企業が回答しました
Pronto wonen Naaldwijk. Mijn moeder heeft eerst een bank gekocht en werd vriendelijk geholpen door Rick, die alle tijd nam om alles uit te leggen. Ik heb later een bank gekocht en nu ook weer door... もっと見る
当該企業による記述
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Warmoezenierstraat 13, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, オランダ
ネガティブなレビューの 72%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kom er graag. Heb een eettafel en 6 stoelen gekocht. Ik koop vaak accessoires. Leuke winkel. De negatieve reacties gaan dan ook niet over de winkel maar over de bezorging en daar kan de winkel niets aan doen behalve dan een andere bezorgdienst contracteren.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Vriendelijk geholpen, mooie spullen in de winkel en levering kon snel geregeld worden.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Leuk ontvangen en goed geholpen bij de keuze
Goede service vriendelijke dame en werd zelfs koffie aangeboden! Alles was op en top en ook het ophalen! Diegene hielp mee om het in de auto te krijgen

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Wij zijn enorm goed geholpen door jullie medewerkers.
daarom ook weer teruggegaan om vervolg order te plaatsen.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
nemen alle tijd voor je om een goede keuze te maken
vertellen duidelijk wat het kost en vertellen je ook wanneer het goedkoper kan.
met de ruime assortiment in de winkel kan je ook alles makkelijker uit proberen.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Prima geholpen in alle rust, goede uitleg en terugkoppeling wat er gekocht is. Ook nu het een klein gedeelte na sluitingstijd was.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Ik heb later een bank gekocht en nu ook weer door Rick geholpen, die ons nog kon herinneren. Nu ook weer een hele goede ervaring. Vriendelijk, koffie gekregen, duidelijke uitleg over verschillende materialen.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Prettige winkel. Goede koffie en goed advies. Een gezellige winkel. Medewerkers zijn kundig.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Prima advies van de bedrijfsleidster in Naaldwijk.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Kast is volgens verwachting. De verkoopster was wat warrig. Prijzen klopte niet volgens zoals op de prijsaanduidingen was aangegeven.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
We zijn heel blij met de manier waarop Pronto Wonen Naaldwijk (en dan met name Sylvia) onze moeder heeft geholpen en geadviseerd bij het vinden van een nieuwe inboedel. Voor moeders erg belangrijk en Sylvia begreep dit direct. Prima advies, alle tijd voor het maken van keuzes en eerlijke tips. Altijd vriendelijk en betrouwbaar.
Het was van het eerste contact t/m de bezorging van de spullen een hele prettige ervaring. De bezorgers waren erg vriendelijk, gezellig en met verstand van zaken.
Kortom: een hele goede ervaring met Pronto Wonen Naaldwijk. Wij zullen ze aanbevelen bij iedereen die een goede en betrouwbare woonwinkel zoekt.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Super geholpen bij Pronto Naaldwijk. Wij kwamen eigenlijk voor een goedkope bank die snel geleverd kon worden ivm defecte bank thuis. door een goed gesprek en eerlijk advies van de verkoopster die eigenlijk meer een adviseur is andere keuzes gemaakt. nu gekozen voor 1 nieuwe bank en 2 relax stoelen. we kunnen niet wachten tot een en ander geleverd wordt

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Lieve mensen en goed geholpen
Goeie koffie
En een mooie bank

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Gisteren een bank gekocht bij Pronto Naaldwijk en zeer prettig geholpen door Rick. We waren al eerder langs geweest om te kijken en bij ons bezoek gisteren werden we direct herkend. Rick nam de tijd om ons te informeren over de mogelijkheden, maar ook voor een 'gewoon gezellig praatje', waardoor wij ons erg welkom voelden. Zijn kennis, vriendelijkheid en deskundigheid maakte onze ervaring bij Pronto Naaldwijk heel positief.
Bedankt namens familie Moesman!

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
De service en deskundigheid hebben bij ons zeker bijgedragen dat wij voor de derde maal
onze meubelen bij Pronto Naaldwijk kopen.
En dan nog even een compliment naar onze verkoper Rick. Zijn enthousiasme en deskundigheid hebben daar zeker aan mee geholpen
Zijn opgewektheid en manier van verkopen gaf ons een zéér goed gevoel.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Vanmorgen zijn we Pronto Wonen in Naaldwijk binnen gestapt om te gaan kijken voor een 3- Zits bank. we werden Keurig netje,s geholpen door een jonge Verkoper. Zeer behulpzaam en echt KlantVriendelijk. Heerlijke koffie en ook extra Service van vrouwelijke collega erbij. we zijn Geslaagd bij Pronto- Naaldwijk voor 100%. Van Harte aanbevolen.

Pronto Wonen - Naaldwijk からの回答
Heel fijn geholpen, waren op zoek naar 2 en 3 zits bank van echt leer super goed geslaagd mede dankzij Silvia. neemt alle tijd voor je en geeft een goed advies hebben banken binnen de afgesproken tijd in huis .Heel bijl mee.
Ook de bezorging verliep op rolletjes
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。