Cu Profitpoint am avut o experienta foarte buna! Am avut ocazia sa vorbesc cu mai multe persoane (prin cursuri sau mesaje), si baietii au fost foarte ajutatoare. Au materiale de educatie, cu informati... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De mult timp mÄ gândeam cum aÈ putea sÄ Ã®mi investesc banii economisiÈi. Dar tot timpul au fost acolo niÈte bariere tehnologice. Acest curs îÈi deschide puÈin ochii si cu puÈin efort poÈi încet sÄ te... ãã£ãšèŠã
Primii paÈi spre investiÈii sigure Am parcurs primii paÈi cu Ana Maria Èi alÄturi de echipa Profit Point, va mulÈumesc pentru diversitatea de informaÈii, foarte utile pentru un începÄtor ca mine în... ãã£ãšèŠã
It was a good experience, a lot of information was covered, the instructors were very efficient and available to clarify our concerns. This is a serious company. Sometimes the learning speed was to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Profit Point este compania de educaÈie financiarÄ din România, prezentÄ de peste 18 ani în acest domeniu, care îÈi propune, prin programe educaÈionale, suport, mentorat Èi ghidaj permanent, sÄ ofere cursanÈilor un parcurs complet pe drumul investiÈiilor. TotodatÄ, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alÄturi de echipa noastrÄ, sÄ Ã®ncÄrcÄm Bateria financiarÄ a românilor, educând pentru viitor!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sunt informaÈii noi dar foarte bineâŠ
Sunt informaÈii noi dar foarte bine explicate de Giorgiana,direct, klar Èi fÄrÄ menajamente dar concise. Ãmi place modul de cum a explicat Èi de impulsul care îl da pentru a descoperii o lume necunoscuta cel puÈin mie. MulÈumesc frumos.

Informatie bine structurata
Excelenta, ca investitor existent mi-am structurat informatiile si mi-am validat anumite principii si teze personale .

Profitpoint ããã®åç
A fost un curs interactiv cu multeâŠ
A fost un curs interactiv cu multe exemple, am învÄÈat lucruri foarte importante pentru mine care mi-au deschis noi orizonturi.

Profitpoint ããã®åç
Echipa de la Profit Point te poate ajuta sa-ti schimbi viitorul in bine!
Am avut norocul sa dau peste echipa Profit Point. Imi pare rau ca nu am aflat de ei mai din timp, dar inca nu este tarziu. In curand implinesc jumatate de veac si am aproape un an de cand colaborez cu cei de la Profit Point si implicit Capital Point. Lor le datorez faptul ca acum pot si stiu cum sa fac o investitie pe termen lung, cum sa fac una pe momentum, cum sa analizez o companie si sa vad daca este profitabila si merita sa o adaug la portofoliul meu de investitii in ETF-uri si actiuni, cum sa vad si unde sa caut date si detalii despre capitalul, performanta si valoarea unei companii, iar daca rezultatele nu sunt favorabile, sa o scot din portofoliu daca o am , sau sa nu cumpar actiuni la aceasta companie. Recomand cu multa caldura compania Profit Point si am speranta ca daca vor reusi sa educe macar 20% din populatia Romaniei, atunci cred ca viitorul suna bine. Din pacate, in Romania si nu numai, vor veni vremuri in care clasa muncitoare nu o sa mai detina capacitatea de a sustine economia tarii si de aici implicit pensiile. Asa ca, sfatul meu este sa va apucati serios de studiat alaturi si sub indrumarea celor de le Profit Point. Nu sunt necesare mai mult de 3-4 ore pe saptamana si nici nu este dificil....iportant este sa va faceti un plan sincer si adaptat nevoilor voastre de investitii, iar daca o sa va tineti de acel plan si veti tine cont de sfatul specialistilor de la Profit Point, viata voastra se va schimba in bine cu siguranta si nu o sa mai duceti grija zilei de maine.
Cu sinceritate si bunavointa, un om care si-a schimbat viitorul in bine cu ajutorul echipei de la Profit Point,
Viorel Sarateanu

Profitpoint ããã®åç
Am avut o experienta foarte bunÄ cuâŠ
Am avut o experienta foarte bunÄ cu Profitpoint. Cursul a fost foarte bine structurat Èi uÈor de urmÄrit, chiar Èi pentru cineva fÄrÄ experienta anterioara în investiÈii.

Experienta mea cu Profit Point
Cu Profit Point am avut o experienta minunata pana acum pentru ca am dobandit o viziune mai ampla despre investitiile la bursa si, simtind nevoia sa am pe cineva alaturi atunci cand voi face primii pasi in acest domeniu, simt ca la Profit Point am ajuns fix unde trebuie.

Profitpoint ããã®åç
Am aflat multi termeni tehnici
Am aflat multi termeni tehnici, multa teorie.
Dezamagit ca nu am experimentat si o componenta practica.

Profitpoint ããã®åç
o exerienta noua,delicata din punct deâŠ
o exerienta noua,delicata din punct de vedere al termenilor,foarte atractiva dpdv al exemplelor,mentorul suficient de rabdator cu unele peroane(experienta isi spune cuvantul)

Experienta mea cu ProfitPointTrecerea de la stadiul "nu stiu nimicâŠ
Trecerea de la stadiul "nu stiu nimic despre investirea banilor" la "incep sa stiu cate ceva", dar ma este mult de invatat! Si experimentat! Un curs foarte bun sustinut cu pasiune si cu dorinta de a transmite cat mai multe cunostinte.

Introducere structurata
Un curs interactiv, dinamic, bine structurat pentru a face primii pasi in investitii cu multa implicare din partea trainerului.

Profitpoint ããã®åç
Cursul a fost o experienta foarte valoroasa
Cursul a fost o experienta foarte valoroasa si motivanta. Mi-a oferit informatii bine structurate si usor de inteles, pe care cu siguranta mi-ar fi fost mult mai greu sa le gasesc intr-un timp scurt studiind pe cont propriu. Mi-a oferit increderea ca exista oportunitati reale de a obtine un venit suplimentar si de a-mi atinge obiectivele financiare.
Trainerul a fost exceptional, combinand perfect informatii clare si utile cu empatie, energie pozitiva si o atmosfera foarte prietenoasa.

Let's investing!
I've learned many things, very useful, Andrei is a great trainer with a lot of experience.

Cursul a fost interesant
Cursul a fost interesant, relevant pentru o persoana care este la inceput in domeniul investitiilor; informatia este bine structurata

Profitpoint ããã®åç
A fost o experienta foarte placuta
A fost o experienta foarte placuta, utila, educativa, care a avut ca rezultat anularea convingerilor limitative anterioare. Prin continuarea studiului si totodata prin punerea in practica a celor invatate, am convingerea si increderea ca imi voi atinge obiectivul de a avea o sursa suplimentara de venit.

Profitpoint ããã®åç
Super.Ma bucur ca am facut cursul
Super.Ma bucur ca am facut cursul. 10-pentru trainer. Chiar am invatat foarte multe.Mi-a placut si chiar imi doresc sa continui sa imi ating obiectivul.Multumesc!

minunat
minunat, abea astept sa incep sa fac primii pasi in trading

Cursul a fost excelent
Cursul a fost excelent structurat, clar Èi foarte aplicat. Miâa oferit exact baza Èi încrederea de care aveam nevoie pentru a înÈelege piaÈa de capital Èi pentru a lua decizii informate.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ