Prismatch レビュヌ 49

TrustScore 5段階評䟡の4

3.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Var skeptisk men tok en rÃ¥sjangs pga. garantien. De forhandlet frem bedre priser enn vi hadde hos Landkreditt, fornÞyd sÃ¥ langt. Har spart inn kostnaden allerede, spent Ã¥ se hvor mye vi sparer to... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

La inn ca kostnader. En uke etter ringte et forsikringsselskap meg. Sparte nesten 5000 i året på nytt selskap

5぀星のうち1の評䟡

Fikk ingen besparelse pÃ¥ 1 Ã¥r. Ble solgt inn med prisgaranti og pengene tilbake dersom en det ikke ble besparelser innen 1 Ã¥r. Varslet om dette til Prismatch nÃ¥r det var gÃ¥tt et Ã¥r, men da gjelder... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fikk redusert flere av mine faste kostnader betydelig og fikk en god oversikt for mitt selskap. Litt treg oppstart men det ble veldig bra nÃ¥r jeg fikk svar! Det var verdt litt ventetid 😊 An... もっず芋る

䌁業情報

1. プロフェッショナル オヌガナむザヌ

圓該䌁業による蚘述

Prismatch utfordrer dine leverandÞrer! Vi sÞrger for at du sikrer en best mulig pris på dine avtaler. Med våre tjenester får du skreddersydde anbefalinger som hjelper deg å spare på alt fra daglige tjenester til stÞrre kjÞp.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Enkelt

2026幎4月2日

Prismatch からの回答

Nettopp, enkelt og greit! 😊 Legg inn kostnadene, vent litt, og plutselig sparer du nesten 5000 kr i året på forsikring. Akkurat slik vi liker det. Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

Anbefales!

Var svÊrt skeptisk, men er veldig fornÞyd ca. 6 måneder inn i vårt fÞrste år sammen. Anbefales!

2026幎4月8日

Prismatch からの回答

Det setter vi stor pris pÃ¥! 😊 Det betyr ekstra mye Ã¥ hÞre at du er fornÞyd etter 6 mÃ¥neder sammen med oss. Vi gleder oss til Ã¥ fortsette samarbeidet, takk for anbefalingen!

Utrolig bra

Utrolig bra! Sparte en del her.

Prismatch からの回答

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre, Henriette! 😊 Det gjÞr oss glade at du har spart en god del, det er akkurat det vi er her for. Takk for at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din!

5぀星のうち5の評䟡

God avtale man sparer bra på!

God avtale man sparer bra på!

Prismatch からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Veldig hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med avtalen og sparingen. Det er akkurat det vi jobber for hver dag.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er overrasket over hvor bra dette var

Jeg er helt overrasket og forbauset over hvor bra dette var! Har spart så mye og anbefaler virkelig:)

2026幎3月25日

Prismatch からの回答

Det gjÞr oss virkelig glad Ã¥ hÞre, Silje! 😊 At du bÃ¥de er overrasket og fornÞyd betyr mye for oss. Takk for anbefalingen, det setter vi enormt stor pris pÃ¥!

Sparte penger

Sparte penger! FornÞyd!

Prismatch からの回答

Så bra, Leah! Vi er glade for at du er fornÞyd, og takk for at du tok deg tid til å skrive en omtale!

God hjelp av kundeservice

God hjelp av kundeservice, helt topp :)

Prismatch からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen, Sanne! 😊 Det er veldig hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med hjelpen du fikk fra kundeservice. Vi strekker oss alltid for Ã¥ gi deg den beste opplevelsen!

5぀星のうち5の評䟡

Nice people and good service

Nice people and good service. And big savings for me.

Prismatch からの回答

Thank you so much for the kind words, Marius! 😊 We're really happy to hear you experienced both great service and savings. That's exactly what we're here for!

Best regards
Prismatch Customer Service🚀

KjempefornÞyd!

Har ikke store bedriften, men sparte flere tusen i året på telefoni og forsikring! Meget fornÞyd!

2026幎3月23日

Prismatch からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen, Mina! Det er veldig hyggelig å hÞre at vi kunne hjelpe deg med bedre avtaler på både telefoni og forsikring. Ikke nÞl med å ta kontakt om det er noe mer vi kan hjelpe deg med!

Oppleves svÊrt vanskelig

Oppleves svÊrt vanskelig, ikke fått til noe besparelser og klarer ikke svare på når eller hvordan tilbakebetalingsgarantien deres fungerer. Hold dere unna

2026幎3月27日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager dersom du ikke har opplevd resultater så langt. Vi jobber på spreng for at alle våre kunder skal få store besparelser, og fortsetter jobben gjennom hele avtaleåret.

Prisgarantien fungerer slik: Dersom vi ikke dokumenterer besparelser som overstiger kostnaden for tjenesten innen 12 mÃ¥neder, kan du pengene tilbake. Det eneste vi da trenger fra deg, er informasjon om dine leverandÞrer – og at du gir oss beskjed om at du Þnsker Ã¥ benytte den.

Ta kontakt på kunde@prismatch.no, så går vi gjennom dette med deg.

Lite tillitsvekkende praksis

Jeg velger å holde dette kort, men tydelig: Jeg vil på det sterkeste fraråde både privatpersoner og bedrifter fra å inngå avtale med Prismatch.

Jeg er selv ikke kunde, men etter å ha fått et grundig innblikk i saken gjennom min svigerbror, sitter jeg igjen oppriktig sjokkert over hvordan dette selskapet opererer. Jeg har flere års erfaring fra salg selv, og det jeg har fått hÞre her bryter fullstendig med det jeg mener er god og redelig praksis.
Jeg er fullt klar over at enhver sak har to sider. Likevel er jeg ikke i tvil om at det i dette tilfellet er kunden som har rett. Opplevelsen fremstår som uoversiktlig, lite transparent og preget av unÞdvendig vanskelighet fra selskapets side.
I tillegg stiller jeg spÞrsmål ved hvordan erfaringene med selskapet kan vÊre så splittet. Negative omtaler som tidligere har ligget ute på Facebook ser ut til å ha blitt fjernet, noe som gir et lite tillitsvekkende inntrykk. Det er bra at det finnes plattformer som Trustpilot hvor slike anmeldelser ikke kan fjernes på samme måte.
Det mest alvorlige er likevel hvordan jeg opplever at mennesker som Þnsker å spare penger, blir mÞtt med en fremstilling som ikke er tydelig nok på hva avtalen faktisk innebÊrer. Det er etter min mening villedende.

Min klare anbefaling: Styr unna. Som privatperson er du langt bedre tjent med å kontakte leverandÞrene direkte selv. Da har du kontroll, oversikt og slipper å risikere en opplevelse som dette

Hei Kim,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi forstår at du har fått et negativt inntrykk gjennom din svigerbror, og vi tar det du skriver på alvor.

Vi jobber kontinuerlig med Ã¥ gjÞre tjenesten vÃ¥r sÃ¥ tydelig og transparent som mulig – bÃ¥de i salg og i den videre kundereisen. Tilbakemeldinger som dette er viktige for oss i det arbeidet.

Når det gjelder Facebook-omtaler, har vi ikke mulighet til å fjerne andres innlegg på plattformer vi ikke eier. Vi oppfordrer alltid til åpen og Êrlig dialog, og setter pris på at plattformer som Trustpilot gir rom for nettopp det.

Vil bare nevne at vÃ¥r tjeneste for privatpersoner er helt gratis – sÃ¥ som privatperson er det ingen risiko forbundet med Ã¥ prÞve oss.

Advarsel til både privatkunder og bedrifter

Advarsel til både privatkunder og bedrifter

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne med dette firmaet. Min erfaring med Prismatch har vÊrt svÊrt negativ, og jeg Þnsker derfor å advare både privatpersoner og bedrifter som vurderer å inngå avtale med dem.

For det fÞrste opplever jeg telefonsalget som svÊrt pågående. De ringer fra flere forskjellige telefonnumre og gir seg ikke fÞr de får et svar. Samtidig er det ikke mulig å ringe tilbake til numrene de bruker. I stedet blir man oppringt igjen fra nye numre ved senere anledninger.

Selgerne presenterer tjenesten som om den skal gi store besparelser og store fordeler, men etter min erfaring skurrer dette allerede fra starten. Tjenesten fremstår som svÊrt begrenset i praksis, og jeg har også vÊrt i kontakt med flere andre som opplever at den i realiteten ikke gjÞr noe sÊrlig.

Måten de håndterer avtaler på virker også lite gjennomarbeidet. I stedet for å faktisk kontrollere tall og opplysninger, ser det ut til at de bare sender ut e-poster til leverandÞrene du registrerer i kundeportalen, uten å sjekke om informasjonen er korrekt eller om noe faktisk blir fulgt opp.

I tillegg oppgir de at de har chat og kundeservice, men min erfaring er at dette i praksis ikke fungerer. Chatten virker ikke å vÊre tilgjengelig, og kundeservice bruker svÊrt lang tid på å svare. SÊrlig dersom man oppretter en sak eller bestrider en faktura for en tjeneste man mener man ikke har fått god nok informasjon om. Det står også i kontrast til det man kan lese enkelte steder på nettet om rask respons og god oppfÞlging. Min opplevelse er at det ikke stemmer.

Samtidig forsÞker de å få deg til å verve andre ved å spÞrre om du kjenner flere som kan vÊre interessert i tjenesten. Dette gir et lite seriÞst inntrykk.

For meg fremstår dette som et useriÞst firma, og jeg håper flere som opplever lignende ting vurderer å melde saken inn til relevante instanser som Forbrukerrådet eller Forbrukertilsynet.
Min klare oppfordring til dere som leser dette er: VÊr svÊrt forsiktig. Les vilkår og avtaler nÞye fÞr dere eventuelt svarer ja på en SMS eller bekrefter noe. Selv om man kan få inntrykk av at man bare skal motta mer informasjon eller prÞve tjenesten, kan det i praksis innebÊre at man inngår en avtale.

Jeg vil personlig ikke anbefale denne tjenesten til noen. Ikke engang min verste fiende. Etter min mening virker det som om de forsÞker å utnytte mennesker som er i en vanskelig Þkonomisk situasjon og håper å spare noen tusen kroner.

Til slutt vil jeg også nevne at selv når man ber om bekreftelse på opptak av samtaler, opplever jeg at dette ikke blir fremlagt. I tillegg er det svÊrt vanskelig å få tydelig bekreftelse dersom man forsÞker å si opp avtalen. Etter min erfaring blir det heller ikke sendt noen klar skriftlig bekreftelse på at oppsigelsen er mottatt eller behandlet. Dette skaper stor usikkerhet rundt om kontrakten faktisk er avsluttet eller ikke, og bidrar ytterligere til et lite seriÞst inntrykk av hvordan selskapet håndterer kundene sine.

VÊr derfor svÊrt forsiktig, og tenk dere nÞye om fÞr dere inngår noen avtale med dette firmaet.

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi Þnsker å adressere hvert punkt direkte:

Utnyttelse av sårbare kunder: Dette er en påstand vi tar sterk avstand fra! Vi tilbyr prisgaranti på alle våre bedriftsavtaler. Tjenesten er utformet for å gi kunder bedre Þkonomiske betingelser, ikke for å utnytte dem. Privatkunder er gratis, og betaler ikke noe for tjenesten.

Telefonsalg: Vi beklager at du opplevde kontakten som pågående. Vi tar dette med oss i videreutvikling av salgsrutinene våre.

Tjenestens innhold: Vi forhandler på vegne av kunden basert på de tallene og opplysningene kunden selv registrerer i portalen. Dette er en bevisst lÞsning som sikrer at vi alltid opererer med korrekt og godkjent informasjon. Kunden er selv ansvarlig for å fylle ut leverandÞrskjema. Dette er for kundens sikkerhet, slik at dette blir 100% korrekt.

Produktinformasjon: Informasjon om tjenesten sendes på e-post og SMS, og kunden blir i tillegg oppringt for veiledning kort tid etter signering.

Kundeservice og chat: Vi beklager at du ikke fikk rask nok respons. Dette er noe vi jobber aktivt med å forbedre, og vi svarer alltid så kjapt som mulig.

Verving: Vi spÞr jevnlig om henvisninger, da anbefalinger fra fornÞyde kunder er en sentral del av tjenesten vår. Dette er aldri et krav.

Avtaleinngåelse og opptak: Ved avtaleinngåelse gjennomfÞres et opptak av oppsummeringen, slik at det ikke skal vÊre tvil om hva avtalen innebÊrer. I tillegg sendes skriftlig bekreftelse både på SMS og e-post.

Godt fornÞyd

VÊrt kunde et år nå, alt i alt veldig bra. Allerede satt opp til år to:)

2026幎3月16日

Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊
Veldig hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd etter fÞrste Ã¥ret – og ekstra bra at du velger Ã¥ bli med videre.

Vi ser frem til å fortsette å jobbe for gode besparelser for deg også i år to!

5぀星のうち5の評䟡

God tjeneste sparte masse penger👍🏻🀝

2026幎3月17日

Tusen takk for tilbakemeldingen, Vaness! 😊
Veldig hyggelig Ã¥ hÞre at du har spart godt med penger – det er akkurat det vi jobber for hver dag.

Ta gjerne kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med videre!

Fikk ingen besparelse på 1 år

Fikk ingen besparelse på 1 år.
Ble solgt inn med prisgaranti og pengene tilbake dersom en det ikke ble besparelser innen 1 år.
Varslet om dette til Prismatch nÃ¥r det var gÃ¥tt et Ã¥r, men da gjelder ikke prisgaranti lenger. Dette grunnet en mÃ¥ vist nok varsle de skriftlig FØR det har gÃ¥tt innen det har gÃ¥tt 1 Ã¥r. Bakgrunnen skal vÊre at de skal ha tid fÞr de 12 mÃ¥neder har gÃ¥tt til Ã¥ fÃ¥ sjekket om de kan fÃ¥ til bedre tilbud. Burde de ikke har jobbet med det alle de 12 mÃ¥nedene? Og burde det vÊre nÞdvendig Ã¥ varsle om manglende besparelser nÃ¥r de pÃ¥ deres engen side stÃ¥r hvor mye besparelsen er?

2026幎3月17日

Hei Johannes,

Takk for at du deler din opplevelse.

Vi forstår at dette kan oppleves frustrerende. Prisgarantien vår forutsetter at krav om tilbakebetaling meldes innen avtaleperioden utlÞper. Formålet er å sikre at vi får gjennomfÞrt en siste, grundig gjennomgang og forsÞkt å hente ut ytterligere besparelser fÞr perioden avsluttes. Dette er også beskrevet i vilkårene ved avtaleinngåelse.

Når det er sagt, Þnsker vi selvfÞlgelig å se nÊrmere på saken din og gå gjennom hva som er gjort i perioden.

Ta gjerne kontakt med oss på kunde@prismatch.no, så fÞlger vi deg opp og gir deg en konkret gjennomgang.

5぀星のうち1の評䟡

Hatt avtalen i snart ett år

Hatt avtalen i snart ett år, og ingenting har skjedd. Kun en samtale om jeg visste om noen flere bÞnder som kunne hatt nytte av dette. Regner med at pengene snart blir tilbakefÞrt min konto.

2026幎3月15日

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse, og vi beklager at du ikke har sett resultater så langt.

Dette er ikke standarden vi strekker oss etter, og vi Þnsker å gå gjennom saken din nÞye. Ta kontakt med oss direkte på kunde@prismatch.no, så skal vi fÞlge opp deg personlig og sÞrge for at dette blir fulgt opp.

Penger rett ut vinduet

Penger rett ut vinduet. veldig pågående selger som ikke fÞlger opp. Styr unna!!!!!

2026幎3月12日

Hei Bennech,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du har opplevd dette, og vi tar det du beskriver på alvor.

Vi vil gjerne se nÊrmere på din sak. Ta kontakt med oss direkte på kunde@prismatch.no, så skal vi hjelpe deg med avklaringer så raskt som mulig.

Enkel og bra tjeneste!

2026幎3月3日

Prismatch からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen, Pim! 😊 Vi er glade for at du er fornÞyd med tjenesten!

Prismatch Kundeservice 😊

5぀星のうち4の評䟡

Topp

Topp. Sparte 8000 på div avtaler.

2026幎3月6日

Prismatch からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen, Freddy! 😊 Kjempebra at vi kunne hjelpe deg spare 8000 kr – det er akkurat det vi jobber for!

Enkel og bra tjeneste.

Enkel og bra tjeneste.

2026幎3月7日

Prismatch からの回答

Takk for din tilbakemelding, Marlene! 😊 Vi er glade for at du opplever tjenesten som enkel og bra.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。