Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjÊlpen med at finde den helt rigtige forsikringslÞsning. En sÊrlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en Êgte professionel, som ikke bare sÊ... ãã£ãšèŠã
Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rÃ¥dgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne bÞrn. Jeg kom igennem kÞen pÃ¥ 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... ãã£ãšèŠã
Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didnât go through and I didnât even notice, but their team contacted m... ãã£ãšèŠã
I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.
VestervÊnget 6, 8381 , Tilst, ãã³ããŒã¯
- mail@prosam.dk
- prosam.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk mÞde
Fantastisk mÞde. Meget venlig forsikrings mand !!!! Vil stÊrkt Overveje forsikringsskift til prosam
Effektivt og godt mÞde
God personlig service.
Jeg har haft besÞg af en megetâŠ
Jeg har haft besÞg af en meget kompetent og faglig dygtig forsikringsagent, som til fulde gjorde det let for mig at kunne vurdere fordelen ved at skifte til ProSam. Jeg har fÃ¥et nogle dage til at vurdere tilbuddet, sÃ¥ der var intet â kanonslagâ over dette mÞde. Hvisk ikke der dukker noget aldeles uventet op, er jeg ret sikker pÃ¥, at jeg skifter efter 40 Ã¥r i mit tidligere selskab.
Venligst
Steen
fik lÞsy mit problem med det samma
et godt selskab vi har vÊret kunde i mange år
Hold jer fra det slange firma
Nu kunne man ikke give minus stjerner, for det fortjener de og er vÊrd som forsikring selskab. Ikke et firma man skal stole på og regne med man er sikker og dÊkket ind, de er slanger der prÞver at sno sig ud af alt for ikke at stå til ansvar. Hvis man ikke vidste bedre skulle man tror det var drevet af vores regering fup og svindel

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Hurtig til undsÊtning
Hurtig til undsÊtning, nÃ¥r lor*** brÊnder. Elsker hvor sikker man fÞler sig, nÃ¥r man ringer op, og ved PROSAMs medarbejdere tager en seriÞst ðªðŒ
Prosam yder en fantastisk service tilâŠ
Prosam yder en fantastisk service til fornuftige priser. yderst professionel råd og vejledning
Super god kundekontakt
Super rådgivning!
Vi fik et grundigt tjek af alle vores forsikringer og et tilbud med forbedret dÊkning til en rigtig god pris.
Vi har nu flyttet alle vores forsikringer og er glade for vores beslutning :)
UdmÊrket fÞrste gangs oplevelse
Gode forklaringer og eksempler
Gode forklaringer og eksempler, god service og forsikringstilbud
Prosam Forsikring har vÊret den bedsteâŠ
Prosam Forsikring har vÊret den bedste oplevelse jeg har haft hos noget forsikringsselskab.
De er yderst professionelle og ikke mindst med det, så har de simpelthen nogle fantastiske priser på samlet forsinkringslÞsninger.
Nytegning af forsikringer
Jeres konsulent havde er rar og tillidsfuld vÊremåde, der gjorde vi flyttede samtlige forsikringer over til jer.
God konstruktiv og reel gennemgang afâŠ
God konstruktiv og reel gennemgang af forsikringsmuligheder og tilbud.
BesÞg fra assurandÞr.
Vi havde et behageligt besÞg fra assurandÞr, som gav os et grundigt tjeck af vores forsikringer.
Vi kunne få et tilbud med forbedret dÊkning til en konkurrencedygtig pris.
Rigtig positivt oplevelse
Rigtig positivt oplevelse, dejlig samtale
Havde et indledende mÞde d.d.
Havde et indledende mÞde d.d.
AssurandÞren var meget behagelig og tillidsvÊkkende.
Gennemgik vores forsikringer og kom med et fornuftigt tilbud.
Har hÞje forventninger, som vi håber, at selskabet lever op til.
GÃ¥r lige til sagen
Går lige til sagen, dejlig transparent rådgivning.
Et godt mÞde.