Mikkel lovede ikke at kontakte mig
Mikkel lovede ikke at kontakte mig, men gÊt engang, Mikkel sendte en mail. UseriÞst og amatÞristisk firma, der bruger ufine metoder.
Som alle andre skriver - irriterende og ulovlig henvendelse med en intetsigende standard smÞrre.
Jeg gik alligevel ind og kiggede pÃ¥ Optimo Medias hjemmeside - der var ét menupunkt, "Kontakt os", og nÃ¥r jeg trykkede pÃ¥ det, fik jeg en 404 fejl ð€£
Samme oplevelse som de andre virksomheds ejere ulovlig spam
Som andre skriver; ulovlige spammails til ejere af virksomheder, endda skrevet af AI med tomme vendinger og dårligt sprog.
DesvÊrre tager det mange ressoucer fÞr Ombudsmanden tager sager op, men jeg har alligevel anmeldt det.
Det ÞdelÊgger så meget tillid mellem mennesker at folk kan få lov til at plastre andre til med den her slags makvÊrk uden konsekvens.
Spammails med prÊcis samme ordlyd, som alle andre virksomheder modtager kan jeg se!
Spammer ulovligt. Har aldrig sagt ja til at modtage mails. Og som du skriver i mailen.. âmen jeg mÃ¥ vÊre Êrlig.. â og det er jeg sÃ¥ her - det er ulovligt og p***** irriterende. Og det gÞr bare jeg holder mig langt vÊk. UtrovÊrdigt og uprofessionelt.
Spammer med underlige mails, som de andre her på trustpilot også har beskrevet. Aner ikke hvem han er.
Ulovlige mail henvendelser fra Mikkel hold jer vÊk
Modtager en mail fra indehaveren M....(tror jeg)
Mailen virker til at vÊre en standard skabelon.
Efterhånden har jeg modtaget en del mails som er identiske.
Samme hjemmeside setup, samme referencer.
Ã
benbart ikke åben for en dialog, når man pointere at mailen ikke giver mening.
Kopi af den modtagne mail kan ses nedenfor.
Der er tilmed et unsubscribe link i bunden af mailen. Ehh, jeg har aldrig tilmeldt mig deres mailing liste.
DomÊnet fra afsenderen er fra 29 august 2025.
Der var intet navn under "De bedste hilsner", så har ikke redigeret mailen. :D
"Hej YAYA,
Jeg fÞler selv efterhånden jeg vÊret "forbi" jeres forretning flere gange.
Men jeg mÃ¥ vÊre ÊrligâŠ
Jeg synes slet ikke, I er synlige nok â isÊr ikke online.
Jeg ser ofte andre som jer, som fÃ¥r meget mere opmÊrksomhed â selvom de hverken leverer bedre resultater eller har samme muligheder som jer. Og det handler ikke om, at de er dygtigere. Det handler om, at de formÃ¥r at vÊre til stede de rigtige steder, isÊr pÃ¥ SOME.
Et eksempel er O's barbershop. De fÃ¥r millioner af visninger, ikke fordi deres videoer er specielt vilde â men fordi de bare er der, og folk ser dem. Det giver en enorm effekt pÃ¥ opmÊrksomhed og kundetilstrÞmning.
(Man kan også finde dem ved blot at sÞge i google "O's barbershop tiktok"
Jeg fik bare lyst til at dele det med jer, fordi jeg oprigtigt synes, I fortjener at blive set af mange flere.
Hvis I en dag bliver nysgerrige pÃ¥, hvordan man kan bruge SOME mere aktivt (uden at det skal vÊre tidskrÊvende eller âoldâ), sÃ¥ deler jeg gerne nogle idéer. Jeg har teknisk set et marketing bureau (fokuseret pÃ¥ tiktok) som faktisk har hjulpet flere profiler pÃ¥ +40.000 fÞlgere, millioner af visninger og likes (I nÞjagtige samme stil som O's Barbershop)
Hvis jeg skal sende nogle ideer er det naturligvis Uforpligtende. Jeg synes i er xxxxx dygtige til jeres arbejde, og det fÞler jeg at i skal vise til endnu flere folk!
De bedste hilsner
If you no longer wish to receive these emails you may unsubscribe
"