䌁業情報

1. ゲヌム専門店

圓該䌁業による蚘述

Crime Tales erbjuder spÀnnande mordgåtor direkt hem i brevlådan. Du tar dig an rollen som detektiv och löser fÀngslande fall genom att granska bevis, lÀsa polisrapporter, analysera vittnesmål och avslöja ledtrådar. Alla spel Àr på svenska och Àr utformade för att spelas en gång, men kan sedan skickas vidare till en vÀn för att ge fler möjligheten att lösa fallet. Perfekt för en kvÀll med familj eller vÀnner, eller som en utmaning på egen hand.

4.1

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

AI-genererade mordgåtor

Har gjort två av deras mordgåtor och Àr ganska besviken då jag gjort andra företags mordgåtor. Först och frÀmst saknar viktiga detaljer, till exempel tidpunkter vid förhör. Upprepanden av indicier och Àven två indicier som pekar mot samma sak, som verkade vara ett misstag att båda var med.

Men det absolut sÀmsta Àr nog att innehållet Àr AI-genererad. Alla bilder Àr skapta med AI. Texten Àr svårare att upptÀcka, men med tanke på deras flitiga anvÀndning av AI i bilderna och tveksamma kvalité i text så lutar det åt att majoriteten av gåtan Àr skapt av AI. Under all kritik!

2026幎4月5日

Crime Tales からの回答

Vad tråkigt att höra att du haft den hÀr upplevelsen, det Àr verkligen inte vad vi vill att våra spel ska ge. Om du Àr öppen för det får du gÀrna mejla oss på kontakt@crimetales.se så gör vi vårt bÀsta för att rÀtta till det och se till att du blir nöjd.

Angående dina synpunkter: i FÀrjkarlen har vi medvetet valt att inte inkludera tidpunkter då de inte Àr relevanta för lösningen, medan övriga spel innehåller det. Vi tar sjÀlvklart med oss din feedback kring struktur och tydlighet i vårt fortsatta arbete. GÀllande upprepade indicier får du gÀrna förtydliga vad du syftar på, så vi kan se över det.

NÀr det gÀller AI anvÀnder vi, precis som alla andra aktörer på marknaden, AI för bilder i våra spel. DÀremot Àr texterna inte AI-genererade, det krÀver ett mÀnskligt arbete att bygga upp alla samband, detaljer och logiska trådar som en vÀlgjord mordgåta bygger på. Vi arbetar också aktivt med flertalet illustratörer, bland annat till våra barnspel som du kan se på www.inkandclues.se.

Vi hoppas att du vill höra av dig via mejl sÃ¥ att vi kan se till att förbÀttra din upplevelse med oss. Önskar dig en glad pÃ¥sk!

Ett nervkittlande spel

Mycket trevligt spel. TrovÀrdigt och spÀnnande! Rekommenderar detta för en underhållande afton med deckarintresserade vÀnner!

2025幎12月30日

Crime Tales からの回答

Tack för en fin recension, jÀttekul att ni tyckte om spelet!

5぀星のうち4の評䟡

JÀtteroligt och intressant!

JÀtteroligt och intressant att spela med våra ungdomar! Vi hittade alla olika ingångar på mördarprofil. Tack för ett bra jobb med den realistiska utformningen.
Åsa

2025幎12月26日

Crime Tales からの回答

Så kul att höra! Tack för din feedback och din recension :) God fortsÀttning!

Jag köpte 3st fall i julklapp till mina

Jag köpte 3st fall i julklapp till mina barn. NÀr jag fått dem så kom jag på att de redan hade liknande och jag behövde retunera och ångra mitt köp.
Jag har haft mailkontakt och fått ett otroligt trevligt bemötande. Returen gick problemfritt och smidigt.

Jag kommer definitivt handla hÀr igen nÀr det passar i tiden.

2025幎12月17日

Crime Tales からの回答

Fint att höra att du Àr nöjd både med bemötande och hantering! Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka :)

5぀星のうち5の評䟡

Det Àr inte bara en mordgåta

Det Àr inte bara en mordgåta, det Àr en upplevelse! LÀngtar efter nÀsta!

2025幎10月25日

Crime Tales からの回答

Så roligt att du gillade spelet! Hoppas du får minst lika mycket nöje av nÀsta och tack för att du spelar våra mordgåtor!

5぀星のうち4の評䟡

Lovande förlag

Snabb leverans och bra kommunikation.
Mordgåtan vi testade var lite i lÀttaste laget, men överlag bra.
Trevligt att få en penna med i materialet. 😊

2025幎9月2日

Crime Tales からの回答

Tack för en fin recension, kul att ni gillade mordgåtan! Svårare Àr på vÀg :)

5぀星のうち5の評䟡

SpÀnnande kriminal spel,har inte spelat

SpÀnnande kriminal spel,har inte spelat det Àn,vÀntar till vintern.

2025幎9月2日

Crime Tales からの回答

Kul att du tycker det ser spÀnnande ut! Vi Àr sÀkra på att du kommer tycka det Àr lika spÀnnande nÀr du spelar det i vinter :) Lycka till med att lösa fallet!

VÀlgjort och kul spel

Jag köpte Den sista dosen och spelade med mina vÀnner, vi tyckte alla det var jÀttekul! VÀldigt vÀlgjort spel

2025幎8月24日

Crime Tales からの回答

Tusen tack för dina fina ord! Hoppas ni får möjlighet att testa fler av våra mordgåtor framöver

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。