De eigenlijke fout ligt niet bij PrintPracht maar bij postnl: die stuurde het pakket terug als verkeerd geadresseerd terwijl er een juist adres op stond. Maar vanaf dat moment gaat alles mis: het is o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een t-shirt en een hoodie besteld. T-shirt prima geleverd binnen 5 dagen. Hoodie was er niet bij. Ik dacht hij komt wel zal niet op voorraad zijn. Na 3 weken toch maar een mail gestuurd. Je kri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In eerste instantie was het lastig om een exacte leverdatum te krijgen. Vermoedelijk omdat ik niet middels de juiste weg de vraag stelde. Toen ik dat uiteindelijk wel deed, was er snel een reactie en... ãã£ãšèŠã
Gewoon gevraagd voor wat kleuraanpassing en paar dagen later al bericht dat het in die versie te verkrijgen was. Ineens 2 besteld. En amper enkele dagen later al geleverd. Super service. Bedankt hierv... ãã£ãšèŠã
Ontdek PrintPracht⢠waar creatieve genieën unieke ontwerpen tot leven brengen. Onze designs zijn exclusief verkrijgbaar bij ons, gegarandeerd uniek en nergens anders te vinden. Met een breed scala aan unieke ontwerpen hebben we voor ieder wat wils. We voegen dagelijks nieuwe ontwerpen toe en zorgen ervoor dat onze klanten enkel unieke, trendy en nieuwe ontwerpen dragen. Elk stuk wordt met liefde speciaal voor jou gemaakt:)
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 58ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik had 24 juni een bestelling gedaan en kreeg het eerste deel 1 juli binnen en daarna alleen gezien dat het andere onderweg is.
Mail gestuurd gisteren en geen reactie.
Gelukkig had ik optijd besteld voor mijn man zijn verjaardag.
Ik hoop dat de rest nog komt.
Update!
Heb het resterende binnen gekregen !! Heel fijn :)
Ik had het wel op prijs gesteld als jullie een excuses hadden gemaakt naar mij.
Maar goed ik ben heel blij dat ik de producten wel heb gekregen en heb het daarom aangepast

Printpracht ããã®åç
Goed verpakt een mooi shirt en gaat totaal niet uit tijdens het wassen.
Vandaag een grunniger t shirt ontvangen.
Besteld een 3xl maar viel uit als een 5xl dus de maatvoering die ze gebruiken klopt voor geen meter.
Gemaild hierover maar antwoorden ho maar.
1x en nooit weer daar iets bestellen hoort in het rijtje oplichters thuis.
Henk
Heel mooi shirt, fijne stof die niet kreukt en krimpt. Nette verzending binnen de getelde dagen.
Shirt besteld en betaald maar product wordt vastgehouden en nog steeds niet ontvangen.

Printpracht ããã®åç
3 limburg gerelateerde shirts gekocht, vandaag binnen gekomen en zien er top uit. Kwaliteit ziet er goed uit, levertijd zoals beschreven(binnen een week binnen). Maat zoals beschreven en past goed.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuk shirt helaas te groot besteld jammer dat je niet kunt ruilen
Perfect in orde, binnen de week kreeg ik mijn pakketje thuis.

Printpracht ããã®åç
Ondanks dat we de pech hadden dat ons pakketje (aantoonbaar) zoek was geraakt, kwam PrintPracht meteen in de lucht en bood meteen aan dat als pakketje zoek zou blijven, zij een nieuw pakketje kosteloos zouden opsturen.
Dat is ook gebeurt, ik kan nu genieten van mijn mooie Tshirt! Topservice!
Op de website staat dat het op voorraad is, is niet zo. Het onbedrukte t-shirt is op voorraad. Ongeveer 10 dagen laten krijg je uit het buitenland het inmiddels bedrukte t-shirt binnen. Pure misleiding dus
Dus als je het snel nodig hebt hier niet bestellen. Nu zal ik wel wéér een mail krijgen dat ik deze review moet verwijderen. Als jullie gewoon open en eerlijk communiceren dan zijn dit soort reviews niet nodig

Printpracht ããã®åç
Snelle levering en zowel de maatvoering als de kwaliteit voelen goed aan

Printpracht ããã®åç
Pas een shirt besteld en paar dagen later keurig netjes thuis bezorgd

Ajax 37 shirt besteld
Bezorging duurde iets langer door drukte. Maar shirt is top! Goeie kwaliteit en bedrukking. Printpracht is een aanrader

Printpracht ããã®åç
De shirts zijn van goede kwaliteit,en de opdruk is er eentje die na tig keer wassen erop blijft zitten.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã