Har kÞbt brugt bil hos ProCars i Ballerup.. Helt igennem en perfekt handel. Bilen blev leveret ny serviceret, klargjort sÃ¥ den lignede en ny og da der efterfÞlgende skulle krog pÃ¥ forlÞb det ogsÃ¥ glat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har netop kÞbt ny bil hos Pro cars CPH. Kompetent og helt outstanding vejledning fÞr og under kÞb. Ingen smarte og pÃ¥trÊngende sÊlger typer her, men derimod kompetente og yderst behagelige personer... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service og intro til hybridbiler. Vi er meget glade for vores Kia Niro som vi ellers var ved at opgive pga ca. 9 mdr. ventetid fra fabrikken. Hos Jannick er bilerne nÊsten nye, sÃ¥ toppen af... ãã£ãšèŠã
Har lige kÞbt en super fin Kia Niro gennem Pro Cars Cph. Til dato den bedste, og mest behagelige bilkÞbs oplevelse, vi har haft. Jannik fra firmaet har ydet en outstanding service hele forlÞbet ig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Pro Cars Cph er en salgs- og rådgivningsvirksomhed, som har specialiseret sig i salg, import samt leasing af biler.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har handlet bil hos Jannik
Har handlet bil hos Jannik. Mage til hjÊlpsom, rolig og ikke-sÊlger agtig mand skal mand lede lÊnge efter ð
Overdragelsen gik helt fantastisk og jeg kan kun anbefale, at kÞbe bil hos Jannik. I blirâ ikke snydt ð
Pro cars Albertslund
Vi har kÞbt bil hos pro cars i Albertslund og Daniel var vores sÊlger. Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale alle at kÞbe bil hos pro cars. De yder en stor service, hvor vi har fÞlt os trygge ved at kÞbe bil. Oplevelsen var prÊget af venlighed - engagement - varme og en stor faglig viden, fra vi kom ind af dÞren, til vi trillede ud af dÞren med vores nye bil. Ydermere har vi efterfÞlgende modtaget mail, hvorvidt vi er tilfredse med vores bil og evt har nogle spÞrgsmÃ¥l. Det er SERVICE.ð
Let brugt Kia Niro
Kia Niro, let brugt:
Dejlig bil, god pris og information om brugen af en plug-in-hybrid. Alt i alt: 5 kokkehuer til Pro Cars!
Super service !
Super service !
Vi har for få uger siden kÞbt bil hos Pro Cari Herning .
Ole har ydet en framragende service , hele vejen igennem handlen . Vi kan varmt anbefale Pro Car i Herning .
Vh. Anita og Lars Hansen
Rigtig god oplevelse
Jeg kan kun anbefale at besÞge Ole hos Procars i Herning. Ã
benhjertet og helt nede på jorden. Vi fik svar på alle vores spÞrgsmål og fik opfyldt vores Þnske med en rigtig fin Kia Optima. Hvis man leder efter et rigtig godt sted at handle bil, så skal man helt klart tage et smut forbi Procars i Herning. Vi vil naturligvis anbefale til både venner og familie, hvis de i fremtiden mangler en ny bil.
Mvh
Muhamed
KÞbte fornylig en Optima hos Jannik iâŠ
KÞbte fornylig en Optima hos Jannik i Albertslund. Super behagelig og professionel service.
Pro cars CPH kan varmt anbefales.
Vh Lars Roos
KÞbte i marts måned en 11 mdr
KÞbte i marts måned en 11 mdr. gammel KIA OPTIMA Sportswagon hos Ole Hansen, Pro Cars Herning .....
fik en rigtig god behandling/service -
er glad for bilen, der har alt i udstyr -
så jeg har endnu ikke styr på det hele ;-)
Pro Cars Herning/Ole Hansen kan varmt anbefales -
seriÞs bilforretning.
Vi kÞbte en Kia niro plug in hybrid hosâŠ
Vi kÞbte en Kia niro plug in hybrid hos Pro Cars CPH. Og vi er meget tilfreds. Rigtig god kontakt og professionel service.
Rigtig god service og rådgivning
Vi kÞbte en Kia Optima af Jannik i Albertslund. Rigtig god service både fÞr, under og efter handlen. Vi anbefaler ProCars til alle der skal kÞbe bil.
Virkelig god og professionel rådgivning
Rigtig god, grundig og personlig rådgivning i forbindelse med kÞb af min fÞrste elbil. FÞlte mig i trygge og professionelle hÊnder og kan derfor varmt anbefale Procars, hvor jeg fik rådgivning af Morten Gullander
Kia Optima
Vi kÞbte en Kia Optima ved ProCars i Albertslund. Jannik er meget hjÊlpsom, han svarer på alle sprÞgsmål . Super god service og god pris på bilen . Vi anbefaler gerne ProCars
Super god service og rådgivning
Har kÞbt en Kia Niro Advance Phev hos Pro Cars Albertslund, sÊlgeren Jannik yde en super god service, vil helt klart anbefale at kÞbe El / Hybrid bil hos Pro Cars
Super service og hjÊlpsomt personale
Vi har kÞbt en bil hos Pro Cars Cph. Vi er fuld tilfredse. ImÞdekommende og hjÊlpsomt personale. Hurtigt svar og super service.
If you want a car, use Pro Car Cph.
Fra det Þjeblik man trÊder ind af dÞren i Pro Car Cph fornemmer man kvalitet. En flot udstillingshal med biler som står skinnende og udstråler kvalitet. Vi bliver mÞdt af Jannik som er en af ejerne, et mere behageligt menneske skal man lede lÊnge efter, stille og ikke påtrÊngende i sin rådgivning, ej heller efter prÞveturen, så vi kÞber en bil, også fordi den bil vi skulle af med fik vi en sÊrdeles god pris for.
Noget som der også skal nÊvnes er at priserne på bilerne er inkl. registrering, så ikke noget med at der kommer 3-4.000 oven i den skiltede pris, det syntes vi var dejligt.
Bilerne fremstår super skarpe og udseendesmÊssigt fuldstÊndigt som fabriksnye, men det til trods kommer bilen lige gennem en ekstra klargÞring inden aflevering, virkelig lÊkkert.
Afleveringen af bilen var i sÊrklasse, Jannik sad i bilen og gennemgik alle fratures så vi var rustet til at kÞre ud i fÊdrelandet, men det til trods havde jeg et par spÞrgsmål efter et par dage hvilket blev klaret i telefonen, "kunden er kÞrt, men ikke glemt" det må vÊre deres motto.
Jeg kan KUN anbefale Pro Car
Fantastisk Oplevelse!.
Fantastisk Oplevelse!.
Vi fik en super kundeoplevelse i Pro Cars, af Jannick.
Vi kom hjem med den fedeste udstyrs bombe af en bil, til en fornuftig pris.
Kan kun anbefale deres forretning på Stensmosevej 24C, 2720 Albertslund.
Rigtig god handel og super god service !!
Så fik vi kÞbt vores DrÞmme bil hos Pro cars Herning afdeling. En super flot udstyrs bombe af en Kia Niro phev, Hele kÞbs forlÞbet har bare vÊret så positiv og deres service niveau har bare vÊret helt i top. Kan kun anbefale at handle med Ole i Herning, mere flink og hyggelig sÊlger skal man lede lÊnge efter. Mange tak for en rigtig god handel og super god service mvh Katja og Tony
Kundeservice med stort "K"
De er imÞdekommende, nÊrvÊrende og smilende - selv efter alle mine dumme spÞrgsmål. De ved hvad KUNDESERVICE går ud på! Jeg fÞlte mig trygt igennem hele processen og fik en fantastisk oplevelse - De bedste anbefaler herfra.
Jeg har kÞbt en Niro PHEV af Ole
Jeg har kÞbt en Niro PHEV af Ole, Procars Herning.
Det har vÊret en god oplevelse, hvor jeg fÞler at kunden bliver sat i centrum. Han har gjort alt for at jeg kunne få den Þnskede model, med det udstyr jeg Þnskede. Ved klargÞring blev de små lakskader og ridser repareret og leveringstidspunktet blev overholdt.
Jeg vil give de bedste anbefalinger til Procars, og Ole
Har lige kÞbt en Kia optima af Jannik
Har lige kÞbt en Kia optima af Jannik, super god service og god betjening og god pris på bilen
Hej har kÞbt bil hos procars superâŠ
Hej har kÞbt bil hos procars super dejlige mennesker de passer os min bil med service os kan kun sige gode ting om dem kÞb helt sikkert bil herfra da går man ikke galt i byen mvh thomas
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ