䌁業情報

1. 職業・教育の提䟛業者
  2. コンサルタント
  3. トレヌニング センタヌ

圓該䌁業による蚘述

We bieden diverse trainingen aan op gebied van projecten, programma's en agile projecten. In Nederland en België. We leiden projectmanagers, scrum masters, product owners en gehele teams op. Naast de basisvaardigheden komt ook de samenwerking uitgebreid aan bod.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Projectmanagement in één dag

Projectmanagement in één dag
Ik heb nog geen ervaring als projectleider maar wil die stap wel zetten en daarvoor was deze training heel nuttig. In één dag krijg je een goed beeld van het werk, de processen en de nodige tools om een project succesvol af te ronden. Heldere uitleg, afgewisseld met oefeningen die echte eyeopeners waren. Uitleg van vaktermen. Zowel de beginnende als de ervaren projectleiders in de groep hadden er duidelijk veel aan. Ik ga waarschijnlijk ook de opvolgende training doen.

2026幎3月4日

Effectieve training Time management

Training Time management in hartje Amsterdam. Gezellige, rustige vergaderruime met een kleine groep waardoor iedereen persoonlijke ervaringen kon delen. De training ging van theorie tot aan praktische tips om visueel te plannen. De trainer Tom kon zijn training aanpassen aan de behoefte van de groep. Ik zou iedereen aanraden om een training Time management te volgen.

2024幎10月4日

Sustainability in Project Management

Ik heb de sustainability in project management training met veel plezier in Amsterdam gevolgd. Het was lastig voor mij om een beeld te vormen over hoe ik duurzaamheid in projecten een gezicht kan geven in plaats van dat het bij een concept blijft.
Deze training heeft mij er enorm bij geholpen!

Met behulp van de integratie van processen van PRiSM en verschillende templates kan ik complexe concepten ontwikkelen, testen, analyseren en berekenen om het uiteindelijk om te kunnen zetten naar weloverwogen en nette projectvoorstellen die ook op enorm grote projecten inzetbaar lijken te zijn.
Onder andere sociale, milieugerelateerde en ecologische elementen, risicos en oplossingen worden ook getoetst in deze processen.

De docent vertelde over zijn ervaringen en leerde ons de mindset en adviezen hielpen ons ook om te begrijpen hoe duurzaamheid in verschillende bedrijven wordt aangepakt en hoe we de documentatie en methoden het beste kunnen toepassen!

Deze cursus is ook waardevol voor mensen die met PRINCE2, PMI en andere traditionelere methoden werken. De aangeboden processen, documentatie en templates passen daar namelijk goed bij. Zelf heb ik vooral ervaring met waterfall en Scrum en kan ook zeker gebruik maken van vrijwel alle principes en templates. Zeker de moeite waard!

2024幎5月14日

Met veel plezier de Scrum Master

Met veel plezier de Scrum Master training gevolgd (deels training, deels online). De basis werd door Tom goed en interactief uitgelegd met uitstapjes naar Lean en Agile. Voor het behalen van het PSM examen was het online deel daarna erg handig om stukje voor stukje de examenstof erin te krijgen en te oefenen met examenvragen.

2024幎1月4日

De cursus Programma Management die ik

De cursus Programma Management die ik onlangs heb gevolgd, was een buitengewoon leerzame ervaring. De inhoud was goed doordacht en bood diepgaande inzichten in de kernaspecten van programmamanagement. De expertise van de docent was indrukwekkend, en zijn toegankelijke manier van lesgeven maakte de leerstof zowel toegankelijk als interessant.

Een belangrijk aspect van deze cursus was de praktische invalshoek. De case studies waren direct relevant voor mijn professionele situatie.

Het cursusmateriaal was helder en goed gestructureerd. Ik vond het een makkelijke leerervaring. Dankzij deze cursus heb ik waardevolle vaardigheden en kennis opgedaan die direct toepasbaar zijn in mijn werk. Ik zou deze cursus aanraden aan iedereen die zijn vaardigheden in programma management wil verbeteren.

2023幎6月2日

Scrum Master training

De training voor scrum master (op locatie) was erg interessant en de online leeromgeving zette alles nog een keer extra goed op een rij! Er werden duidelijke voorbeelden en ervaringen genoemd door de docent waardoor ik scrum nog beter begreep dan na het lezen van artikelen/scrum guide op het internet en een paar jaar ervaring. Ik heb het diploma van de school en mijn PSM1 in 1x gehaald! Absoluut een aanrader!

2023幎7月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス