejdsomme, hurtige, og overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Vi anbefaler derfor varmt Primatransport.

2019幎4月18日
自発的なレビュヌ

Jeg vil uden tvivl anbefale Prima

Jeg vil uden tvivl anbefale Prima transport! Jeg har brugt den til flytning to gange, og har begge gange vÊret fuldt ud tilfreds! SÞde, effektive og venlige folk! De knokler lÞs uden pause. Faktisk opfordrede jeg flere gange til at de skulle holde en lille pause, for jeg havde meget, der skulle flyttes - også mere end fÞrst antaget. De behandler tingene med respekt. Derudover er de også meget konkurrencedygtig ift prisen, meget fair pris!
Jeg giver Prima Transport mine bedste anbefalinger!

2019幎4月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ