ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De hade inte parfymen jag ville sÃ¥ jag anmÀlde mig för att bli underrÀttad nÀr den kom tillbaka. Nu Àr de sÃ¥ att flera företag har samma service men antingen de glömmer att underrÀtta dig eller om... ãã£ãšèŠã
Otroligt bra utval av parfymer som inte endast Àr till bÀsta pris utan Àven fri frakt. Wow sÀger jag bara, vill Àven tacka personalen som Àr sÃ¥ duktiga och snabba pÃ¥ att svara pÃ¥ mail gÀllande allt ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Profumo.se specialiserar sig på att erbjuda exklusiva parfymer online, inköpta från auktoriserade grossister i EU. Med ett brett utbud av dofter för både kvinnor och mÀn, erbjuder vi populÀra varumÀrken och de senaste trenderna inom doft vÀrlden. Genom snabba leveranser och en professionell kundservice har vi skapat en pålitlig plattform för doft Àlskare att enkelt bestÀlla sina favorit parfymer online.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- profumo.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SCAM FÃRETAG!!!
SCAM FÃRETAG!!!! BestÀllde 3 sample parfymer jag fÃ¥r bekrÀftelse för leverans, efter 2 dagar avbokar dem min leverans utan nÃ¥gon anledning, jag mejlar dem men inget svar, mejlat dem 2 ggr till men fortfarande inget svar (stÃ¥r att dem svarar inom 72h vilket Àr skitsnack) har inte fÃ¥tt Ã¥terbetalning!
Betalade för 4 fick 2
BestÀllde 4 samples, fick bara hem 2. Mailat 2ggr, men får inget svar.
Har bestÀllt för över 1500kr för ca 2 vâŠ
Har bestÀllt för över 1500kr för ca 2 v sen och lagt 1 till order dagen efter, den som lagts senas kom men den andra har ej kommit och har skickat 6 gånger e-mail till dom och dom svarar ej , dåligt av ett företag att blåsa en kund på detta sÀtt
Bra men fick inte allt
BestÀllde tre tester, fick två (men återbetalning på den som inte kom).
Det var mÀrkbar skillnad på mÀngd i flaskorna, ena skulle kunna fyllas på mer för att upplevas full.
Priset Àr inte allt
Priset Àr inte allt. Leveranstider som inte stÀmmer. Inga kontaktuppgifter till företaget. Ingen svarar på mail. Paketet kom fram, dåligt packat och de två krÀmer som fanns inuti kartongen var totalt lösa. Jag skulle inte rekommendera butiken och kommer sjÀlv kunde att handla dÀr fler gånger.
Har bestÀllt 2 ggr och betalat
Har bestÀllt 2 ggr och betalat . Skrivit 3 ggr och frÃ¥gat om bestÀllningen men fÃ¥r ingen respons alls . Lurad ?? Troligen âŠ
I purchased a perfume on December 4th
I went on vacation and only had time to revise my review now. Support was slow to respond, but they managed to resolve the delivery issue, which had already been delayed by 11 days, the day before my trip. I was treated well, but I think they need to improve their interaction with new customers because I didn't even receive confirmation of my payment for 3 days, nor any confirmation email. In the end, everything worked out!!
Bra support
Många turer som tillslut blev bra, men man bör ha tålamod.
Första ordern tog 2 dagar att få. Andra 3 veckor för att det Àr juletider och lager folket har fullt upp. Så fullt upp att dem glömmer skicka paketet, för att ett par av mina parfymer var slut i lager.
Men supporten i mitt fall var vÀrldsklass.
Dem bytte den fulla parfymen till en annan full parfym som jag tÀnkt köpa oavsett. Så det Àr bra att göra research på vad man vill ha, för då löser sig allt.
Dem bytte några av parfym proverna till några jag spanat in , men Ànnu inte skaffat. Samtliga var fantastiska, hade dock en av dem på full flaska. Men det Àr tanken som rÀknas eftersom att det var 1 av 4 "förlåt för att vi Àr sena", dem andra var sådana jag scoutat, och hade planer på att köpa senare.
Riktigt vÀldoftande parfymer. Alla 10 proven jag fick var fantastiska. 100ml jag fick i utbyte var French Avenue , Vulcan Feu. En parfym jag spanat in men inte har skaffat prov på. Fick lita på spaningen.
Det blev en succe. Jag gillar den. En i min hemtjÀnst gillade den också så nu kommer den personen köpa den också.
Ãlskar kloner, för en förtidspensionÀr som mig har inte rÃ¥d att köpa fulla flaskor som inte luktar gott. Har blivit en hel del nitar genom Ã¥ren. BÀtte att köpa parfym prover och gillar man köper man full flaska. Nu har jag hittar nÃ¥gra som sÀljer klon parfymer pÃ¥ provflaskor, sÃ¥ nu kan man testa mÃ¥nga och bestÀlla fulla flaskor sen. Nu fÃ¥r man enbart sÃ¥dana man tycker om.
Alla prover luktar inte gått såklart, det Àr dÀrför man köper prover.
Men jag hade tur båda köpen, utav 15 parfym prover på 2 köp luktar 14 riktigt bra. TÀnk om man skulle köp 15 fulla flaskor och 5 av dem luktar inte gott.
Så det blir en 4a i betyg pga den suverÀna supporten som Àven gjort uppföljning på min order med mig. Jag bad inte om de 4 extra parfymerna, dem kom bara. Jag blev så glad över den gesten och supporten att jag vÀnde från negativ kund, och aldrig mera handla hÀr. Till att numera tycker jag deras tjÀnst Àr ypperlig.
Det enda som behöver Àndras Àr lager föring och information om att en parfym Àr slut. Men det tog lite över 20 dagar, och sedan kom min order. Men dÀremellan kom det ett par riktigt fina support mail, som Àndrade min ståndpunkt helt.
Bra för jag behöver prover innan fulla parfymer skaffas, det Àr bÀst så för plånboken och nÀsan.
Slipper man slösa pengar på fulla flaskor man aldrig samplat. Utan köpte på tur eller otur. Det har blivit en hel del pengar i sjön, men nu Àr det slut med det.
40-59 kronor har man råd att avvara ifall parfymen inte luktar gott, det Àr en öl. Men i slutÀndan tjÀnar man 1000-lappar.
Bra Profumo, ni har lite att jobba på , men ni sköter era åtaganden vÀl. Ville sÀga till folket, första ordern var ett parfym prov slut, då Swishade dem tillbaka den summan innan paketet ens kom.
Ha tålamod speciellt i juletider och andra hög tryckstider, så kommer man bli nöjd i slutÀndan.
15 prover , 1 full parfym på 2 bestÀllningar. Alla utom ett prov luktade fantastiskt, och det Àr inte Profumos fel utan min nÀsas fel. =)
Rekomenderas starkt!
JÀtte snabb leverans, bra bemötande, bra priser, simpelt, rekommenderar starkt!
nöjd
Första gÃ¥ngen jag handlar hÀr. BestÀllde 6 testparfymer men fÃ¥r via en uppdaterad faktura och nÀr paketet skickats veta att tvÃ¥ av testerna inte fanns. Lite dÃ¥ligt att man kan bestÀlla parfym som inte finns i lager:/ kÀnner inte heller för att betala 59kr i frakt för att köpa tvÃ¥ testparfymer. Hade önskat att man fick reda pÃ¥ detta innan paketet skickades sÃ¥ man kanske kunde gjort om bestÀllningen eller vÀlja andra parfymer. Dessa skulle vara en julklapp sÃ¥ nu blir det vÀll att returnera allað¥ºmen hyfsade snabb leverans 3-4 dagar. BestÀllde ocksÃ¥ tvÃ¥ full-size men fick bara en.
Uppdatering: jag har pratat med kundtjÀnst och dem skickade nya parfymer och den andra parfymen som fattades, sÃ¥ jag Àr nöjd â€ïž

BestÀllde en produkt
BestÀllde en produkt, kom inte inom den leveranstiden som står på deras hemsida. Kontaktade dom, tog lång tid att få svar. Dom sa att produkten inte var skickad pga att dom hade många att skicka. Lovade att skicka den den 5/11, idag Àr det den 11/11 och jag har fortfarande inte ens fått en bekrÀftelse på att den Àr skickad. Kommer aldrig bestÀlla från dom igen, kÀnner mig lurad.
MÃ¥nga fina parfymer till vÀldigt braâŠ
Många fina parfymer till vÀldigt bra pris. Snabbt svar och trevlig personal.

Super nöjd
Alltid lika nöjd med varorna och kvaliteten
Parfymer Àr 10/10

BestÀllde två stycken parfymprover
BestÀllde tvÃ¥ stycken parfymprover - snabb leverans och vÀldigt kvalitetsfyllda parfymer. Jag Àr vÀldigt nöjd! ð

Sveriges bÀsta parfym sida
BestÀllt flera gånger från Profumo, blir bara mer och mer nöjd! Smidig hemsida och Ànnu finare dofter. Rekommenderas starkt!

Min number #1 parfymshop
HÀr snackar vi många och bra produkter till schyssta priser, snabba leveranser och snabba svar från trevlig och kompetent kundtjÀnst vid frågor.
Profumo Àr min go to, rekommenderar starkt att handla frÃ¥n dem. âšâšâšâšâš

JÀttefin och snabb leverans
Toppen
Alltid lika kul o titta på deras live på tiktok , det Àr andra gången jag bestÀller och det Àr vÀldigt snabb leverans på parfymerna och dom luktar gott .
BÀsta parfym sidan
Snabba och brs leveranser om massa fantastiska dofter!! Ingen parfym jag köpt från Profumo har varit dålig och har Àven fått massa bra tips från deras live.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ