Onlangs hebben wij bij Profijt Meubel zowel onze eetkamerstoelen als onze bank aangeschaft en we zijn hier erg tevreden over. Wat voor ons vooral het verschil maakte, was de uitstekende service.... もっと見る
企業が回答しました
Eetkamer stoelen en bank gekocht na 2 jaar 1 stoel geheel doorgezakt en de bank de rugleuning zowel links als rechts afgebroken. Terug naar de winkel in Utrecht daar fantastische geholpen. Het proble... もっと見る
企業が回答しました
Na een slechte ervaring met koop van een tafel en een eventuele verandering van tafel. Slechte recensie geschreven vandaag gebeld door een uiterst vriendelijke dame die het erg vervelend vond en probe... もっと見る
企業が回答しました
Recentelijk een bezoek gebracht aan Profijt Meubel Utrecht, een nette opgeruimde winkel. Na lang zoeken in diverse meubelwinkels vonden wij daar een bankstel dat aan onze behoeften voldeed. Wij zijn b... もっと見る
企業が回答しました
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Kaap de Goede Hooplaan 20, 3526 AR, Utrecht, Utrecht, オランダ
ネガティブなレビューの 55%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We konden rustig rondkijken en er werd niet opgedrongen. Goed advies gekregen

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Fatma heeft ons beide keren geholpen en dat deed ze op een hele prettige manier: vriendelijk, eerlijk en met oog voor onze wensen. Ze dacht goed met ons mee zonder opdringerig te zijn, wat het hele aankoopproces erg fijn maakte.
Dankzij haar advies hebben we keuzes gemaakt waar we nog elke dag blij mee zijn. Voor ons is dit zeker een winkel waar we in de toekomst vaker terugkomen.

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Het personeel in Utrecht is ontzettend vriendelijk, kundig en geduldig. Vooral Milan, Fatma en Caroline willen wij bedanken voor hun tijd! Dankzij hen konden wij in alle rust de juiste beslissing nemen. Zo liepen wij met een tevreden gevoel over onze aankoop weer naar buiten.

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Ik bestelde op 28 december een bank via de webshop van Profijt. In de winkel werd verteld en op de website stond tevens vermeld dat de levertijd maximaal tien werkdagen (twee weken) zou zijn. Dat was voor mij een belangrijke reden om juist dit webshopmodel bij Profijt te bestellen.
Helaas liep dat anders. Na twee weken had ik nog niets gehoord en moest ik zelf meerdere keren contact opnemen om te informeren naar de status. Pas bij het tweede contactmoment bleek dat de bank helemaal niet op voorraad was — in tegenstelling tot de informatie die eerder was verstrekt. De levertijd bleek inmiddels te zijn opgelopen naar zeker vijf weken en is uiteindelijk 6 weken geworden. Ook over de voortgang werd ik vervolgens niet actief geïnformeerd; voor updates moest ik zelf telefonisch contact opnemen.
Positief punt: de externe bezorgdienst was uitstekend. Maar het proces vooraf, met de enorme vertraging en het gebrek aan informatievoorziening, was helaas beneden verwachting.

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Mijn klacht over onze nieuwe bank is zeer goed opgelost door de stoffeerder.
Deze meneer Monster heeft het keurig opgelost en ik ben er erg blij mee. Top!

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Meneer was vlot en zorgvuldig, maakte een praatje en zorgde voor uitleg van zijn werk. Hij was gepassioneerd.
Ging verder dan nodig was en plaatste zelfs een extra pootje voor stevigheid!
Ook het hebben van een hond was geen probleem voor hem.

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Alle mogelijkheden worden rustig met je doorgesproken en er wordt echt aandacht gegeven. Super service!

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Leuk assortiment aan meubels en accessoires voor een betaalbare prijs. Caroline en ook de andere dames waren heel behulpzaam bij mijn uiteindelijke keuze omdat ik er niet meer uitkwam. Zeer vriendelijk en meedenkend! Nu een nieuwe kast en bank gekocht. Erg blij mee!

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Ik wil graag mijn dank uitbrengen.
Voor de leuke verkoopster, haar hulp en advies in de winkel in Utrecht.
Sneller dan verwacht werd er geleverd wat me noodzaakte om de geplande verfbeurten naar voren te schuiven.
Maar dat kwam goed.
Keurige communicatie door de vervoerder en echt op de minuut gearriveerd.
Zelfs een telefoontje vooraf.
Netjes en goed verpakt afgeleverd.
Digitaal - betaald, kopie bon, foto's afleveren.
Factuur en vandaag de eindfactuur.
Keurig en als klant zeer tevreden, daarvoor dank.
Ik zeg tot ziens voor de volgende aankoop.

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Verkoper was heel vriendelijk en zeker niet dwingend. Gaf een goed advies en ook de gelegenheid om eventjes na te denken over mogelijke aankoop.
Echt een verademing na opdringerige verkopers bij andere winkels. Profijt Utrecht … erg fijn geholpen! echt een aanrader.

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Goede en vakkundige info gekregen van Marco een prettige en zeer vriendelijke man ik kan het een.ieder aanbevelen om hier een meubel stuk te kopen
Nogmaals dank
Grt theo en lida

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Wij zijn echt fantastisch geholpen door Caroline. Denkt goed mee, is erg behulpzaam en heel erg vriendelijk! Geslaagd lopen wij de deur uit!

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
We zijn heel goed geholpen door caroline
Toen wij het spoor kwijt waren bij het kopen van tafel stoelen bracht caroline helderheid en slaagden daar voor
Ook toen wij belden voor een nieuwe aanpassing qua armleuning was dat geen probleem
Door Anna Maria zijn we goed geholpen bij de aanschaf van een eettafel
Maar toen mijn man twee dagen later terug kwam om een wijziging aan de tafel
Te willen zijn we door caroline weer op het goede spoor gekomen
Dank je wel hiervoor caroline

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
We zijn goed geholpen en voorzien van diverse adviezen door Merie. Kijken er naar uit onze eetkamerstoelen te ontvangen!

Profijt Meubel - Utrecht からの回答
Verkoper Thomas (meubelboulevard Utrecht) luistert naar je wensen, denkt goed met je mee, stelt nieuwe dingen voor en heeft duidelijk kennis. Zijn gedrevenheid, klantvriendelijkheid en geduld maakt de ervaring zeer prettig.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。