ネガティブなレビューの 83%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har ett barn skrivit de här?
Väldigt låg kvalitet på mordgåtan jämfört med andra märken. Ologiskt och orealistiskt.
Jag är otroligt imponerad!
Jag är otroligt imponerad av PrintTheCase och deras kundservice. Ett ärende som började lite struligt löstes snabbt, smidigt och med en generositet jag verkligen inte hade förväntat mig. De var snabba i kommunikationen, väldigt tillmötesgående och visade genuin vilja att hjälpa. Det är sällsynt att möta företag som tar ansvar på det här sättet. Jag kan varmt rekommendera att handla från dem – riktigt bra service och ett företag som står bakom sina kunder.

Trist och dåligt genomarbetat
Trist och dåligt genomarbetat. Sämst av de mordgåtor vi löst. Tafatt story, inte speciellt klurigt.

Printthecase からの回答
Jätte bra fall och väldigt smart att…
Jätte bra fall och väldigt smart att skriva ut dom själv, funkade hur bra som helst!

Felaktigt
Den informationen som finns i svaret finns INTE i förhör etc. (Mira var inte på toaletten t.ex.) Riktigt riktigt dåligt. (”Den sista serveringen”)

Missnöjd
Köpte paketet med tre mordgåtor och testade Den sista serveringen. Fallet var långt ifrån vattentätt, med många logiska brister där lösningen kändes baserad på gissningar snarare än tydliga bevis. Flera länkar med lösenord fungerade inte heller under spelets gång vilket bröt inlevelsen ytterligare.
Materialet känns väldigt AI-genererat och framtaget utan tillräcklig omsorg eller finputsning. Efter denna upplevelse är jag inte sugen på att spela de övriga två spelen i paketet.

Nöjd
Otroligt bra idé. Perfekt att kunna köpa och få gåtorna direkt.
Billigare än andra mordspel, samtidigt också vad jag förstår, ett nystartat mindre företag. Stöttar gärna sånt här.
Bara löst en gåta hittills, håller inte med om att det var ologiskt. Det som kan vara lite skillnad från typ hidden reality är att detta var lite lättare att lösa, vilket också uppskattades av oss (smidigt att inte behöva sitta och dra sig i håret in på småtimmarna). Kidnappningen som ska vara svår nivå tog uppskattningsvis 1,5-2 timmar för oss att lösa.
Skulle absolut köpa igen

Ogenomarbetat budgetspel
Kändes väldigt budget med AI-röster i inspelningarna. Gick knappt att lyssna på.
Väldigt simpla lösningar, i alla svårighetsgrader. Skulle inte köpt igen.

Väldigt prisvärt!
"Enklare" modell än vissa andra, men fungerade jättebra.
Kul med digitala ledtrådar som lätt kan missas men det höll ihop bra och man fick gå igenom allt noggrant. Väldigt prisvärt!

Printthecase からの回答
Undvik om du gillar mordgåtor!
Gillar du mordgåtor som är svåra, trovärdiga och roliga att spela, gärna med en tvist.
Köp då inte "Kidnappningen". Det är inte förlusten av pengar som gör mest ont utan att man slösat bort sin tid på något som är så undermåligt uppbyggt och som är mil ifrån "riktiga" case

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。