䌁業情報

2. バむク備品・アクササリヌ専門店
  3. バむク ショップ
  4. ダマハ モヌタヌサむクル ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Her kan du fÞlger med i, hvad der rÞre sig hos ProBike, din autoriseret Honda motorcykel forhandler

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

18件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jyllands (og DK's) bedste Honda MC-forhandler

Totalt professionel, ultra kompetent og på alle måder sympatisk betjening. Bent som driver forretningen har mere erfaring end de fleste i service, reparation og salg af Honda motorcykler. Han har et kÊmpe udvalg af nye Honda'er i sin forretning og så har forretningen den kvalitet som virkelig tiltaler erfarne motorcyklister: HÞj effektivitet og stor teknisk kompetence i vÊrkstedet, hvor reparationer foretages hurtigt og den håndvÊrksmÊssige kvalitet har hÞj. Gid flere forhandlere på SjÊlland havde tilsvarende kvaliteter - isÊr nu hvor den elskelige mester af en Honda-specialist Otto Jarmer fra Tåstrup Motorcykler langsomt sÊnker tempoet pga alder. Probike er på alle måder forbilledlig, så jeg storglÊder mig til nÊste besÞg.

2025幎6月14日

Rene ord for pengene

Rene ord for pengene.
SeriÞs/professionel og hjÊlpsom.
Jeg har ikke brugt en eneste vÊrkstedstime hos ham, men til trods for det hjÊlper han mig hver gang jeg kommer. At jeg ikke har brugt timer i år er nok også lidt fordi Bent har travlt og jeg gerne vil vÊre kÞrende hele tiden.
Men når han har tid, så får vil jeg bede om vÊrkstedstimer.

Tak for hjÊlp med pakninger, termostat, kronrÞrsleje osv.
Mvh
BÊkgaard
VFR 750 94’

2025幎5月17日

Jeg har brugt Probike til service af 3 motorcykler gennem 10 år

Jeg har brugt Probike til service af mine 3 motorcykler gennem perioden. Arbejdet har altid vÊret i top og fÊrdigt til den aftalte tid. Jeg har altid kunne låne en motorcykel mens min var til service hos Probike. Det er mit klare indtryk, at Bent ved hvad han laver og sÊtter en Êre i at levere et godt arbejde. Jeg har desvÊrre skulle sÊlge min Fireblade, hvilket viste sig ikke at vÊre helt nemt. Men Bent har hjulpet mig, og gennem hans kontakter blev salget hurtigt klaret - og til en fair pris. Det er hyggeligt at komme hos Probike. Man får altid en god snak om mange forskellige emner - ikke kun motorcykler. Tonen er direkte og engageret. Jeg kan give Probike og Bent de bedste anbefalinger.

2023幎6月5日
自発的なレビュヌ

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service. Jeg har brugt ProBike de sidste 10 år til de 2 cykler jeg har. Personligt har jeg kun fået gode oplevelser med fokus på kvalitet og pris. Ved sidste service fik jeg desuden lov at prÞve en sprit ny NC750 DCT årg 2023. Så bliver det vist ikke nemmere og mere ukompliceret at kÞre MC. Fin MC om man er nybegynder eller/og man bare skal kÞre og nyde det hele kun med fokus på trafik og omgivelser. Rigtig fint bud på en turcykel der kÞrer langt på literen og er nem af handle på parkeringspladser og vej.

2023幎4月20日
自発的なレビュヌ

Super service - og yderst professionel.
Har kÞbt en ny Honda Scooter, alt klappede som det skulle og da jeg hentede den var der en ekstra overraskelse. Kan kun anbefale Probike..

2023幎4月14日
自発的なレビュヌ

NÞj jeg har fortrudt mange gange

NÞj jeg har fortrudt mange gange, at jeg valgte at få min motorcykel bugseret hertil
.!!
Jeg var så uheldig at vÊlte i en rundkÞrsel med 20 km/t.
Men på trods af en gennemsnitlig handelspris på over 100.000 kr, så vÊlger de at totalskade den?!
De virkede arrogante og fuldstÊndig iskolde overfor mig, og jeg fik fÞlelsen af at de totalskadet min cykel, fordi de ikke gad at lave den..

De havde bildt taksatoren ind, at min motorcykel var i general dårlig stand og ikke vedligeholdt ordentligt.
DER KUNNE DE IKKE, HAVDE TAGET MERE FEJL!
Det var en Honda St1300 fra 2002 med kun 54.000 km på tÊlleren! Den var hentet hjem fra Tyskland 8 måneder inden ulykken og stod pisse flot!
Jeg kÊmpede med taksatoren for bare at få en lille smule for min cykel, fordi han brugte vÊrkstedet ord mod mit.

Her 4 måneder efter hele det her cirkus, så opdager jeg at min "Totalskadet" cykel lige pludselig står til salg på nettet!?
FuldstÊndig genopbygget og kÞreklar!
WT@#!!!

Det bekrÊfter så overfor mig at de ikke gad at reparere min cykel, hvis det kan svare sig for et andet vÊrksted at kÞbe den og genopbygge den!

Arrogant AmatÞrer og tabere!
I ser aldrig en cykel fra mit bekendtskab igen!

2022幎10月18日

Ingen handel der...

Blev kontaktet ,efter henvendelse igår, idag af ejeren. Magen til ubehÞvlet og nedladende tone skal man lede lÊnge efter. Ringede ang arbejde jeg gerne ville ha dem til at lave på min mc. Det havde han åbenlyst ingen interesse i (så er det godt at der er andre der vil). Håber at han bare havde en dårlig dag og ikke et generelt problem

2023幎2月14日

Tip top service

Har handlet 4/5 gange hos Probike (Bent) og hver eneste gang har jeg fåret super service blandet med kÊmpe faglig viden, kan kun give dem 5 meget store stjerner herfra - så Probike klap jer selv på skulderen - super sted at handle

2021幎9月20日

Nu har jeg kÞbt 3 motorcykler af

Nu har jeg kÞbt 3 motorcykler af Probike. Og jeg må sige at jeg har fået top professionel behandling af Bent hver eneste gang. I en branche der ellers er prÊget af stÊrkt svingende kvalitet kan du trygt handle hos Probike. Du får en kundeservice ud over det sÊdvanlige og Bent holder sine aftaler 100%. Mine bedste anbefalinger.

2021幎7月23日
自発的なレビュヌ

En butik og ekspedient i absolut hÞjklasse!

En butik i absolut hÞjklasse, alt står helt skarpt!
En flink ekspedient der uden begrÊnsninger svinger om sig med prÞveture af cykler der evt. kunne have interesse.

Manden har forstået at man skal prÞve for at vurdere...... Bravo!

Jeg anbefaler butikken til alle som vil kÞbe en Honda motorcykel med ro i sindet om at den er behandlet ordentligt under udpakning og overlevering.

2020幎5月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ