レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har kÞbt brugt bil hos ProCars i Ballerup.. Helt igennem en perfekt handel. Bilen blev leveret ny serviceret, klargjort sÃ¥ den lignede en ny og da der efterfÞlgende skulle krog pÃ¥ forlÞb det ogsÃ¥ glat... もっず芋る

Vi har netop kÞbt ny bil hos Pro cars CPH. Kompetent og helt outstanding vejledning fÞr og under kÞb. Ingen smarte og pÃ¥trÊngende sÊlger typer her, men derimod kompetente og yderst behagelige personer... もっず芋る

Rigtig god service og intro til hybridbiler. Vi er meget glade for vores Kia Niro som vi ellers var ved at opgive pga ca. 9 mdr. ventetid fra fabrikken. Hos Jannick er bilerne nÊsten nye, sÃ¥ toppen af... もっず芋る

Har lige kÞbt en super fin Kia Niro gennem Pro Cars Cph. Til dato den bedste, og mest behagelige bilkÞbs oplevelse, vi har haft. Jannik fra firmaet har ydet en outstanding service hele forlÞbet ig... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Pro Cars Cph er en salgs- og rådgivningsvirksomhed, som har specialiseret sig i salg, import samt leasing af biler.

4.7

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Har kÞbt brugt bil hos ProCars i

Har kÞbt brugt bil hos ProCars i Ballerup.. Helt igennem en perfekt handel. Bilen blev leveret ny serviceret, klargjort så den lignede en ny og da der efterfÞlgende skulle krog på forlÞb det også glat. Den nervepirrende del var, at der var restgÊld i bilen. Enhver brugtvogn kÞbers skrÊk, men også det blev ordnet og ved underskrift af slutseddel havde Jannik sÞrget for indfrielse og fornÞden dokumentation for at gÊlden var vÊk. Så godt! 5 stjerne er fortjent og det er tilmed en super bil jeg har fået.

2026幎5月20日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop kÞbt bil hos ProCars

Jeg har netop kÞbt bil hos ProCars, og hele forlÞbet har vÊret rigtig godt.

Handlen var nem og overskuelig, aftalerne blev overholdt, og der opstod ingen problemer undervejs. Jeg fik god og Êrlig vejledning, og bilen levede fuldt op til det aftalte.

Alt i alt en professionel og problemfri oplevelse. Kan klart anbefales.

2026幎2月5日

FANTASTISK besÞg

FANTASTISK besÞg. Vi blev mÞdt med kÊmpe smil og bilen blev taget ind til hjulskift 40 minutter fÞr vi havde tid. Der var super god stemning og man fÞlte virkelig man var velkommen. Vi blev tilbud at fÃ¥ en lÃ¥ne bil, fordi vi stod og jokede med at vi skulle en tur pÃ¥ maccen efter milkshake🀪 Vi gik derfra med en super god oplevelse og kan klart anbefale Pro Cars Cph Ballerup til andre.

2025幎5月1日

Procars CPH det bedste bilfirma

Kontaktede Pro cars CPH vedr. kÞb af en ny bil. De var så sÞde og vi havde en super god dialog omkring hvilken slags bil jeg Þnskede.
De gav mig god rådgivning, som endte med at jeg kÞbte den perfekte bil, der passede til mig og mine behov.
Jeg kan anbefale Pro cars Cph til alle

2024幎12月2日
自発的なレビュヌ

Super god service og rådgivning

Havde en Êldre Skoda Citigo på benzin som jeg godt ville udskifte med en lille el bil. Nu har jeg altid vÊret tilfreds med Skoda så kiggede efter en Skoda Citigo iv, da den vil passe godt til vores kÞrselsbehov. Faldt over en hos Pro Cars i Ballerup og ville aflÊgge dem et besÞg. D.26-11-2024 besÞgte jeg Pro Cars i Ballerup og fik en meget behagelig modtagelse, og efter en kort snak var det tid til en prÞvetur. Turen gik fint og vi besluttede at vi godt ville handle med Pro Cars, vi blev enig om prisen på vores gamle Skoda og prisen på den nye. Til min store overraskelse kunne vi hente vores nye bil allerede efter 2 dage. Alt i alt en super god service, vi fik svar på alle vores spÞrgsmål og en rigtig god rådgivning om opladning m.m. så skal du handle bil er Pro Cars i Ballerup et besÞg vÊrd.

2024幎11月26日

Amazing experience!

I had an amazing experience with Pro Cars in purchasing my first car here in Denmark. Jannik was super helpful throughout the process, not pushy at all and very supportive in navigating through the whole process, including getting insurance, loan offer and so on. He also helped answer all my queries and was literally a text away when I needed any clarification. I would highly recommend them if you are looking for a hassle free buying experience.

2024幎10月10日

En god oplevelse!

En god oplevelse!
Vi havde en rigtig god kÞbe oplevelse hos Jannik ved Pro Cars i Juli 2024, hvor vi kÞbte en brugt ID.3.
Bilen blev leveret i god stand og vi fÞlte os godt vejledt i kÞbet.
Generelt blev vi mÞdt af forståelse samt tålmodighed, så at kÞbet fÞltes trygt. Alle spÞrgsmål og undringer er blevet besvaret med et smil.
Professionel og god service, kan godt anbefales.

2024幎6月3日
自発的なレビュヌ

Hvis man Þnsker at blive snydt

Hvis man Þnsker at blive snydt, er Procars det rette sted at kÞbe bil. Efter en tur i AnkenÊvnet for biler, hvor vi fik medhold, ville de forsat ikke betale.
FÞrst da fogedretten satte ind, kunne vi få de penge de skyldte os.
Hvor er det trÊls, at skulle kÊmpe så meget. Vi fÞlte os ellers så godt behandlet, at vi kÞbte endnu en bil gennem Procars..Lige end til vi oplevede der var en fejl på bilen, så vendte venligheden hos Procars, som ikke tog ansvar for, at deres ansatte sÊlger snÞd kunderne.

Det er ikke korrekt, at bilen ikke er handlet gennem Procars. Ellers ville AnkenÊvnet og fogedretten ikke give os medhold.

2024幎8月2日
Pro Cars Cph ロゎ

Pro Cars Cph からの回答

Hvis du giver dig tid til, at kigge alle vores anmeldelser igennem så kan du se, at vi skiller os reelt ud som bilhandler og virksomhed - Vi servicere og hjÊlper vores kunder - kort sagt så går vi meget lÊngere end det vi er forpligtede til - det samme gÊlder i jeres sag og det vender jeg tilbage til.

I anmeldelse glemmer i desvÊrre, at oplyse lÊserne om, at bilen er kÞbt af en anden virksomhed Auto4 (dog samme adresse som Pro Cars, Herning) og I har underskrevet en slutseddel med Auto4 og deres sÊlger - ikke Pro Cars.

Da I oplever problemer med bilen tager i også kontakt til Auto4, som har en anden ejergruppe, og kan forstå de ikke vil tages sit ansvar.

Da I ikke får hjÊlp i Auto4 begynder I, at kontakte Pro Cars og pludselig vil, at vi skal tage denne reparation - en reparation, som korrekt nok hÞrer under reklamationsretten men i det sÊlgende firma.

Under normale omstÊndigheder, ville Pro Cars til til enhver tid, tage sit ansvar men vi har bare aldrig solgt denne bil og ej heller kÞbt den til lager.

Auto4 er ejet af en tidligere ansat i Pro Cars - da I handler og skriver under på Auto4's slutseddel er det med ejeren og ikke en sÊlger ansat af Pro Cars - korrekt I, som du SELV nÊvner, er blevet snydt af en sÊlger dog bare ikke en af vores/Pro Cars.

Tror alle virksomheder ville afvise et krav på en bil eller et produkt de aldrig har solgt - derfor blev retten.

Hvor om alting er, så har Pro Cars valgt, at betale jeres reparation for så, at gÞre krav mod dem, som har snydt jer - nemlig AUTO4 og Mads Laursen - ikke Pro Cars.

Det har Pro Cars valgt for, at fÞlge de principper vi driver virksomhed efter og det, der afspejler vores Trustpilot anmeldelser - Det er nemlig at hjÊlpe, servicere og vÊre der for vores kunder - tage ansvar, også når det faktisk måske ikke er vores ansvar.

Som jeg startede med generelt om vores måde at vÊre på, så har vi faktisk hjulpet jer langt udover vores ansvar og forpligtelser for den bil har I kÞbt af Auto4 så mit Þnske til jer er:

- Vil I ikke ligge et billede op af den slutseddel I har underskrevet med Auto4 for så kan vores lÊsere se det, der er aller vigtigst i denne sag - nemlig at du ikke har handlet med os.

Dygtige, kompetente og profesionelle.

FÞrste gang jeg har haft ro i maven ved et bilkÞb. Jeg har cirka lige så meget tiltro til bilsÊlger som til politikere (absolut ingen) men folkene hos Pro Cars gjorde det sindssygt godt og var top profesionelle. Jeg kÞbte en Citroën C3 spurgte om der var skiftet tandrem på. Det vidste de ikke, men sagde at de selvfÞlgelig nok skulle skifte den hvis jeg Þnskede. God service!

2024幎5月12日
自発的なレビュヌ

Vi har netop kÞbt vores nye bil i Pro

Vi har netop kÞbt vores nye bil i Pro Cars Ballerup efter et kanon forlÞb. For et gÞre en lang historie kort så gjorte vi alt forarbejdet med at booke prÞvetur flere forskellige steder men endte med at vende tilbage til Pro Cars Ballerup. Der fÞlte vi os simpelthen mest trykke og bedst behandlet og selvfÞlgelig det vigtigste bilen. Bilen var i sÊrklasse og med to prÞveture i den endte vi med at kÞbe den og har ikke fortrudt siden!

2024幎4月15日
自発的なレビュヌ

Kanon service, gode priser, super sted at handle

Pro Cars Cph i Ballerup er nok de venligste bilforhandlere, jeg har haft fornÞjelsen af at have at gÞre med. Daniel, samt alle andre der var involveret undervejs gennem kÞbsprocessen, forstod virkelig at gÞre kundeservice til en kunst med masser af hjÊlpsomhed, gode tips/inputs, og tålmodighed ift. spÞrgsmål.

Denne absolut kanon kundeservice er isÊr kommet på tale efter kÞbet af min bil, da jeg opdagede et mindre problem med noget fugt i en baglygte, som man selvfÞlgelig ikke nÞdvendigvis kan opdage i et toldsyn. Der var straks et positivt svar med opfordring til at kontakte vÊrkstedet, for det skal jo selvfÞlgelig ordnes. Jeg ringede så senere hen til vÊrkstedet og forklarede sagen, og blev opfordret til bare at komme forbi når det passer mig bedst. Det gÞr jeg så nÊste uge, og jeg har ingen tvivl om at min oplevelse vil fortsÊtte med at vÊre fantastisk.

Jeg kan absolut anbefale at skaffe dig din bil her - jeg har det herligt med min. Priserne er forfÊrdeligt gode for hvad end for en bil du ender med at investere i, og du vil blive behandlet enormt bedre og få langt mere nyttig information end hos mange (men selvfÞlgelig ikke alle) bilforhandlere andetsteds, som lyver ud af halsen og opkrÊver alt for hÞje priser.

5/5 gutter. Den har I dÊleme fortjent.

2024幎4月10日
自発的なレビュヌ

Har lige kÞbt en El bil hos Pro Cars Cph. Havde en byttebil som de gav en rigtig god pris for. Den nye bil stod klar lige som vi havde aftalt. Tak for god service.
Så helt klart 5 stjerner herfra😀
Vh Lars
e-Golf😀

2024幎4月19日

DÃ¥rligt

DÃ¥rligt: De lever ikke op til det de lover i deres annonce.

2024幎2月16日
Pro Cars Cph ロゎ

Pro Cars Cph からの回答

Hej Jens

Det er altid beklageligt hvis vi har kunder, der ikke er tilfredse.

Det havde vÊret rart, at du måske havde taget dig tid til at beskrive det, som gÞr dig utilfreds.

Vi har valgt at vÊre Êrlige overfor dig omkring det at bytte din bil ind - desvÊrre er din diesel varebil fra 2003 ikke interessant for os hvorfor vi fortalte dig det.

Slutteligt ville jeg have respekteret det ekstra meget, sÃ¥fremt du havde ringet direkte til mig sÃ¥ vi kunne have talt om dette - nu er vi her efter 2 linier pÃ¥ mail 😊Êrgerligt synes jeg.

Med Êrlighed kommer man lÊngst - troede vi 😉

Super Êrlig sÊlger

Vi har kÞbt vores Kia niro af Jannik fra Ballerup .
En sÊlger som holder alt hvad han lover.
Jannik har sendt billeder, info osv til os, da vi bor på Bornholm, og bilen stod klar til os, da vi skulle over og hente den .
Vil anbefale andre bornholmere at kÞbe bil hos procars.

2023幎6月8日

Rigtig god service

Det er fÞrste gang jeg handler hos Pro Cars CPH.
Rigtig fed oplevelse jeg fik både af Jannik og Mads. To rigtig sÞde og flinke fyre. Det er helt klart et sted jeg kommer til at handle fra igen. Og selvfÞlgelig kommer jeg til at anbefale stedet til familie og bekendte.
Jeg fik kÞbt en bil, hvor jeg skulle give min egen bil i bytte. Handlen gik hurtigt. De er til at handle med.

Gutterne er super cool 😎😁

Tusind tak for den gode service jeg fik fra jer drenge. 😁

Jeg giver helt klart 10
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟