Advarsel om uansvarlig affaldshÃ¥ndtering fra virksomhed Jeg Þnsker at gÞre opmÊrksom pÃ¥ en virksomhed, der udviser stÊrkt kritisabel adfÊrd i forhold til miljÞ og affaldshÃ¥ndtering. Firmaet h... ãã£ãšèŠã
super service og det gÊlder os årene efter taget er fÊrdigt. mv bofÊllesskab Êbleblomsten Erik
Vi kan varmt anbefale Prof-tagservice. Efter utÊthed ved en ventil kontaktede vi Prof-tagservice. Samme dag kom en mand ud og ordnede utÊtheden ved ventilen. Han anbefalede udskiftning af nyt tagpa... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alt i tagpap, Garager. Carporte.flat tag. Kolonihave hus.
Fabriksparken 3, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- prof-tagservice.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
super service og det gÊlder os Ã¥reneâŠ
Advarsel om uansvarligâŠ
Advarsel om uansvarlig affaldshåndtering fra virksomhed
Jeg Þnsker at gÞre opmÊrksom pÃ¥ en virksomhed, der udviser stÊrkt kritisabel adfÊrd i forhold til miljÞ og affaldshÃ¥ndtering. Firmaet har gange bortskaffet byggeaffald ulovligt ved at dumpe det pÃ¥ andres grunde. Senest har deres kÞretÞjer, ved arbejdsdagens afslutning, smidt affald fra et andet projekt pÃ¥ min grund â en grund, der er klargjort til et kommende byggeri.
En nabo har dokumenteret hÊndelsen med billeder, herunder bilens nummerplade.
Jeg har forsÞgt at kontakte virksomheden for en forklaring, men de har afbrudt opkaldet og slukket telefonen kort efter. HÊndelsen er nu anmeldt til politiet.
Jeg kan kun fraråde at indgå samarbejde med en virksomhed, der udviser så grov miljÞskadelig adfÊrd og manglende ansvarlighed.
Professionelt firma
Firmaet svarede lynhurtigt på min henvendelse, og 1-2 dage senere kom Henrik for at kigge på opgaven.
Fik renset mine tagrender kun et par dage efter fÞrste kontakt.
Professional udfÞrsel og vigtig: Til en meget fair pris.
Hold jer vÊk
Mit nye tagpaptag blev fÊrdigt for et par måneder siden. Resultatet blev tilsyneladende godt, takket vÊre Henriks to dygtige og behagelige medarbejdere. De er både rare og nemme at tale med. Tak til dem.
Jeg må dog desvÊrre sige, at det fornuftige resultat absolut ikke er Henriks skyld. Jeg har helt Êrligt aldrig prÞvet noget lignende!
Henrik er fuldstÊndig kollerisk og råber og skriger af både sine to medarbejdere og af mig. Faktisk fik Henrik et så slemt hysterisk anfald, at hans medarbejdere gik og undskyldte overfor mig for Henriks opfÞrsel.
Henrik brokkede sig over sine medarbejderes tempo (selvom det faktisk var ham der havde glemt både det ene og det andet med forsinkelser til fÞlge) og til mig over at skulle levere det som vi havde aftalt.
Det er min klare oplevelse, at Henrik er langt mere interesseret i betalingen end i at levere et godt stykke arbejde.
Hold jer fra ham!
------------
Og her er mit svar til Henriks svar:
Sikke noget vrÞvl! Det passer overhovedet ikke.
Jeg påpegede, at din opfÞrsel var fuldstÊndig uprofessionel, og det tager du tydeligvis ikke til efterretning.
Det sammen med dit svar bekrÊfter netop det! Herregud!

Prof Tagservice leverer en fremragendeâŠ
Prof Tagservice leverer en fremragende service fra start til slut. Henrik tog initiativ til opsÞgende salg, da han bemÊrkede, at jeg var i gang med mit garagetag, og tilbÞd kompetent vejledning omkring de muligheder, jeg havde. Efter en god og grundig gennemgang, indgik vi en aftale om, at hans firma skulle udfÞre opgaven.
Han sendte to medarbejdere ud til at brÊnde pap pÃ¥ taget, og resultatet ser virkelig godt ud. Jeg er yderst tilfreds med hele forlÞbet â bÃ¥de med hastigheden, prisen og den hÞje kvalitet af arbejdet. Uden tÞven giver jeg 5/5 mulige og vil bestemt anbefale dem til andre, der stÃ¥r med en tagopgave.
Hurtig service efter kontakt
Fået renoveret tagpap tag. Flot udfÞrt arbejde og oprydning efter opgave. Bedste anbefaling herfra af Henrik og firma.
Stor ros âïžâïžâïžâïžâïž
Prof. Tagservice ved Henrik og hans dygtige ansatte, har skiftet vores utÊtte gamle tag i kolonihaven i Kastrup, med et nyt, tÊt og fint tag. De lavede ogsÃ¥ en udhÊng pÃ¥ siden af huset, hvor de konstruerede en forstÊrkning. De var dygtige, hurtige, profesionelle og virkelige skÞnne ð
Masser af ros og jeg vil anbefale dem til hver en tid ð
Nyt tagpap på 15m2 udbygning
Fik lagt nyt tagpap på en 15m2 udbygning hvor der samtidig blev rettet lidt op på taget så vandet bedre lÞber hen mod aflÞbet. Taget blev ordnet efter en god uges tid efter fÞrste henvendelse. Prisen for det hele var yderst fair. Venlig betjening.

Prof. Tagservice ããã®åç
Havde en utÊthed ved skorstenen
Havde en utÊthed ved skorstenen.
Ringede og han kom ud samme dag og ordnede det.
Fantastisk service.

Prof. Tagservice ããã®åç
Vi kan varmt anbefale Prof-tagservice.
Vi kan varmt anbefale Prof-tagservice.
Efter utÊthed ved en ventil kontaktede vi Prof-tagservice. Samme dag kom en mand ud og ordnede utÊtheden ved ventilen. Han anbefalede udskiftning af nyt tagpap samt Þverste sternbrÊdt på taget. Vi fik et tilbud fra Henrik og fik udfÞrt arbejdet til vores fulde service. Virkelig flot udfÞrt arbejde. Rigtig fin service med hjÊlpsomme medarbejder.
Bjarne
Vores tag er blevet ordnetâŠ
Vores tag er blevet ordnet gennemgribende og det ser ud til at kunne holde de nÊste mange år. Jeg er glad for deres hårde arbejde og tilfreds med resultatet. Vh Kenneth
Tagrenovering
Fik rettet mit flade tag befriet for gaslommer til min fulde tilfredshed
Jesper

Prof. Tagservice ããã®åç
Super prof og gode lÞsninger pÃ¥ voresâŠ
Super prof og gode lÞsninger på vores utÊtte garagetag !! Holdt alle aftaler og afsluttede fÞrst arbejdet når det var helt perfekt.
Vh Thomas
Tak en god service
Tak en god service. Jeg vil helt klart anbefale jer
Super service
Super oplevelse. Havde problemer med en utÊthed på carport/bryggers taget lavet af nogle andre. Henrik og hans team kunne allerede besigtige taget dagen efter der blev ringet.
Grundig vejledning og hurtig lokalisering af fejlene på taget, som blev fixet.
Mange tak for det gode arbejde og service. :)
De varmeste anbefalinger!
Der findes vel nÊppe noget vÊrre, end vand der drypper ind i sovevÊrelset om natten? Det var ihverfald hvad der skete hos os og efter en sÞvnlÞs og bekymret nat, kontaktede vi Prof. Tagservice.
Med super kort aftrÊk fik Henrik koordineret tingene, og nÊste morgen stod hans folk og bankede på dÞren, som sendt fra himlen.
Gutterne knoklede på og garanterede, at de nok skulle få lukket alle de lÊk der måtte vÊre. 1 time senere var der ryddet op, tagpappen lagt snorlige og fejlene fra den forrige håndvÊrker rettet. Nu sidder man så her med et smil på lÊben og nyder en kop mokka - uden drypperi fra loftet! Sådan skal det vÊre!!
Tak for hjÊlpen, Henrik.
Super oplevelse at benytte Prof
Super oplevelse at benytte Prof. Tagservice.
Fleksible, venlige, og servicemindede. Kan absolut anbefales

Super glad for hurtig udrykning
Super glad for hurtig udrykning
De fandt utÊtheden med det samme
Holdt aftale og god service
Fint arbejde med garagetag og megetâŠ
Fint arbejde med garagetag og meget venlige folk