Het product was zoals beschreven, her en der wat kleine beschadigingen, niet noemenswaardig. Alles werkt top zoals het hoort, netjes volgeladen en verpakt. Werd ook goed op de hoogte gehouden... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Prachtige Horloge kunnen aankopen tegen een zeer mooie prijs, horloge was NIEUW! Er stond geadverteerd dat dit een retourkansje was want dat de doos beschadigd was.. niets van gemerkt doosje was in pe... もっと見る
企業が回答しました
Super in een woord. Bestelling volgende dag binnen. Geweldige Airfryer De Philips Dual Basket met stoomfunctie. zal hier zeker vaker Bestellen scheelt enorm in de prijs en apparaat is nieuw aleen... もっと見る
企業が回答しました
Wij kochten een refurbished Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete. Perfecte service : snel geleverd toestel helemaal in orde zoals beloofd en de Dreame Aqua10 ultra roller levert heel mooi werk. Wij h... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Productpine is dé plek voor retour- en refurbished elektronica. Shoppen met een beter gevoel begint hier. Tweede kans, eerste keus: zorgvuldig gecontroleerd door specialisten en altijd met garantie. Minder verspilling, meer voordeel voor je portemonnee én de planeet.🌱
Fast and free shipping above € 20
Shipping within 1 business day.
連絡先
ネガティブなレビューの 80%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kende het bedrijf niet maar helemaal…
Kende het bedrijf niet maar helemaal top. Prima product prima prijs en snelheid. Ik kom terug

Zeer tevreden
Snel, goed en product is erg netjes.
Product en prijs zijn goed in verhouding!

Productpine からの回答
Super blij met de bestelde Brabantia…
Super blij met de bestelde Brabantia prullenbak! Voor de helft van de prijs een prullenbak met ‘gebruikerssporen’. Toen ik de prullenbak kreeg was enkel de verpakking beschadigd en de vuilniszakken zaten er niet meer bij. Goed dat deze producten een tweede leven krijgen!

Productpine からの回答
Het was heel simpel om te bestellen en…
Het was heel simpel om te bestellen en super snel geleverd helemaal top!!!!

Hele snelle verzending
Hele snelle verzending. Producten zoals omschreven. Zeer tevreden.

Snel geleverd, top kwaliteit
Snel geleverd, top kwaliteit, geen zichtbare beschadigingen aan produkt, dus als nieuw!

Productpine からの回答
Duidelijke site en zegt eerlijk hoe het…
Duidelijke site en zegt eerlijk hoe het product eruit ziet ( fantastisch)
Fijne en duidelijke communicatie en uitstekende afwikkeling en verpakt 😊
Ben zeer tevreden met mijn horloge

Productpine からの回答
Goed verpakt,goede prijs en de levering…
Goed verpakt,goede prijs en de levering was op tijd dus waarom het materiaal geen 2 de leven geven.

Productpine stoomreiniger PRIMA
Bij Productpine een stoomreiniger besteld. Prima prijs - kwaliteit en ook nog goed voor het milieu. Bezorging ging snel en soepel. Aanrader!

Product zoals omschreven
Product zoals omschreven, in goede staat ontvangen. Keurig ingepakt en ziet er als nieuw uit. Werkt perfect, kortom zeer tevreden.

Productpine からの回答
Extact zoals omschreven en snel geleverd
Ik was opzoek naar een kampeerkoelkast en vond alle opties vrij duur. Toen kwam ik Productpine tegen en zij konden een toestel aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Het toestel werkt perfect en was zeer snel geleverd. Ook al was het een groot en zwaar pakket.
Ik ben bijzonder tevreden over Productpine. Ze hebben er een terugkerende klant bij!

Quick service !
Very reliable shopping experience
Received the product quickly but did not serviced my needs. The return has been handled very quickly as well, as promised.
Very nice and reliable shopping experience.
Prachtbedrijf met super visie!
Goede, heldere informatie en snelle communicatie!
Fijn dat je producten kunt kopen tegen scherpe prijzen die niet nieuw, maar ook niet gebruikt zijn! Circulair zonder kringloop,ik vind t een super initiatief.

Productpine からの回答
Dit is misschien wel een van de…
Dit is misschien wel een van de slechtste en meest onduidelijke bedrijven waar ik ooit iets heb besteld. Ik bestelde een laptop met een levertijd van één dag, maar uiteindelijk duurde het bijna een week — terwijl ik hem nodig had voor een tentamen. Goed, dat kan nog gebeuren.
Vervolgens kreeg ik de laptop binnen en die valt elke vijf minuten uit. Ik heb hier €970 voor betaald en hij zou zogenaamd maar 30 dagen gebruikt zijn en daarna retour gestuurd. Inmiddels snap ik wel waarom.
De klantenservice is ook waardeloos: ik word meerdere keren genegeerd, ze spreken me aan met een verkeerde naam en reageren half of helemaal niet. Als ik zelf reageer, hoor ik vervolgens weer dagen niets terug.
Mijn advies: koop hier niet. Misschien heb je geluk, maar het is verstandiger om gewoon een nieuwe laptop te kopen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。