レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

De eigenlijke fout ligt niet bij PrintPracht maar bij postnl: die stuurde het pakket terug als verkeerd geadresseerd terwijl er een juist adres op stond. Maar vanaf dat moment gaat alles mis: het is o... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een t-shirt en een hoodie besteld. T-shirt prima geleverd binnen 5 dagen. Hoodie was er niet bij. Ik dacht hij komt wel zal niet op voorraad zijn. Na 3 weken toch maar een mail gestuurd. Je kri... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie was het lastig om een exacte leverdatum te krijgen. Vermoedelijk omdat ik niet middels de juiste weg de vraag stelde. Toen ik dat uiteindelijk wel deed, was er snel een reactie en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon gevraagd voor wat kleuraanpassing en paar dagen later al bericht dat het in die versie te verkrijgen was. Ineens 2 besteld. En amper enkele dagen later al geleverd. Super service. Bedankt hierv... もっず芋る

䌁業情報

1. オリゞナルプリントグッズ
  2. カスタム T シャツ専門店

圓該䌁業による蚘述

Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)

連絡先

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Superblij!

Superblij!
Ik was meteen verkocht toen ik de prachtige shirts op Facebook zag. En ja, in werkelijkheid zijn ze nog mooier. Ik heb vol ongeduld gewacht en kan nu trots als een pauw rondlopen in mijn nieuwe aanwinst.
Het is echt een aanrader.

2025幎8月1日
5぀星のうち5の評䟡

Het probleem snel en klantgericht opgelost !

Na een comminicatie probleempje had ik een negatieve review geplaatst. Printpracht heeft gezien waar het even mis was gegaan en heeft het op keurige wijze hersteld. Ik ben bijzonder tevreden over de klantgerichtheid om het probleem op te lossen. Dus ja, ik ben weer en zeer tevreden klant en bedankt voor de oplossing. En nee, het zijn geen drop shoppers wat ik eerder dacht.

2025幎7月25日
5぀星のうち2の評䟡

Op 4 juli t-shirt besteld vandaag 17

Op 4 juli t-shirt besteld vandaag 17 juli pas ontvangen !!
Zending moest uit Letland komen vind de levertijd echt veel te lang
U geeft op uw site aan MAXIMALE levertijd 7 dagen bij mij dus bijna 2 weken !!

2025幎7月17日

Printpracht からの回答

Wij willen graag toelichten dat wij pas produceren zodra er een bestelling binnenkomt en niet werken met voorraad. Dit vermelden wij ook duidelijk in onze shop. Onze normale totale levertijd is 7 werkdagen. Je bestelling is netjes geleverd.

We zouden het dan ook zeer op prijs stellen als je je review zou willen aanpassen.

Bestelling is correct geleverd

Bestelling is correct geleverd. Maat is goed Het was mijn 2e bestelling en niet de laatste

2025幎7月14日

Printpracht からの回答

Fijn om te lezen! 😊 Tot de volgende keer en alvast veel plezier met je aankoop! 🎉

Gaaf.

Heb het Tshirt wat ik besteld heb in keurige staat ontvangen. De print die ik heb besteld ziet er waanzinnig gaaf uit. Mooie kleuren en optijd voor mijn verjaardag van 18 juli a.s. Super blij mee. Ga er zeker nog iets bestellen. Een echte aanrader vind ik. Een zeer tevreden klant

2025幎7月12日

5぀星のうち1の評䟡

Geen service, geen klantgerichtheid.

Op 07-07-'25 een Shirt besteld. Op de site was mijn keuze van L naar XL gegaan. Deze bevestigd en betaald. Toen ik enkele minuten later de bevestiging van bestelling én betaling kreeg, zag ik dat de correctie van L naar XL niet was toegepast. Direct op 07-07-'25 een mail gestuurd met het verzoek de bestelling/levering aan te passen van L naar XL. Op 09-07-'25 kreeg ik een mail dat de wijziging niet kon worden uitgevoerd. Retourneren kan niet (nooit !) en een wijziging had binnen 24 uur moeten worden gedaan per mail. Dat was zelfs binnen 24 minuten !!! Gewoon weer een Drop-shopper die maling heeft aan service en klantgerichtheid, maar alleen het verdienmodel onder ogen heeft. Neen, voor mij nooit meer een bestelling bij dit "tussenstation". Positieve reviews lijken wel "gekocht".

2025幎7月9日

Nepbedrijf

Nepbedrijf. Gewoon de zoveelste online oplichters. Helaas ben ik er weer ingetrapt. Geld kwijt, niets ontvangen.

Al voor ruim voor 7 juli reactie gestuurd, het enige wat jullie doen is doorverwijzen naar post nl. ik heb nog steeds niets ontvangen. Dus niet zo huilen. Review is meer dan terecht.

2025幎7月7日

Printpracht からの回答

Jammer dat u direct een review heeft achtergelaten. We zien dat we uw email over de bestelling pas net hebben ontvangen. U heeft ons niet eens de tijd gegeven om een onderzoek te starten naar waar uw bestelling is gebleven. Jammer meneer Bosch!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。