Lige fra jeg trÃ¥dte ind i deres showroom i AllerÞd blev jeg mÞdt af venlige og behjÊlpsomme medarbejdere og er ked af jeg ikke kan huske deres navne, da de fortjener ros. Alt var ++ Modtage... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ blev min nye Endurance Aero Road-X hentet i Horsens to dage efter bike fit hos Pronghorn i Horsens. Hade nogle super gode timer sammen med fysioterapeut Torben Eriksen som var super dygtig. Ved... ãã£ãšèŠã
Pronghorn i Horsens. Der fÃ¥r man en super professionel vejledning ved kÞb af deres fantastiske og smukke cykler bÃ¥de til race og gravel. De er venlige og hjÊlpsomme og har stor cykelviden. Henvend di... ãã£ãšèŠã
Har desvÊrre oplevet en reklamation pÃ¥ mine carbonfÊlgene fra DT Swiss fra producentens side af. SÃ¥ fandt man ud af, hvor meget Pronghorn har tÊnkt sig at hjÊlpe sine kunder, som man er forpligtet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ãsterlundvej 4, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
- info@pronghorn.dk
- pronghornracing.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Cykel og kundeservice i top klasse
Pronghorn leverer ikke blot en fantastisk cykel (Carbon Road Aero) - den er skÞn og er yderst behagelig.
Jeg er dog mest imponeret af deres kundeservice, ekspertise og engagement ved såvel cykelkÞb i 2021 samt lÞbende service.
Stor anbefaling herfra.
UltralÊkre danskbyggede og -designedeâŠ
UltralÊkre danskbyggede og -designede cykler for enhver smag. Kender ikke MTB-serierne, men deres gravel, road og road X er - synes jeg - de fedeste i DK !!!
Har kÞbt to gravel cykler
Har kÞbt to gravel cykler, god rådgivning ved kÞb. God service da noget skulle rettes. Er super glade for cyklerne
kontaktede Pronghorn for hjÊlp til valgâŠ
kontaktede Pronghorn for hjÊlp til valg af stÞrrelse på ramme. Jeg gjorde Pronghorn opmÊrksom på at der var tale om kÞb af en brugt Pronghorn racer, men på trods af dette fik jeg det svar jeg sÞgte, så mange tak for det. fik selvfÞlgelig også et tilbud på en ny cykel, men det bliver fÞrst nÊste gang.
det skal også tilfÞjes at svarene fra Pronghorn kom meget hurtige tilbage.
super service, og tak for det
Altid god service og idag kÞrte jeg denâŠ
Altid god service og idag kÞrte jeg den fÞrste tur på min nye pronghorn racer. SkÞnt. 50 km
LÊkker racercykel
LÊkker racercykel. Manglede lidt service ift. leveringstiden, men ellers ok, men man skal vide en del om cykler i forvejen - som nybegynder vil jeg nok ikke starte med en pronghorn, da alt foregÃ¥r online ð
Saglig rÃ¥dgivning og god service âŠ
God service på vÊrkstedet i Skanderborg. Var i Silkeborg og havde akut brug for service på min 2 år gamle Pronghorn Mtb fully. Bestilte service i sÞndags og modtog cyklen fÊrdig som aftalt onsdag med korrekt udfÞrt reparation og service.
Tak fra en tilfreds kunde.
Havde kontakt med virksomheden iâŠ
Havde kontakt med virksomheden i forbindelse med en garantisag på en MTB. Service og fleksibiliteten var sÊrklasse.
Pronghorn giver altid en virkelig godâŠ
Pronghorn giver altid en virkelig god service på vÊrkstedet, saglig og korrekt udfÞrt, de har kun mine allerbedste anbefalinger.
Overvejer at kÞbe en endnu bedre cykel, det skal i så fald vÊre en Pronghorn.
Tak fra en tilfreds kunde.
Karsten Ã. Hansen / Vejle
Fantastisk hurtig klargÞring
Fantastisk hurtig klargÞring. Bestilte i webshoppen kl 21 og hentede cyklen i Skanderborg nÊste eftermiddag! Tog sÃ¥ min sÊdvanlige aftenrunde pÃ¥ cyklen og den barberede 5 min af min hidtil hurtigste tid i blÊsevejr ð det er godkendt
Leverer ikke varene
Som den glade modtager af et Sponsorgavekort, ved Rold24Race, glÊdede jeg mig til at komme hjem og bestille den Carbon saddelpind fra Pronghorn Racing. Jeg fik bestilt og betalte differencen mellem gavekort og pris. Så nu var det bare at vente. Mellem 3-7 dages leveringstid. 10 dage gik, jeg havde intet hÞrt. Sendte så en mail via deres kontakformular, hÞrte intet. Har intet hÞrt her 3 uger efter. De kan ikke ringes op. Jeg syntes simpelthen det er dårlig service. For det fÞrste at stå som kÊmpe sponsor ved så stort et lÞb hvor arrangÞrerne er stolte af det. For så ikke at leve op til de forventninger kunderne er blevet stillet i udsigt.
Kan kun sige at jeg er MEGA skuffet, og det er for amatÞragtigt.