God oplevelse, især med hjemmeside!
God oplevelse! Profil Danmark har lavet min hjemmeside og vi har god organisk trafik! Rigtig tilfreds også med SEO!
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg var lidt skeptisk efter jeg havde læst nogle af anmeldelserne dog vil jeg sige jeg er positiv overrasket. Jeg har samarbejdet med dem i en uge og kan allerede mærke en forskel i min Tennisklub. Efter korrekte informationer blev sat ind samt min profil blev mere synlig på google har der været flere bookinger per telefon. De har også allerede sendt mig et overblik over hvor mange der har kontaktet os via vores google profil. Det virker som en rigtig god investering for min tennisklub.

Hej
Jeg er lige blevet ringet op af en Christian Jensen fra Profil Danmark. Han tilbød 1 1/2 års vedligehold af min profil på diverse platforme. Han var så flink at tilbyde mig det 1/2 år gratis, altså forudsat at jeg tegnede et 1 1/2 års abonnement. Og hvis jeg ikke tog imod deres tilbud, ville min synlighed på Google og andre steder helt forsvinde. Jeg takkede pænt nej, det skal du også gøre!

Profildanmark からの回答
Prøver at sælge noget vedligeholdelse til 3000. Af noget der ikke er en opgave. Fup

Profildanmark からの回答
Snabb och bra hjälp för att få min verksamhet att nå nya kunder genom digitala kanaler och att förbättra vår digitala närvaro

Profildanmark からの回答
Tak for at hjælpe os med at få adgang til Google profil, det har virkelig været til stor hjælp!
Tak til Mike han er en guttermand

Profildanmark からの回答
Tak for at foretage rettelserne vi havde brug for

Profildanmark からの回答
Advarsel! Denne virksomhed lover meget, men leverer ingenting. Vi oplevede ingen forbedring, ingen kontakt og ingen respekt for det, der blev aftalt. Det virker fuldstændig useriøst og uprofessionelt.
Det her firma er ikke til at stole på. Vi oplevede løfter om professionel markedsføring, men der skete absolut ingenting.De tager imod betaling og forsvinder derefter. Ren svindel.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。