De kwaliteit van de pies is uitstekend! Ze zijn zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor ze veilig en op tijd worden geleverd. Bovendien zijn ze eenvoudig op te warmen en bovenal heerlijk om van te smul... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heerlijke pies, goed verpakt en prima aflevering. Als je van Engelse pies houd is dit een absolute aanrader.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Door een fout van de vervoerder kregen wij de bestelde pies dagen later. Prince pie heeft dit netjes opgelost en een gratis nieuwe bestelling gemaakt. Service is top! Kwaliteit is , zoals we gewend... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
De kwaliteit van de pies is uitstekend! Ze zijn zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor ze veilig en op tijd worden geleverd. Bovendien zijn ze eenvoudig op te warmen en bovenal heerlijk om van te smullen.

Princepie ããã®åç
Van bestelling tot en met bezorging was het goed.

Princepie ããã®åç
De pies (Engels) zijn fantastisch. Heerlijk, smaakvol en mooi te presenteren. Bezorging is ook goed geregeld.

Princepie ããã®åç
Altijd fijn om een bestelling bij jullie te plaatsen.
Nooit teleurgesteld.
Bezorging tot aan de voordeur zorgt voor een " back home" beleven.
Bedankt.

Service is top!
Kwaliteit is , zoals we gewend zijn, ook prima!

Princepie ããã®åç
Super goede service. Ken ze al een aantal jaren van de fairs en nu toch maar eens besteld en thuisbezorgd. Net zo lekker en heerlijk thuis kunnen genieten

Princepie ããã®åç
Bestelproces is eenvoudig. De leverancier neemt op tijd contact op over het aflevermoment. De producten zijn vers en kunnen zo de vriezer in. Handig om in huis te hebben en ze zijn altijd heerlijk.

De pie was heerlijk.
De info over de bezorging klopte niet.
Die was vanaf 9 uur onderweg, maar kwam rond 13.00 pas aan.Dan zit je lang vast in huis omdat het product koel gehouden moe5 worden, je kan niet weg.

Princepie ããã®åç
Netjes verpakt met een zakje "koelgel". Jammer dat er geen opwarm, of bewaaradvies bij zat zal voor sommige mensen toch lastig zijn. De pies zelf vond ik niet bijzonder, weinig smaak en wat droog. Bobotie pies hebben we zelf op smaak gebracht met chutney. Al met al, ik had er meer van verwacht.

Princepie ããã®åç
We kenden de pies van een Winterfair en waren benieuwd of ze net zo goed zijn als ze bezorgd worden. Ze zitten netjes passend in een doos met een soort koelelement waardoor ze prachtig overkomen. En lekker!!!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã