Productpine レビュー 3,159

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prachtige Horloge kunnen aankopen tegen een zeer mooie prijs, horloge was NIEUW! Er stond geadverteerd dat dit een retourkansje was want dat de doos beschadigd was.. niets van gemerkt doosje was in pe... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het product was zoals beschreven, her en der wat kleine beschadigingen, niet noemenswaardig. Alles werkt top zoals het hoort, netjes volgeladen en verpakt. Werd ook goed op de hoogte gehouden... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super in een woord. Bestelling volgende dag binnen. Geweldige Airfryer De Philips Dual Basket met stoomfunctie. zal hier zeker vaker Bestellen scheelt enorm in de prijs en apparaat is nieuw aleen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij kochten een refurbished Dreame Aqua10 Ultra Roller Complete. Perfecte service : snel geleverd toestel helemaal in orde zoals beloofd en de Dreame Aqua10 ultra roller levert heel mooi werk. Wij h... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店
  2. 家具の付属品
  3. 家具店

当該企業による記述

Productpine is dé plek voor retour- en refurbished elektronica. Shoppen met een beter gevoel begint hier. Tweede kans, eerste keus: zorgvuldig gecontroleerd door specialisten en altijd met garantie. Minder verspilling, meer voordeel voor je portemonnee én de planeet.🌱

Fast and free shipping above € 20

Shipping within 1 business day.

Service with a personal touch.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Voorkom verspilling, why buy new ?

Info en communicatie is helder. Prijsstelling aantrekkelijk. Bijdrage aan voorkoming van verspilling, why buy new ? Goede en snelle levering via UPS. Keep up the good work !!

2026年4月13日

Beste Ron,

Bedankt voor je mooie review!

Wat geweldig om te lezen dat je onze heldere communicatie, aantrekkelijke prijzen en snelle levering via UPS zo waardeert. Extra fijn dat ook het duurzame aspect je aanspreekt. Precies dat idee van verspilling voorkomen en een goed product een tweede kans geven vinden wij heel belangrijk.

Dank je ook voor je enthousiaste woorden. Dat waarderen we enorm!

Product is goed ontvangen

Product is goed ontvangen, werkt zoals behoren!
Mooie korting meegenomen.

Beste Dennis,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je product goed is ontvangen, naar behoren werkt en dat je ook nog een mooie korting hebt kunnen meepakken. Dat is natuurlijk extra mooi meegenomen.

Super

Super, snel geleverd en fijn om nieuwe spullen nog een 2de kans te geven

2026年4月13日

Beste Amiek,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat je het ook waardeert om nieuwe spullen op deze manier een tweede kans te geven. Dat vinden wij extra mooi om te lezen.

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden met tweede leven aankoop

Ik heb een desktopcomputer met een tweede leven gekocht via Productpine.com. Dit was een model dat bij aankomst defect was, maar door de fabrikant is gerepareerd en daarna voor een zeer goede prijs werd aangeboden.

De website is gebruiksvriendelijk, de levering was snel en de communicatie duidelijk. Zeker een aanrader!

2026年3月2日

Beste Alex,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je tweede leven aankoop. Mooi dat je via Productpine een desktopcomputer voor een zeer goede prijs hebt kunnen aanschaffen en dat je daarbij ook onze gebruiksvriendelijke website, snelle levering en duidelijke communicatie waardeert.

Extra leuk dat je ons zeker zou aanraden. Dat betekent veel voor ons!

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden met mijn eerste kennismaking met Productpine

Ik heb bij Productpine een WOLF-Garten iW-F - Distelsteker - Aluminium steel 107 cm besteld en zoals omschreven gloednieuw, ongebruikt, zeer goed verpakt en snel geleverd gekregen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het was even opkijken, dat Retourkoop.nl de bestelling bezorgde. Ben zeer tevreden met de eerste kennismaking.

2026年2月9日

Beste Suzanna,

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je eerste kennismaking met Productpine zo goed is bevallen. Fijn dat de WOLF-Garten distelsteker precies was zoals omschreven, gloednieuw en ongebruikt, en daarnaast ook nog goed verpakt en snel geleverd werd voor een aantrekkelijke prijs.

Goed dat je het ook even noemt over de levering via Retourkoop.nl. Begrijpelijk dat dat even verrassend was, maar des te fijner dat alles verder naar tevredenheid is verlopen.

5つ星のうち4の評価

Ik ben tevreden met de DAB Radio

Ik ben tevreden met de DAB Radio. Het toestel was licht beschadigd wat Productpine niet verteld had. De app werkt perfect om de radio te bedienen. De afstandbediening doet de radio soms vastlopen en dat vind ik een minpuntje. Jammer.

2026年4月10日
5つ星のうち1の評価

Bestelling geplaatst op 23/03 zou dag…

Bestelling geplaatst op 23/03 zou dag nadien geleverd worden nu ondertussen verschillende keren contact opgenomen op 06/04! Heb ik eindelijk antwoord gekregen dat er continue lever fouten waren. Mijn adres zou zogenaamd niet kloppen en dergelijke. Totaal ook niet behulpzaam om te weten waar mijn pakket was. Uiteindelijk geannuleerd wat wel spijtig was want had zoveel supers hiervan gehoord

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending, zoals beloofd, nieuw product
Mooie prijs korting door een beschadigde doos.

2026年4月1日

Beste Petra,

Bedankt voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat de verzending zo snel was als beloofd en dat je een nieuw product hebt ontvangen. Mooi dat je daarnaast hebt kunnen profiteren van een mooie korting door alleen een beschadigde doos.

Dat maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk. We wensen je veel plezier met je aankoop!

5つ星のうち5の評価

Fantastische zaak gedaan .Prima…

Fantastische zaak gedaan .Prima levering Prima materiaal.Bedankt

2026年4月7日

Beste Jaak,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over zowel de levering als het materiaal. Geweldig dat je spreekt van een fantastische zaak, dat waarderen wij enorm.

Superprijzen en snelle levering

Apple TV voor een superprijs op de site gekocht. Winkelretour die schade zou hebben, maar hij was splinternieuw! Erg snelle verzending ook, dus een superfijne ervaring!

2026年3月23日

Beste Ian,

Bedankt voor je leuke review!

Wat geweldig om te horen dat je de Apple TV voor een superprijs hebt kunnen kopen en dat het product uiteindelijk zelfs splinternieuw aanvoelde. Mooi dat de snelle verzending daar nog een extra fijne ervaring van heeft gemaakt.

Daar worden wij natuurlijk erg blij van. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Eerlijk prijs goed kwaliteit

Eerlijk prijs goed kwaliteit

2026年4月7日

Beste Khalid,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de kwaliteit. We vinden het belangrijk om goede producten aan te bieden voor een eerlijke prijs, dus mooi dat dit zo is ervaren.

zeer snelle levering

zeer snelle levering, mooie prijs

Beste Joop,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de zeer snelle levering en de mooie prijs. Dat is precies wat we onze klanten graag willen bieden.

5つ星のうち2の評価

Matige ervaring

Matige ervaring. De was-droogcombinatie werd defect geleverd (lawaai en lekke deur). De communicatie en kwaliteitscontrole vanuit het platform vallen tegen, aangezien ik nu zelf alles met AEG moet oplossen voor een toestel dat pas enkele dagen oud

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit voor een zacht prijsje

Mooie koptelefoon voor een mooi prijsje kunnen kopen. De staat van het product was duidelijk beschreven en kwam exact overeen met wat ik heb ontvangen.

Beste,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je een mooie koptelefoon voor een zacht prijsje hebt kunnen kopen. Goed om te weten dat de staat van het product duidelijk was beschreven en exact overeenkwam met wat je hebt ontvangen. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

Heel mooi en lekker dekbed,heerlijk.

Heel mooi en lekker dekbed,heerlijk.
Goed verpakt en snel verzonden.
Ben zeer tevreden,bedankt

2026年4月2日

Beste,

Bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met het dekbed. Fijn dat het goed verpakt was, snel is verzonden en helemaal naar wens is. Daar zijn we erg blij mee!

We wensen je veel comfort en plezier met je aankoop.

Trust Platform!!

I was unsure about the size, so I bought it via a platform Productpine where I could return. Fortunately, the size was perfect. The jacket I bought was described as "excellent”, but it did not state that it was "new." Jacket was quite new! packaged in the supplier's original packaging, with the tags still attached. The item was shipped the day after my order and I received it very quickly. On the other hand, You receive a quick and reliable response to your questions. For my case, after my purchase, it turned out the price had increased. I inquired about the price system. I received an reasonable answer quickly. Since this was the first time I used this platform. So I checked the reviews on TrustPilot before my purchase. Because there are so many fraudulent platforms, I always check the reviews here. I plan to use this Product pine again next time.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。