Procarshop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god kundeservice, bestilte vinterdÊk i november mÃ¥ned og leveringstid var derfor selfÞlgelig lidt lÊngere end andre tider pÃ¥ Ã¥ret. Men blev hele tiden opdateret via mail og hjulene blev person... もっず芋る

Bestilte nogle fÊlge og et sÊt sÊnknings fjedre af dem. Der var dsv lang leverings tid pÃ¥ fÊlgene da de skulle special laves. Fik fjedrene idag og fÃ¥r sÃ¥ at vide mine fÊlge allerede er klar nÊste ug... もっず芋る

Fik den bedst tÊnkelige service bÃ¥de fÞr, under og efter kÞb (af udstÞdningstilbehÞr). Der var noget der drillede nogen tid efter montage, og det blev lynhurtigt fikset uden beregning. Vil ikke tÞve... もっず芋る

Har kun godt af sige om PCS og James. Lige fra hjemtagelse af bil til Leasing, kÞb af fÊlge og hjÊlp til videresalg af leasingbil ved endt leasing. Meget kompetent rÃ¥dgivning og service. Alt i alt... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

God service!

Super god service og et super flinkt personale som altid er klar til at hjÊlpe dig!
Jeg kÞbte nyt udstÞdnings system ved dem som jeg også skulle have monteret ved dem. Vi fik aftalt en tid og jeg glÊdede mig som et lille barn.

DesvÊrre blev deres mekaniker syg, så vi fandt en anden dag senere på ugen, desvÊrre var mekanikeren også syg der. Så jeg valgte at hente udstÞdningen og montere den selv.

De mente ikke de havde ydet en god nok service så de ville rigtig gerne sende mig et eller andet fra deres shop på deres bekostning. Så jeg har lige modtaget for 700 kroners bilpleje!

Det er hvad jeg kalder god service! Og eftersom de selvfÞlgelig ikke kan gÞre for deres mekaniker bliver syg, så vil jeg sku sige de fortjener de 5 stjerner.

Tak for denne handel ProCarShop. I kan godt regne med at jeg handler ved jer igen.

2018幎3月12日
自発的なレビュヌ

Hvad et spÞrgsmÃ¥l vedrÞrende noget

Hvad et spÞrgsmÃ¥l vedrÞrende noget flytning af panel i min BMW 320i E46. SÞgte pÃ¥ nettet men nej, jeg fandt intet, jeg ringede og spurgte Poul og der var jeg heldig, han fortalte mig alt hvad jeg skulle gÞre og sendte mig nogle billeder af hvordan det ville komme til at se ud DET ER SUPER SERVICE, KAN KUN ANBEFALE AT KØRE IND OG FÅ DET LAVET VED HAM HVIS DU IKKE KAN LAVE DET SELV.

2017幎11月10日

Super super super service

Fik d. 20/3-2015 skiftet tandrem (TandremssÊt+vandpumpe). Dette blev udfÞrt uden problemer og til og med til en meget konkurrencedygtig pris.
D. 22/9-2017 gik moroten på min Golf 6 2.0 TDI pludselig ud, på motorvejen, på vej til arbejde. Der var knÊkket en bolt på et remstrammerhjul. Mandag får ProCarShop bilen og går i gang med at finde ud af hvad der er Þdelagt i motoren. Mandag d. 9/10-2017 er min bil blevet lavet, og det på den 3 årige garanti PCS yder. Ingen bÞvl eller vrÞvl, bilen blev bare lavet. Det kalder jeg sgu superfin service. Jens, jeg takker igen mange gange for den fine service. PCS kan klart anbefales

2017幎10月11日

Kanon service

Jeg skrev til Procarshop ang. en Catback udstÞdning til min bil. På trods af mange henvendelser de har fået, i forbindelse med åbning af deres webshop, og dermed 20% på nÊsten alt, så oplevede jeg alligevel gode svartider. Jeg kom i kontakt med en fyr ved navn Chris Andersen, og Chris var fra start servicemindet, og var god til at informere om deres forskellige mÊrker og prislejer. Sammen fandt vi hurtigt en lÞsning, som passede med eksisterende forrÞr, kÞbt andetsteds.
Oven i kÞbet kunne Chris også skaffe mig nogle nye pinbolte til forrÞret, så jeg kan ikke andet end at vÊre fuldt tilfreds med den service som jeg er blevet ydet.

Tak til Chris og tak til Procarshop

/Casper D. Hansen

2017幎3月19日

Fantastisk service

Har vÊret hos Pro Car Shop i Odense mange gange. Altid god service og et smil. Har både kÞbt fÊlge og dÊk samt forskelligt tilbehÞr. Idag den 4. Marts kÞbt Viskerblade til en Seat Leon og de var monteret i lÞbet af nul komma fem. Tak for god service.
Uffe M. Odense

2017幎3月4日

Fantastisk behandling!

Jeg har kÞbt et sÊt nye fÊlge hos Pro Car Shop m. tilbehÞr.
Alle aftaler der er indgået er blevet overholdt og deres personale har vÊret super professionelle og serviceminded.
Da ordren var lagt på siden havde jeg et par spÞrgsmål spÞrgsmål, som jeg valgte at spÞrge dem om, over facebook
Da jeg fik svar var klokken mellem 20-22 samme aften og jeg blev helt paf.
TÊnk at de besvare henvendelser så sent på dagen. Hvis ikke det er kundeservice, så ved jeg ikke hvad er.
Udover dette, var vedkommende jeg fik fat på rigtig frisk og spurgte ind til ordren, om jeg havde bolte, centerringe hvilket er utroligt relevant, når man som mig ikke har helt styr på det ;-)

Når alt kommer til alt har jeg intet negativt at sÊtte på deres behandling af mig og min ordre og jeg kan kun anbefale at bruge dem! :-)

2017幎2月27日

DÃ¥rlig service

KÞbte nogle dyre LED pÊrer ved ejeren selv, efter 10 måneder er pÊrerne defekte, umiddelbart grundet rust. Jeg henvender mig i butikken ved ejeren igen, jeg mener bestemt at han må kunne hjÊlpe mig, da de ikke er Êldre, jeg har endda medbragt lygthus så han kan se at det er tÊt, dvs, de ikke har fået vand. DesvÊrre vil han overhovedet ikke hjÊlpe med andet, end at sÊlge nogle nye - virkelig ringe, jeg sÊtter ikke mine ben i den biks mere.

2016幎10月29日

Generelt rigtig fin service

Det skal lige siges at min viden om biler er ganske begrÊnset! Derfor blev jeg rigtig glad over personalet smilede pÊnt til mig, da jeg ikke kunne svare på nogle af deres spÞrgsmål omkring hvilken slags bil jeg har. Jeg har fået skiftet dÊk hos dem, hvilket var utrolig billigt og utroligt hurtigt! Og jeg blev tilbudt dameblade og kaffe imens jeg ventede. Helt igennem professionelt!

Så skulle jeg have skiftet vinduesviskere. De fandt ud af hvilke jeg skulle have, forklarede mig om de forskellige slags og en-to-tre så var de oven i kÞbet ude for at sÊtte de nye på! Virkelig god service!

Sidst, men ikke mindst, så skulle jeg have en ny pÊre til forlygten. Igen forklarede de pÊnt hvad forskellen var på de forskellige slags og for sÞlle 49kr, så ville ekspedienten lige sÊtte de to nye pÊrer i for os. Det gik igen super hurtigt og vi blev tilbudt kaffe i ventetiden. Vi opdagede dog hurtigt efterfÞlgende at de ikke lyste helt symmetrisk og efter en uge var jeg inde i butikken for at spÞrge om det bare var mig det var helt galt på den. Samme ekspedient fra sidst gik straks med ud og kiggede på det. Han sagde han godt kunne se den ene sad skÊvt og rettede den til. Jeg kÞrer glad hjem, blot for at opdage at den pågÊldende lygte nu lyset helt op i loftet i P-kÊlderen. Det er meget vÊrre end fÞr, så jeg kÞrer med det samme tilbage til butikken for at fortÊlle den er helt gal nu. Samme ekspedient går igen med ud og kigger på det, rykker lidt rundt på det og påstår at det altså ikke sidder ordentligt. Det gÞr det under ingen omstÊndigheder... Han begynder at snakke om at vi så skal betale 99kr for at få justeret lygterne. SÊtter spÞrgsmålstegn ved om det virkelig kan passe, for inden han overhovedet skiftede pÊrerne, der var det helt perfekt. Der kommer så to andre ud og kigger på det(den ene en mekaniker) og de kan godt se den er gal. Den oprindelige ekspedient har sat pÊrer i på hovedet finder de så ud af! Mekanikeren bikser lidt med det og så er det perfekt! Det der irriterer mig nu er at ekspedienten ikke undskylder på nogen måde for sin fejl. Han kiggede på pÊrerne TRE gange. TRE gange kÞrte jeg derud med samme problem. Det er ikke okay... Men de får stadig fire stjerner fordi det resterende personale har vÊret så flinke de to fÞrste gange. Og så er de billige!

2016幎2月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。