䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Vi kÞbte en lejlighed der ikke har

Vi kÞbte en lejlighed der ikke har vÊret indrettet de sidste 30 år, Franklin har lavet den som ny!

Spartel og maling i hvert rum, alle dÞre, vinduer og paneler er blevet malet perfekt med materialer af hÞjeste kvalitet.

Han er også et meget rart menneske, giver gode råd og arbejder meget hårdt.

Anbefaler bestemt Profex Group til alle, der har brug for arbejde af god kvalitet!

2024幎11月20日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Vi har brugt Profexgroup til alt maler arbejde samt diverse ekstra opgaver

Vi har brugt Profexgroup til istandsÊttelse af vores nye lejlighed pÃ¥ 180 m2 pÃ¥ Østerbro. (Fra skrot til slot) Profexgroup har stÃ¥et for Spartling, flit, maling af alt, loft vÊgge og trÊ. Ydermere har de ogsÃ¥ hjulpet der hvor vi lige havde brug for en hÃ¥ndvÊrker til mindre projekter, sÃ¥som pudsning af vÊg, samt nedrivning af vÊg og bortkÞrsel af affald.
Franklin og hans team har stået for opgaven, han er super sÞd og laver et flot stykke arbejde.
Og var klart de billigste af de mange vi havde til at give tilbud på vores projekt.

Eneste lille minus var; vores tidsplan holdt ikke helt, men til deres undskyldning skal det siges, det var et stort projekt med mange ekstra opgaver undervejs.

Men kan varmt anbefale Franklin og hans team

Mvh.

Morten Ehlers

2023幎7月8日

Detaljeorienteret

Vi havde Franklin fra Profex group ude og fuldspartle, opsÊtte filt og male et vÊrelse. Vi er rigtig tilfredse med detaljegraden, som fÞrte til et rigtig godt resultat.
Det var derudover rigtig nemt at kommunikere med Franklin i forhold til planlÊgning af tid og materialer.

2023幎1月20日

Fantastisk resultat og stor

Fantastisk resultat og stor professionalisme.

Jeg overtog en lejlighed, hvor der vÊret rÞget i mange år. VÊgge, paneler, dÞre og vindueskarme var gul-brune af nikotin, og der var utallige huller. Efter Profexgroup havde arbejdet i lejligheden med kemisk rens, forsegling, maling samt fyldning af huller, ser lejligheden helt ny ud, og der er ingen spor af nikotin eller ujÊvnheder i vÊggene.
Jeg er ovenud tilfreds, og vil til enhver tid anbefale Profexgroup.

2022幎12月21日

Great/Amazing job

Great job, good communication during the process of the job and he explains everything when we needed his explanation on his job.
I will recommend him for your painting and all related job👍👍👍👍👍👍

2022幎8月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス