レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

De eigenlijke fout ligt niet bij PrintPracht maar bij postnl: die stuurde het pakket terug als verkeerd geadresseerd terwijl er een juist adres op stond. Maar vanaf dat moment gaat alles mis: het is o... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een t-shirt en een hoodie besteld. T-shirt prima geleverd binnen 5 dagen. Hoodie was er niet bij. Ik dacht hij komt wel zal niet op voorraad zijn. Na 3 weken toch maar een mail gestuurd. Je kri... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie was het lastig om een exacte leverdatum te krijgen. Vermoedelijk omdat ik niet middels de juiste weg de vraag stelde. Toen ik dat uiteindelijk wel deed, was er snel een reactie en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon gevraagd voor wat kleuraanpassing en paar dagen later al bericht dat het in die versie te verkrijgen was. Ineens 2 besteld. En amper enkele dagen later al geleverd. Super service. Bedankt hierv... もっず芋る

䌁業情報

1. オリゞナルプリントグッズ
  2. カスタム T シャツ専門店

圓該䌁業による蚘述

Ontdek PrintPracht™ waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 78ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

De helft binnen gekregen en de rest is nog onderweg

Ik had 24 juni een bestelling gedaan en kreeg het eerste deel 1 juli binnen en daarna alleen gezien dat het andere onderweg is.

Mail gestuurd gisteren en geen reactie.

Gelukkig had ik optijd besteld voor mijn man zijn verjaardag.

Ik hoop dat de rest nog komt.

Update!

Heb het resterende binnen gekregen !! Heel fijn :)

Ik had het wel op prijs gesteld als jullie een excuses hadden gemaakt naar mij.

Maar goed ik ben heel blij dat ik de producten wel heb gekregen en heb het daarom aangepast

2025幎6月24日

Printpracht からの回答

Jammer dat u direct een review heeft achtergelaten. Het is momenteel iets drukker bij onze klantenservice, waardoor het beantwoorden van berichten iets langer kan duren. Maar u wordt sowieso geholpen — en mocht uw bestelling inderdaad niet zijn aangekomen door een fout bij PSTNL of communicatie, dan sturen we uiteraard gewoon een nieuwe op. We willen u vriendelijk vragen om uw negatieve review te heroverwegen of te verwijderen, omdat dit bericht ons team demotiveert om u sneller te helpen.. Alvast bedankt voor uw begrip

Mooie shirts

Mooie shirts
Goede kwaliteit!!

2025幎5月4日

Printpracht からの回答

Top om te horen! Jij hebt duidelijk smaak 😎Bedankt voor de 5 sterren review!

Nooit iets ontvangen.

2025幎5月4日

Printpracht からの回答

Wat jammer om te horen dat je het pakket niet hebt ontvangen. We hebben geen bericht van je ontvangen, anders hadden we dit natuurlijk meteen uitgezocht. Soms kan er iets misgaan bij de post, of is het bij de buren bezorgd. Stuur ons alsjeblieft even een mailtje, dan zoeken we het direct voor je uit en zorgen we voor een goede oplossing!

5぀星のうち1の評䟡

Shirt besteld en betaald maar product

Shirt besteld en betaald maar product wordt vastgehouden en nog steeds niet ontvangen.

2025幎5月16日

Printpracht からの回答

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat het shirt nog niet is aangekomen. Soms kan een pakket vertraging oplopen bij de bezorgdienst, bijvoorbeeld als er niemand thuis was of om een andere reden. dat ligt helaas buiten onze macht. We hebben geen eerder bericht van je ontvangen, anders hadden we dit graag direct voor je uitgezocht. Mail ons even met je bestelgegevens, dan zoeken we het tot op de bodem voor je uit en zorgen we voor een oplossing!

Perfect in orde

Perfect in orde, binnen de week kreeg ik mijn pakketje thuis.

2025幎5月2日

Printpracht からの回答

Bedankt voor je fijne review! Blij om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering. Graag tot een volgende keer! 😊

Klasse klantenservice!

Ondanks dat we de pech hadden dat ons pakketje (aantoonbaar) zoek was geraakt, kwam PrintPracht meteen in de lucht en bood meteen aan dat als pakketje zoek zou blijven, zij een nieuw pakketje kosteloos zouden opsturen.
Dat is ook gebeurt, ik kan nu genieten van mijn mooie Tshirt! Topservice!

2025幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

Geloof niet wat er op de website staat

Op de website staat dat het op voorraad is, is niet zo. Het onbedrukte t-shirt is op voorraad. Ongeveer 10 dagen laten krijg je uit het buitenland het inmiddels bedrukte t-shirt binnen. Pure misleiding dus
Dus als je het snel nodig hebt hier niet bestellen. Nu zal ik wel wéér een mail krijgen dat ik deze review moet verwijderen. Als jullie gewoon open en eerlijk communiceren dan zijn dit soort reviews niet nodig

2025幎4月3日

Printpracht からの回答

Bedankt voor je negatieve review — dat is uiteraard je goed recht. We willen je er echter op wijzen dat we al hebben gereageerd op je eerdere negatieve beoordeling kun je terug zien onderaan. Het opnieuw plaatsen van vrijwel dezelfde klacht is in strijd met de richtlijnen van Trustpilot. We zullen dan ook een verzoek indienen om deze dubbele review te laten verwijderen.

Topshirt

Ajax 37 shirt besteld
Bezorging duurde iets langer door drukte. Maar shirt is top! Goeie kwaliteit en bedrukking. Printpracht is een aanrader

2025幎4月28日

Top kwaliteit

De shirts zijn van goede kwaliteit,en de opdruk is er eentje die na tig keer wassen erop blijft zitten.

2025幎4月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス