Pro Railing レビュヌ 38

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte et glas hegn, efter mÃ¥l. Med hjÊlp fra deres salgskonsulent, blev der hurtig lavet en fÊrdig tegning samt pris overslag. Varerne blev leveret som lovet, pakket forsvarlig ind. God... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god rÃ¥dgivning, god og fair pris. Meget hÞj kvalitet, og fantastisk smukt resultat. Meget mere vÊrd end vi har betalt. Kan varmt anbefales, og desuden, hvis du overvejer glas parti til afs... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik leveret et stolpefrit gelÊnder fra Pro Railing, som vores egne hÃ¥ndvÊrkere hjalp med at montere. Undervejs opstod der en mindre mangel, men Pro Railing tog fuldt ansvar og fik det lÞst hurtigt.... もっず芋る

䌁業情報

1. ガラス工業
  2. むンテリア デザむン店
  3. フェンス甚品店
  4. 庭の建物・東屋提䟛業者
  5. テラス囲い提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Profilshop er specialiseret leverandÞr indenfor glasvÊrn, altan inddÊkninger, terrasse og facade glaslÞsninger i den bedste kvalitet.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

38件のレビュヌ

AnbefalingsvÊrdig

Jeg vil prÞve at gÞre det kort. Jeg bestilte et hegn i seb 2023. Det var en Daniel som jeg var i kontakt med, om et specielt Þnske til mit hegn dengang. Efter levering lÞb vi ind i to problemer, men begge blev lÞst til pÃ¥ gode mÃ¥der synes jeg. Men gjorde at hele processen blev lidt lÊngere pga nye leveringstider. SÃ¥ leveringstiden endte med nok med 15 uger ca. Brugsanvisningen til at skulle montere hegnet selv, var sÃ¥ ringe 😂 men jeg var heldigvis god nok til at finde ud af det uden.

Når det så er sagt så er jeg virkelig, virkelig glad for kvaliteten på hegnet. Det er så flot og synes det giver lÊkkert, moderne og eksklusivt looks på min terrasse/altan. Og kundeservicen var i top da vi skulle lÞse problemerne.

SÃ¥ 4 stjerner. Ville kÞbe herfra igen 👍🏜☺
Hilsen Mikkel

2026幎1月11日

I har virkelig gjort Alt hvad I kunne

I har virkelig gjort Alt hvad I kunne for og tilfredsstille en kunde, som mig, alt har vÊret perfekt både produkt, levering og kundeservice har vÊret helt i topklasse.
Helt klart et firma jeg vil anbefale og bruge og hvis jeg skulle fÃ¥ brug for en “glasting” ja sÃ¥ bliver I selvfÞlgelig de fÞrste jeg tager kontakt til 👌

2025幎9月10日

Pro Railing からの回答

Tak Palle, Det glÊder os du er så tilfreds med dit kÞb :-)

God service og godt produkt

Produktet er nÞjagtigt som vist på billederne og i fremragende kvalitet. Vi oplevede at kundeservice var hjÊlpsomme hele vejen igennem, så pro railing bliver anbefalet til vores venner herfra.

2025幎6月24日

Pro Railing からの回答

Vi takker for din fine anmeldelse :-)

Kan kun anbefale pro-railing.dk !!!

Kan kun anbefale pro-railing.dk !!!

Jeg snakkede med Daniel, som virker til at vÊre en flink mand. Han besvarede alle mine spÞrgsmål lyn hurtigt! Og hjalp med alt opmåling. Fik min levering inden for det nÊvnte tidspunkt, så vi kan slet ikke brokke os herhjemme.

5 ud af 5 stjerner herfra !!!!

2025幎4月18日

Pro Railing からの回答

Hej Peter, Det glÊder os du er så tilfreds :-)

Anbefaling herfra

Jeg havde en rigtig god dialog og rådgivning med Pro-Railing (Daniel). Har efterfÞlgende selv vÊret i gang med at montere og resultatet er blevet superflot.

2025幎4月1日

Pro Railing からの回答

Hej Peter. Tak for din anmeldelse. Det glÊder os, at du er så tilfreds med resultatet. Fint du selv har monteret. Det er lettere at montere vores systemer end mange tror :-)

Super god betjening

Var hurtig til at vende tilbage hvis vi havde spÞrgsmål ang. mål mm.
Vente tilbage efter 14 dage og spurte om alt var ok 👍👍👍

2025幎3月24日

Pro Railing からの回答

Tak for din anmeldelse Flemming. Vi håber at se dig igen :-)

Jeg havde en virkelig god oplevelse med

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Pro-Railing.dk! Daniel hjalp mig fra start til slut med at finde den helt rigtige lÞsning, og servicen var i top. Han var både professionel, imÞdekommende og meget vidende om produkterne. Leveringen var hurtig, og kvaliteten levede helt op til mine forventninger. Kan varmt anbefale Pro-Railing.dk, hvis du leder efter en pålidelig leverandÞr af rÊkvÊrk og gelÊndere!

2025幎3月14日

Pro Railing からの回答

Hej Jonas, Tak for din fine anmeldelse :-)

Smukt glasvÊrn på terrassen

Daniel fra salgsafdelingen var med os hele vejen. Vi fik materialerne til en gunstig pris og vi fik leveret delene helt som lovet.
Vi er glade amatÞrer, der alligevel lykkedes 100% med at sÊtte glasvÊrnet op på vores nye hÊvede trÊterrasse. Ikke mindst fordi vi inden start fik en god og grundig skriftlig vejledning og undervejs på mail og over telefon fik klaret de små udfordringer vi stÞdte på.
Ret stort prÊcisionsarbejde at gå i gang med, men det har vÊret det hele vÊrd.
Det er bare så flot og gedigent.

2024幎9月29日

Pro Railing からの回答

Hej Flemming. Vi takker for den fine anmeldelse. Dejligt du er så tilfreds med forlÞbet og det fine resultat :-)

Alle aftaler overholdes

Alle aftaler overholdes, det leverede var perfekt og som aftalt samt leveret med let forståelig monterings-vejledning (modtager er dog håndvÊrker).
Eneste minus er at hele belÞbet skulle falde inden levering, stor risiko for kÞber. En bankgaranti ville vÊre at foretrÊkke ved stÞrre belÞb.

2024幎10月1日

Pro Railing からの回答

Hej Bjarne, Tak for din fine og konstruktive anmeldelse. Det glÊder os at du er tilfreds med forlÞbet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。