レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi er meget tilfredse med at have valgt Proline. De har vÊret meget proffesionele og ydet en god service. De var her i 5 dage og alt forlÞb nÊsten problemlÞst. Der var et par smÃ¥ting som skulle efte... もっず芋る

Vi har efter Ã¥rs diskussioner netop fÃ¥et lavet vores faldstammer i vores ejendom fra 1928. Proline var pÃ¥ alle mÃ¥der det rigtige valg. Kort proces og hurtigt levering. Projektet tog 3 dage,... もっず芋る

Vi andelshavere i en mindre andelsforening (28 andele fordelt i 3 opgange) Vore faldstammer skulle renoveres af Proline, med deraf gener med manglende toiletter og vand. Vi har aldrig vÊret ude... もっず芋る

Hej mit navn er Ronnie og jeg mÃ¥ da Êrligt talt sige at proline”s service og arbejde var helt i top Arbejdet bestod i realing af faldstammer De var forbi mig i Valby og da de kom var de mega... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi lÞser dine specifikke behov for renovering af faldstammer og ventilationsskakte på en beboer- og miljÞvenlig renoveringsmetode, som også har en stor Þkonomisk gevinst i forhold til en traditionel faldstammeudskiftning med bygningsarbejde til fÞlge. Med over 20 års brancheerfaring i flere forskellige lande, er vi en del af en stÞrre svensk koncern, som har store kvalitetskrav til det arbejde vi udfÞrer. Da alt arbejde udfÞres inde i den eksisterende faldstamme, inspiceres arbejdet med et specielkamera både fÞr, under og efter vores arbejde. Alle film og eventuelle afvigelser noteres i en kontrolrapport, som vores kunder modtager efter endt arbejde sammen med en 10 års garanti og en drifts- og vedligeholdelsesmanual. Alt autorisationskrÊvende arbejde, som er udenfor relining og strÞmpeforingsarbejdet, udfÞres af en autoriseret VVS-installatÞr.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

49件のレビュヌ

Fantastisk kundeservice

Som driftschef i Egedal anlÊg- & ejendomsservice Aps, har vi meget berÞring med Proline og deres ydelser de leverer. Hvis der er tvivl om en faldstamme er tÊt, eller om noget andet er galt når de har afleveret deres arbejde, så fÞlger de ALTID op med det samme. Så kundeservicen er virkelig en fornÞjelse.

2020幎8月25日

Mange tak, Flemming.

DÃ¥rlig reklame

Har lige mÞdt en af jeres ansatte på fynske motorvej E20. FuldstÊndig vanvittig kÞrsel og dårlig reklame for jeres firma. Vi måtte lave en katastrofe opbremsning, da han overhalede 4 biler indenom og kÞrte lige ud foran os. Hans dårlige opfÞrsel fortsatte og holdt ikke afstand til folk og blev ved med at overhale indenom.
Det var pinligt Og ubehageligt at se på, og lige sådan en ting der gÞr at vi går langt uden om jer!

2020幎6月26日

Hej Emilie,
Vi beklager meget hÊndelsen og det er bestemt ikke i orden.

LÃ¥ste sig ind i min lejlighed uden min tilladelse.

LÃ¥ste sig ind i min lejlighed pÃ¥ en ikke aftalt dag, for at tage en prÞve af en faldstamme som de netop havde renoveret i ejendommen hvor jeg bor. Min hund var hjemme, jeg havde jo ikke nogen anelse om at der ville komme hÃ¥ndvÊrkere den dag, jeg er ikke interesseret i at han er hjemme nÃ¥r der kommer hÃ¥ndvÊrkere. Alle mine personlige toiletting blev oversprÞjtet med beskidt vand og slibegnister. Slibegnister brÊndt ned i toilettet og gulvet, huller i vÊggene fra det skÊrevÊrktÞj som de havde brugt til at skÊre prÞven fri af faldstammen. Min hÃ¥ndbruser Þdelagt, sandsynligvis fra hÃ¥ndvÊrkeren har prÞvet at skylle alt det skidt vÊk som han havde lavet. Og nu har jeg sÃ¥ en stor grim “samlemuffe” og store grimme spÊndebÃ¥nd siddende midt pÃ¥ min faldstamme.
Alt dette fordi en ingeniÞr fra Proline besluttede sig for at låse sig ind i min lejlighed, på ulovlig vis, og fordi at han ikke kunne komme til på det badevÊrelse i ejendommen hvor han egentlig havde skulle tage prÞven.

2019幎8月4日

Hej Nielsen,
dette arbejder har desvÊrre ikke noget med os at gÞre, da det er rådgiveren som har valgt nogle lejligheder, hvor der skulle udtages stikprÞver som ekstra kontrol af vores arbejde. Derfor har der vÊret et eksternt VVS-firma inde hos dig for at udfÞre denne opgave.

StÊrk anbefaling herfra - ingen genkendelse af tidligere negative kommentarer

Kan på ingen måde genkende Proline i de nedenstående negative anklager. At "lÞbe fra ansvaret" er bestemt ikke den fÞlelse vi har af Proline.
Vi har netop fået udfÞrt renovering af vores faldstamme og de to drenge fra Proline var meget sÞde og respekterede vores hjem. DesvÊrre revnede vores toilet da det skulle monteres efter arbejdet, men Proline tog fuldt ansvar og sendte VVS'er for at montere nyt toilet samme dag, som de blev gjort opmÊrksomme på skaden.
Vi er meget tilfredse!

2017幎8月4日
自発的なレビュヌ

Super professionelle og venlige medarbejdere

Vi har i vores boligforening afsluttet udskiftning samt strÞmpeforing af vore faldstammer og sikke dog en kanon god oplevelse! ForlÞbet strakte sig over flere uger med diverse håndvÊrkere i boligen, så det var med lidt bange anelser, at vi så frem til denne "forstyrrelse" i dagligdagen.
Samtlige håndvÊrkere ringede ALTID på, inden de gik ind i boligen, og hvis der var kat/hund, blev denne ALTID lukket inde på et vÊrelse, således at arbejdet kunne udfÞres uden problemer. Ydermere tog de meget stort hensyn til gulve i boligen (god afdÊkning), og der blev ryddet 100% op HVER dag både inde og ude.
Kan slet ikke rose Proline og deres medarbejdere nok, som i vores Þjne har udfÞrt et super fantastisk stykke arbejde og gjorde vores hverdag lidt mere spÊndende.....
Og vi kan i aller hÞjeste grad anbefale Proline og sÊrlig de sÞde, flinke og dygtige medarbejdere.
TAK TIL JER ALLE FOR EN GOD OPLEVELSE!

2016幎11月8日

Uacceptabel behandling og amatÞrfirma

Vi skulle have lavet faldstammer i vores ejendom og hyrede Proline-group til opgaven. De skulle have adgang til lejlighederne og nÞgler blev derfor udleveret. De varslede dage hvor de ville komme og vi forlod lejligheden i de dage de havde varslet. Pludselig to dage efter låste de sig pludselig ind i lejligheden igen. Jeg bliver meget forundret over dette og konfronterer håndvÊrkeren som siger han "bare lige skal fuge et toilet". Jeg oplyser at han selvfÞlgelig ikke må gå ind uden tilladelse.
Dette havde de også gjort i andre lejligheder finder jeg efterfÞlgende ud af. Dagen efter Þnsker de at få adgang til lejligheden igen da de pludselig har ledigt mandskab som kan komme og lave det de mangler. Jeg gÞr meget kraftigt opmÊrksom på at de ikke må låse sig ind i vores lejlighed da vores hund er hjemme, og vi ikke kan vÊre hjemme med så kort varsel. De lader dÞrene stå åben mens de arbejder og derfor ville hunden lÞbe ud.
vi bliver pludselig ringet op at vores hund lÞber rundt på hovedvejen og er kommet til skade. Proline påstår at hunden er hoppet ud af vinduet fra 2. sal. Hunden blev fundet i vores lejlighed siddende i vores kÞkkenhåndvask med rindende vand over sig. En vask den på ingen måde selv kan vÊre kommet op i. Dens knÊ var knust og den skulle opereres grundet et meget kompliceret brud. Proline nÊgtede ALT. De påstod de aldrig gik ind uden tilladelse. Dog kun lige den ene gang dagen fÞr hvor de jo var gået ind.
De fakturerede også lige 60,000 kr. forkert ved en fejl. De er til gengÊld rigtig gode til at lyde professionelle i deres mails og er rigtig gode til at beklage alle deres fejl i deres mails som man tager dem i. Dog frasiger de sig alt ansvar omkring vores hund. En operation til 30.000 kr. Dette på trods af vi har en dyrlÊge der vil skrive under på at hunden ville have pådraget sig mange flere alvorlige skader hvis den var hoppet ud fra 2. sal. Der har vÊret så mange fejludmeldinger fra dem hver gang de har sendt en mail. De har ikke haft styr på deres ting overhoved. Hvad de manglede at lave osv. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Jeg vil aldrig anbefale dette firma til nogen.

2016幎10月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。