Prachtige Horloge kunnen aankopen tegen een zeer mooie prijs, horloge was NIEUW! Er stond geadverteerd dat dit een retourkansje was want dat de doos beschadigd was.. niets van gemerkt doosje was in pe... もっと見る
企業が回答しました
Het product was zoals beschreven, her en der wat kleine beschadigingen, niet noemenswaardig. Alles werkt top zoals het hoort, netjes volgeladen en verpakt. Werd ook goed op de hoogte gehouden... もっと見る
Super in een woord. Bestelling volgende dag binnen. Geweldige Airfryer De Philips Dual Basket met stoomfunctie. zal hier zeker vaker Bestellen scheelt enorm in de prijs en apparaat is nieuw aleen... もっと見る
企業が回答しました
Wij kochten een refurbished Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete. Perfecte service : snel geleverd toestel helemaal in orde zoals beloofd en de Dreame Aqua10 ultra roller levert heel mooi werk. Wij h... もっと見る
企業が回答しました
Productpine is dé plek voor retour- en refurbished elektronica. Shoppen met een beter gevoel begint hier. Tweede kans, eerste keus: zorgvuldig gecontroleerd door specialisten en altijd met garantie. Minder verspilling, meer voordeel voor je portemonnee én de planeet.🌱
Shipping within 1 business day.
Muntplein 10 B, 1012 WR, Amsterdam, オランダ
ネガティブなレビューの 80%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tweede kansje Philips stofzuiger gekocht in 'goede' staat. Was niets verkeerd aan. Geen krasjes of iets kunnen zien, dus goede koop met flinke korting. Blij met de aankoop, snelle levering.

Productpine からの回答
Ik waardeer de transparantie over de staat van de producten enorm; je weet precies wat je koopt. De prijzen voor 'tweede kans' artikelen zijn zeer realistisch. Ook het feit dat ze achteraf om feedback vragen is een groot pluspunt. Betrouwbaar en professioneel!

Productpine からの回答
Het product (dect-telefoon) was substantieel goedkoper dan een nieuw-uit-doosversie. Op de conditie was niets aan te merken. Bestellen ging makkelijk. Levering was een dag later dan aangekondigd, maar nog steeds zeer acceptabel. Communicatie over levering was ook naar behoren. Kortom: prima levering tegen prettige prijs.

Productpine からの回答
Ik heb een bmx gekocht waarbij er op de website duidelijke foto's stonden van de schade aan de fiets. (Retour product). Bij de omschrijving stond ook heel duidelijk wat er met het product gebeurd was en wat je kon verwachten waardoor er geen teleurstelling kon ontstaan.
De fiets kreeg ik zoals afgesproken de volgende dag in huis zoals omschreven op de website.
Het scheelde mij geld voor een prima product en mijn zoon is helemaal blij met zijn nieuwe fiets.
Met de ervaring die ik heb met deze aankoop(was een gokje want ik kon deze website nog niet) zal ik zeker in de toekomst weer gebruik maken van de site.

Productpine からの回答
Achat reçu en 2 jours seulement livraison rapide et produit comme neuf à petit prix,très satisfaite je recommande vivement

Bose S1 pro+
Yes alles is heel vlot verlopen, de speaker werkt perfect naar toebehoren en het product was in perfecte staat. Er was nog niks afgenomen dus ik beschouw dit ook als nieuw product. Duurzame keuzes maken is belangrijk!

Productpine からの回答
Ik ben enorm tevreden met het product en de snelle levering. Op de site stond dat er een klein krasje op het scherm zat. Deze is eigenlijk helemaal niet zichtbaar en het product ziet er uit als nieuw. Helemaal blij mee!

Productpine からの回答
Heel duidelijke en eerlijke beschrijving van wat er aan het product scheelde. Voor ons was dit een prima mogelijkheid om het product voor een goede prijs te krijgen. Blij mee

Productpine からの回答
De printer was in goede staat. Installatie handleiding zat er netjes bij, alles goed verpakt en werkt zoals het hoort.
Kwaliteit stond op "goed", maar was echt heel goed!
Bestelling was er ook snel. Dus zeker tevreden.

Productpine からの回答
Ik heb hier een tv besteld. Levering was iets vertraagd maar ik ben goed op de hoogte gehouden. Product verkeerd in uitstekende staat en doet het goed.
Ik ben er blij mee. Goede begeleiding vanuit het bedrijf over het gehele bestel en leverproces.

Productpine からの回答
Mooie snowboardhelm besteld. Snel geleverd en heel blij mee!

Productpine からの回答
Ik heb dit product gekocht met een piepklein deukje, maar daardoor wel voor een scherpe prijs. Het deukje is nauwelijks zichtbaar en doet niets af aan de kwaliteit, dus voor mij was dit een perfecte deal.
Ik vind het bovendien een fijn idee om op deze manier duurzamer bezig te zijn én tegelijk geld te besparen.
Via Productpine ging alles vlot: duidelijke communicatie en snelle service.
De prullenbak staat inmiddels mooi te shinen in mijn kamer, helemaal tevreden!

Productpine からの回答
Product niet van nieuw te onderscheiden, er zat alleen een klein deukje in de doos

Productpine からの回答
Ik kocht een Garmin edge 850 voor een erg goede prijs. 2 dagen later kreeg ik het apparaat binnen en was ik blij verrast over de staat van het model helemaal nieuw geen gebruikers sporen en alle accessoires compleet.
Precies zoals vermeld in de advertentie. Mocht ik nog eens zoiets willen kopen kijk ik zeker weer op productpine voor een goede deal.

Productpine からの回答
Gewoon nieuw en toch goedkoper en hey ik ben gek als ik dat niet zou nemen en 40 euro kan besparen

Productpine からの回答
Prima prijs en snelle levering. Duidelijk en tevreden met het product, voldoet aan verwachtingen!

Productpine からの回答
Heb er een horloge besteld,
Was hagelnieuwe met alleen een lichtbeschadigde omdoos.
En snel bezorgt.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。