Jeg vil gerne rette en stor tak til Prosam for hjÊlpen med at finde den helt rigtige forsikringslÞsning. En sÊrlig og stor tak til Peter Smelov! Peter er en Êgte professionel, som ikke bare sÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg ringede ind til Prosam, da jeg havde brug for rÃ¥dgivning om ulykkesforsikringer til mine voksne bÞrn. Jeg kom igennem kÞen pÃ¥ 11 sekunder, hvilket bare er fedt i sig selv. Ud over det, bliver j... ãã£ãšèŠã
Really happy with this insurance company. I ordered a Green Card and received it by email within an hour. At one point my payment didnât go through and I didnât even notice, but their team contacted m... ãã£ãšèŠã
I've been working with this company for several years now. I'm very happy with them. They're always responsive and helpful. I'd especially like to mention Petr Smelov. I've been with him for many... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mange mennesker i Danmark har i flere år efterlyst, at den personlige kontakt og rådgivning igen kommer i centrum. Det har PROSAM nu gjort noget ved.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Man bliver hÞrt
Virkelig godt valg
Virkelig tilfreds.
altid anbefale prosam, Êrgerligt at de ikke vil give mig p skade forsikring på min nye bil. :( men ellers har det funget super godt.
Alt ok han lovet at lÞse problemet medâŠ
Alt ok han lovet at lÞse problemet med det samme så det håber jeg
Syndes man fÃ¥r svar pÃ¥ de spÞrgsmÃ¥l manâŠ
Syndes man får svar på de spÞrgsmål man har til ens forsikring og det er nogen man kan bruge til noget.
Nej. Bare nej
Jeg gider ikke komme med min historie, for den er LANG, meget lang, og desvÊrre ikke engang slut endnu.
Det fÞrste lange stykke tid hos jer, var fantastisk, min assurandÞr var virkelig hÞflig, hjÊlpsom og meget forstående.
SÃ¥ gik jeres bagland konkurs, pludselig skyldte jeg penge for forsikringer jeg kunne bevise var betalt. Forklaringen fra jer var at de penge, jeg gennem PBS havde betalt pÃ¥ en bestemt forsikring, var blevet brugt til at dÊkke noget helt andet og skyldige belÞb. I flere mdr betalte jeg dobbelt for en del af mine forsikringer, jeg havde beviser og dokumenter i orden. Efter LANG tid fik jeg endelig et mÞde hos jer, men det skulle ikke vÊre sÃ¥ nemt. Jeg blev talt SÃ
grimt til, heldigvis havde jeg en med, som kunne bevidne hvor lidt der var styr pÃ¥. Min fÞromtalte fantastiske assurandÞr, sagde direkte til mig da jeg bad om at tale med en der havde styr pÃ¥ det, at der ikke var andre der gad. At han heller ikke gad ð€£ð€£ð€£ amen Hallo,. PÃ¥ et tidspunkt mÃ¥tte jeg bede assurandÞrene om at tale ordentligt til mig ellers ville jeg forladw mÞdet, for den mÃ¥de jeg blev talt til ville jeg absolut ikke finde mig i.
Pludselig efter flere mdr hbor jeg nÊgtede at betale til.mine forsikringer fÞr der var styr på det, blev hele baduljen opsagt. Fair nok. Men istedet for at forsÞge at samarbejde og lÞse problemerne afskrev de det bare. De sendte godt nok et skema, med en frygtelig masse tal til diverse forsikringer, de glemte bare at skrive datoer på, så det havde aldrig vÊret noget jeg kunne have tjekket op på.
De sender mig stadig regninger og rykkere osv. Men vi må tage den i fogedretten. TÊnk sig at man kan vÊre så usympatiske og respektlÞs over for andre mennesker. Og ikke engang gide at hjÊlpe når fejlen, som jeg beviste foriÞvrigt var deres.
Når ja, jeg kunne ikke tegne nye forsikringer andetsteds bagefter fordi jeg "skyldte" prosam penge. Heldigvis fik jeg det lÞst. Jeg har foriÞvrigt også talt med 2 andre efterfÞlgende som selvfÞlgelig lovede at hjÊlpe og sjovt nok, så stoppede de også med at svare på.mine henvendelser.
Jeg er meget skuffet over måden at blive behandlet på, men jeg gider ikke mere. Jeg har heldigvis mit på det rene, og alle mine papire er kigget igennem af en bankmand samt en advokat. Og fejlen er jeres. I behÞver slet ikke kommentere med at i selvfÞlgelig vil hjÊlpe hvis jeg kontakter jer, for det er prÞvet flere gange. Men INGEN aftaler bliver overholdt.
Hold jer LANGT vÊk hvis i forventer et selskab der er styr på det. Som taler pÊnt til deres kunder og som har empati og forståelse. Ellers så slå jer bare lÞs :-)

PROSAM Forsikring RÃ¥dgivning ApS ããã®åç
Anmeldelse ved bilforsikring
Hej
Vi er blevet godt vejledt ved bilforsikring, synes vi. God tone, dejlig humor m.m.
Et forsikringsselskab der er lydhÞrâŠ
Et forsikringsselskab der er lydhÞr overfor kundens behov og
skaber tillid og god kommunikation den vej.
Har altid fÃ¥et en fin og god behandlingâŠ
Har altid fået en fin og god behandling af Prosam :-)
Skift af forsikringsselskab - nemt of fleksibelt
Hurtig respons, altid nede på jorden og god service.
du er seriÞs
du er seriÞs, og når jeg har brug for en operatÞr, er de meget åbne.
Vores kontaktperson er altid klar tilâŠ
Vores kontaktperson er altid klar til at hjÊlpe, også i weekender og om aftenen.
Super kundevenlig og billige priser
I den grad kundevenlig betjening fra start til slut og sÃ¥ gÞr det ikke noget forsikringerne ogsÃ¥ er billige ð
Kan klart anbefales herfra ð
PROSAM er de bedste
PROSAM er de bedste ,hÞflige medarbejdere, kvalificeret råd og vejledning , fornuftige priser.
Det gik hurtigt og uden problemer.
Anbefaler det helt klart til mine venner
Hurtig eksekvering og gode priser
God service.
Det var veloplysende informationer
Det var veloplysende informationer, der blev givet uden at vÊre pÃ¥trÊngende. Samtlige af mine forsikringer er hos PROSAM, og pÃ¥ trods af utallige opkald fra andre selskaber, hvor de lover en hel masse, kan jeg ikke drÞmme om at skifte selskab. PROSAM er bare de bedste âŠ
Fremragende forsikringsselskab tilâŠ
Fremragende forsikringsselskab til meget fornuftig penge. Kan kun anbefales. Virkelig dejlige mennesker at snakke med og som samtidig levere en fantastisk service.
Nu har jeg haft Prosam i en del år
Nu har jeg haft Prosam i en del år, og hver gang jeg har haft det mindste har jeg kunnet ringe og få kvalificeret råd og vejledning. Man kan altid komme i kontakt med dem og deres kundebetjening er hurtig, effektiv og altid med et smil i stemmen.
Professionel servixe
Jeg har nu brugt Prosam i snart 10 år og de gange vi har vÊret ramt af uheld har de altid vÊre gode til at vejlede mig i det videre forlÞb, som desuden er gået helt smertefrit mht behandlingstid og udbetalinger
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã